ABOUT ME

fotos bioSóc la Vinyet i visc a Sitges amb el Ferran, el Roger, el petit Adrià i la nostra gossa Bimba.
Treballo en el món de la comunicació i intento sempre trobar detalls quotidians que facin els dies més bonics i feliços. La maternitat em va canviar la vida, la percepció de moltes coses, el valor de moltíssimes altres. També va despertar en mi la creativitat, les ganes de compartir la meva visió del món i les meves experiències i emocions. Llavors vaig començar a escriure aquest blog, un blog d’inspiració i de moments.

Aquest és el meu espai personal, hi trobareu fragments de la meva vida, d’allò més quotidià, de les coses que m’agraden, que m’inspiren i que dia a dia em fan sentir bé…

Coses petites, coses boniques.


Soy Vinyet, vivo en Sitges con Ferran, Roger, el pequeño Adrià y nuestra perra labrador Bimba. 

Trabajo en el mundo de la comunicación e intento siempre encontrar detalles cotidianos que hagan los días más bonitos y felices. La maternidad me cambió la vida, la percepción de muchas cosas, el valor de muchísimas otras. También despertó en mí la creatividad, las ganas de compartir mi visión del mundo y mis experiencias y emociones. Entonces empecé a escribir este blog, un blog de inspiración y de momentos.

Éste es mi espacio personal para expresarme y compartir las pequeñas cosas de mi día a día con mis hijos, además de cosas que me inspiran y me interesan. 


I’m Vinyet. I live in Sitges, with my husband Ferran, our kid Roger, our baby Adrià and our labrador dog Bimba.

I’m working on communication, and always try to find everyday details that make the most beautiful and happy days. Motherhood changed my life, the perception of many things, the value of many others. Also awakened in me the creativity, the desire to share my world view and my experiences and emotions. Then I started writing this blog, about inspiration and moments.

Here are snippets of my life, things that I like, things that inspire me, make me feel good, nice things, small things. 

4 pensaments a “ABOUT ME

 1. monparallel

  Hola Vinyet: t’escric des del bloc Món Paral.lel. Hem fet
  una volta pel teu bloc i ens ha agradat molt. És diferent. Al
  nostre bloc cada dissabte en presentem un altre i el dissbte que
  ve, si et sembla bé, hem pensat de presentar el teu. No he sabut
  trobar cap adreça per escriure’t i per això t’escric aquí. Si et
  vols posar en contacte amb nosaltres ho pots fer a
  blocmonparal.lel@gmail.com. Si vols donar una volta pel nostre bloc
  ho pots fer a http://www.monparallel.wordpress.com. Fins aviat
  Roser

  Respon
 2. meritxellpmasip

  Hola Vinyet,
  un bloc preciós, un bloc de coses del dia a dia, coses que ens fan sentir bé, que ens fan sentir vius… avui he fet una volta pel teu bloc i m’ha fet pensar en molts moments fantàstics que he passat amb els meus fills, gràcies!
  I si algun cop volguessis participar en el projecte http://somaixiblog.wordpress.com/ estaria encantada, pots posar-te en contacte amb mi a meritxellpmasip@live.com.
  Una abraçada!
  Meritxell

  Respon
  1. vinyetdf

   Gràcies Meritxell pel teu comentari i pel teu oferiment! Jo també fa temps que vaig donar una volteta pel teu blog i et segueixo! Ens llegim i si faig un cop de cap amb lo del teu projecte t’escric 🙂

   Respon
 3. Lluis Miquel

  Hola Vinyet.
  Hem donat una volta pel teu bloc arran de trobar el conte A dormir Nil. Fem un programa de ràdio que es l’hora del conte de Ona Bitlles, i ens agradaria teatralitzar-lo, per el que et demanem permís. Alhora aprofitem per convidar-te a venir un dia i parlar dels teus projectes. Com ho veus. El meu mail es lluismgarcia@gmail.com o onabitlles@gmail.com.
  Gracies per els teus contes.

  Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?