Una festa campestre per celebrar els 7 anys del Roger

Diumenge va fer 7 anys que el Roger em va convertir en mare. Vaig passar un dia molt emotiu, perquè anava recordant aquell 25 de febrer de 2011, quan les nostres mirades es van trobar per primera vegada.

Fa 7 anys que el Roger va arribar per canviar-ho tot. Ara ja ha passat l’etapa de criança intensiva, l’alta demanda, els primers anys d’escola, però cada dia es plantegen nous reptes i altres conflictes, que fan replantejar-me les meves teories, aprendre noves maneres de gestionar els seus problemes i l’equilibri familiar.

Han anat passant els dies, i els anys…  ja no el puc portar en braços ni necessita les meves carícies per adormir-se, tot i que continuo fent-ho, pel plaer de ser al seu costat. Sóc conscient que creix a marxes forçades, però sempre li dic que estaré amb ell passi el què passi i faci el què faci.

La decoració de la festa 

La festa va ser una celebració familiar, a la muntanya i amb decoració 100% campestre i natural. El menú? Calçots i carn a la brasa, postres, pastís, tot regat amb vi i cava. Vam estar de sort perquè el dia va ser esplèndid i vam poder estar a l’aire lliure des del matí fins les ben bé les sis de la tarda.

Vam plantar una taula ben llarga, amb taulons, cavallets i cadires de fusta. Per decorar vaig escollir el color marró com a base, per ser el color de la terra, i vaig utilitzar pots de vidre reciclats per omplir-los de les flors silvestres que vam recollir durant el passeig del matí.

 

   

Va ser una deco senzilla i bastant improvitzada, segons el què vaig trobar. Les flors d’ametllers quedaven precioses, no creieu? La farigola no estava florida però feia una olor impressionant.

També vaig penjar banderetes de colors i de roba de sac per ambientar l’entorn de festa, així com algun globus.

Una festa tranquil·la, sense gaires pretensions, però gaudida amb les emocions a flor de pell.

Felicitats Roger, i gràcies per fer-me millor persona dia a dia 🙂

  

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?