L’hiperregal de la Fundació Vicente Ferrer

Si el teu fill ja té de tot, regala-li més. Regala-li VALORS.

El teu fill té la síndrome del nen hiperregalat? Si ja no li dona valor als regals pots provar de donar-li alguna cosa molt més gran: valors. Apadrinar un nen de l’Índia pot ser una oportunitat meravellosa per conèixer altres realitats i crear llaços emocionals per a tota la vida.

S’acosta el dia de Reis, i en la majoria de cases es repetirà una imatge a la que ens estem acostumant: nens i nenes rebent més regals dels que necessiten, i estripant el paper d’un regal darrere un altre sense posar massa atenció al seu contingut. Us sona, oi?

La societat de consum en què vivim, ens fa creure que l’única manera de demostrar-los amor als nostres fills és a través de regals. És per això, que des de ben petits, es va omplint la seva habitació de joguines i intentem satisfer totes les seves demandes.

La publicitat, els mitjans de comunicació i el sentiment de culpa de molts pares i mares per haver de treballar tot el dia, són la combinació perfecta perquè els nens demanin, demanin i demanin. Ells volen tenir les joguines més modernes (que després descarten al segon dia) i esperen coses molt costoses per a les dates clau, com l’aniversari, Nadal o Reis.

‘El Hiperregalo’ és la proposta de la Fundació Vicente Ferrer. Es tracta d’una caixa que inclou informació sobre els nens apadrinats i tot el necessari perquè els petits obsequiats estiguin en contacte amb ell o ella.

L’hiperregal materialitza el vincle emocional i els valors que es transmeten a l’apadrinar: dones un futur més digne a un nen/a de la Índia, mentres que al teu fill/a li regales el valor de la solidaritat i del compormís social, a més d’una capseta amb tot el necessari per a que li escrigui la seva primera carta i els dos creïn un llaç emocional fort.

 

M’ajudeu a difondre aquesta iniciativa? És un bon missatge per fer reflexionar a les mares i pares sobre els valors que estem transmetent als nostres fills, especialment en aquestes festes.

*Tota la info aquí.

 

 

 

 

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?