TALLERS I ACTIVITATS FAMILIARS


– TALLERS DE CRIANÇA

Taller bàsic: “Portanadons d’estiu” ( amb PORTA’M, criança en braços i portabebès)

El porteig és una manera molt recomanable de portar al bebè, a la qual cada vegada s’apunten més pares i mares. És positiu per al nadó, perquè li aporta seguretat, el tranquil·litza, i contribueix a enfortir el vincle afectiu amb el portador.

Però, com ha de ser una motxilla o sistema ergonòmic per portejar el nostre nadó? No qualsevol és recomanable, sinó que cal triar aquelles que respectin la posició natural de l’esquena del nadó i de les seves cames, que han de quedar en forma de M, i no penjant.

Cada vegada són més els professionals que recomanen als pares utilitzar portanadons. Per descomptat és una manera pràctica, còmoda i beneficiosa de portar al nadó que us recomano a tots els pares. És una experiència meravellosa tant per al nadó com per a qui el porteja.

En aquest taller descobrireu els diferents tipus de portanadons ergonòmics que existeixen i els seus beneficis. Podreu provar-los tots! Coneixereu les seves característiques, consells pràctics i recomanacions segons edat/pes del nadó i estil de vida.

Dirigit a embarassades, pares i mares, avis, tiets… tothom que vulgui portejar de forma correcta i segura!!

 


– TALLERS D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Taller experiencial: “Cuina familiar fàcil i saludable, per a pares i mares imperfectes” (amb Berta Saura Nutrició)

OBJECTIU DEL TALLER: establir criteris bàsics i oferir eines i solucions per a que cada família pugui crear menús saludables adaptats als seus gustos i necessitats nutricionals de tots els membres de la família, en especial dels nostres fills i filles (per edat o etapa de vida)

Molts pares i mares:

  • Volem una alimentació saludable pels nostres fills , però el que ens ofereix la indústria són productes carregats de sucres, greixos i farines super refinades.
  • Volem una alimentació pràctica, ràpida de fer pel ritme de vida que portem, però ens conformem amb aliments precuinats en comptes de potenciar la nostra creativitat a partir d’aliments de qualitat.
  • Volem que els nostres fills creixin sans i busquem l’equilibri nutricional en la seva dieta però moltes vegades desconeixem quins són els nutrients que ens aporten les vitamines, els minerals, aminoàcids, proteïnes, hidrats…..que es necessiten.

En moltes ocasions :

  • El fet d’anar a comprar i de cuinar es viu com una càrrega “i…què faré avui per dinar?”
  • Mirem preu de l’aliment que comprem sense fixar-nos en els ingredients i en la qualitat del producte per poder valorar si és el que realment volem comprar.
  • No sabem interpretar les etiquetes nutricionals
  • Estem saturats d’informació, ens arriben alarmes, i no sabem realment què és cert i real i què són mites o falses creences

En aquest taller et donarem una guia/pauta per instaurar bons hàbits alimentaris i trobar una forma senzilla i saludable d’alimentar-vos tota la família .

Data: 22 d’abril de 2017 – Lloc: La Casetta Sitges


– TALLERS DE MANUALITATS CREATIVES

Taller “Creativitat en família”

(Properament)