Decorar la taula de Nadal

Els àpats de Nadal són molt més que compartir un bon menjar, són la il·lusió de preparar-los junts, experimentar amb noves receptes, decorar una taula bonica, gaudir d’una llarga sobretaula.

La taula és un element que pren una enorme importància quan arriben les festes de Nadal. Al voltant de la taula ens reunim amb tota la família, sovint hem d’allargar-la per cabre-hi tots, posar més cadires, i potser apretar-nos una mica, grans i petits.

I és que, com pregonava la campanya d’Ikea, la vida familiar passa al voltant d’una taula: la taula és el lloc de comunicació per excel·lència dels que conviuen a una llar, on compartim, abans de res, EMOCIONS.

Quan seiem a taula a menjar per Nadal, ens importa el què, però, per sobre de tot, ens importa qui, les persones que hi ha al seu voltant.

Cuidar la decoració de la taula és doncs, per a mi, una manera de demostrar als teus convidats, que són importants per a tu, i que tens ganes de compartir amb ells més que un simple àpat.

Així que si organitzeu a casa vostra algun dels àpats de Nadal, a Pinterest, per exemple, trobareu moltíssimes idees i inspiració per decorar-la, de tots els estils i gustos, més i menys complicades.

 

*Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

                               Taula Nadal 2016

La nostra taula de Nadal 2017

Aquest any he optat pel blanc i el negre, d’estil nòrdic, amb tocs naturals. A la base de les estovalles i els plats, he afegit elements naturals: pinyes, rodanxes de fusta, branques d’eucaliptus, cotó, plantes típiques de Nadal, i espelmes.

Avui cagarem el tió i soparem en família. I recordarem els que ja no hi són, cantarem les cançons que ens van ensenyar i llegirem els poemes de les postals que ens regalem.

La decoració de la taula és efímera però m’evoca records, i és una manera de seguir i transmetre les tradicions.

Gaudiu del Nadal! BONES FESTES 🙂

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?