CALMA SITGES, moda sostenible i amb molta ànima

CALMA SITGES MODA SOSTENIBLE és una marca de moda sostenible i respectuosa amb el medi ambient, amb les persones i amb els processos de producció i fabricació.

Avui us vull parlar d’un projecte preciós, d’una mare emprenedora de Sitges que ha fet realitat el seu somni. La Raquel és tota força, optimisme i energia. El seu somriure ampli il·lumina als que l’envolten, i la seva vitalitat  s’encomana des del primer minut que parles amb ella.

“Entre una idea i la realitat només hi ha una data de diferència”

Calma Sitges és una marca amb ànima, molt marcada per la vessant social, que reinvindica que tots podem posar el nostre granet de sorra per un món millor, més just i respectuós, per això cedeix una part dels beneficis  a projectes socials de la Taula del Tercer Sector de Sitges.

Com el seu nom indica, aquest projecte està ínitmament lligat al territori, Sitges i el Mediterrani: els paisatges pedregosos i feréstecs del Garraf, les platges de Sitges, els carrers blancs amb geranis vermells als balcons, els camins secrets entre cales perdudes de Miralpeix, els margallons que creixen lliures, els blaus, grisos i verds del mar…

Calma Sitges cerca materials de qualitat i proximitat, proveïdors que tinguin la seva mateixa filosofia i col·laboradors que creguin en aquesta manera de fer les coses: tranquil·la, pausada, feta amb amor i mim.

Quan toques les peces de Calma Sitges te’n adones: tots els ingredients i l’esforç posats transmeten l’essència i el benestar de les coses fetes de forma natural i respectuosa, sense presses.

Diumenge passat vam assistir a la presentació de la col·lecció primavera-estiu 2018. Una de les novetats és que, a més de roba infantil, comencen a fer peces per a adults! Us deixo aquí un petit vídeo resum:

Us animo a passar per la seva botiga online, però si podeu, us recomano que toqueu la seva roba, tenen punt de venda a la botiga Nuvole (C/ Major, 13, Sitges).

Felicitats i molts èxits per CALMA SITGES!

 

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?