La festa de vehicles de l’Adrià | Fiesta cumpleaños transportes

Per la festa dels 2 anys de l’Adrià,  la temàtica que vaig escollir va ser “vehicles”, perquè és un fanàtic dels cotxes, les motos, els avions, els trens… és el seu joc preferit amb diferència! Va ser una festa totalment DIY, tot fet a mà i compartida amb els més íntims.Pel disseny de la imatge vaig comptar amb la col·laboració de la Sonia, de Vitamina D. Ja vam treballar plegades en la festa surfera dels 6 anys del Roger  i va ser un plaer tornar a comptar amb la seva ajuda.

La festa es va celebrar a casa nostra i vam convidar la família, que van rebre aquesta invitació un parell de setmanes abans.

El kit imprimible de Vitamina D inclou tots els elements de la festa (podeu veure-ho a la seva web), cal retallar bastant, així que requereix una mica de dedicació i que t’agradi el tema DIY. Jo vaig demanar-li alguns elements addicionals en gran  per a fer el mural de la paret de sobre la taula, que vaig retallar i enganxar sobre cartró.

Però la part bona és que també hi ha imprimibles per a que els nens pintin i retallin, i això és un plus, ja que estan entretinguts una estona i s’ho passen bé.

Us ensenyo una mica com vaig preparar diversos racons del menjador de casa ambientats en la mateixa temàtica, per oferir zones de joc dels petits de casa i deixés espai també pels adults.

 

  

La diversió va estar assegurada!

Pel que fa a la taula principal, la vaig decorar amb figures de cotxes, un avió, un camió, a més de tot el menjar: entrepans, truita i alguna cosa de dolç, i el pastís!

Tovallons i gots de la shop online La Fiesta de Olivia

Pel pastís vaig tornar a confiar amb la Cristina Tarragó, La Pastissera. Va ser tot un encert, perquè tothom va exclamar que era boníssim: pa de pessic de xocolata negra amb cobertura de xocolata blanca tenyida de gris, per simular una carretera, igual que el 2 del logo de la festa.

El protagonista va lluïr la preciosa corona que ens va fer per l’ocasió Le petit 6 by Neus. Una obra d’art, oi? Moltes gràcies 🙂

L’Adrià s’ho va passar pipa, va riure, saltar, ballar, jugar amb els nous regals i va bufar molt fort les espelmes!!!

Us deixo amb la foto familiar. Espero que us hagi agradat 🙂 Fins la propera!


Para la fiesta de los 2 años de Adrià, la temática que escogí fue transportes, porque es un fanático de los coches, las motos, los aviones, los trenes … es su juego favorito con diferencia! Fue una fiesta totalmente DIY, todo hecho a mano y compartida con los más íntimos.

Para el diseño de la imagen conté con la colaboración de la Sonia, de Vitamina D. Ya trabajamos juntas en la fiesta surfera de los 6 años de Roger y fue un placer volver a contar con su ayuda.

La fiesta se celebró en nuestro e invitamos la familia, que recibieron esta invitación un par de semanas antes.

El kit imprimible de Vitamina D incluye todos los elementos de la fiesta (puede verlo en su web), hay que recortar bastante, así que requiere un poco de dedicación y que te guste el tema DIY. Yo pedirle algunos elementos adicionales en grande para hacer el mural de la pared de encima de la mesa, que recorté y pegar sobre cartón.

Pero lo bueno es que también hay imprimibles para que los niños coloreen y recorten, y eso es un plus, ya que están entretenidos un rato y se lo pasan bien.

Os enseño un poco como preparé varios rincones del comedor de casa ambientados en la misma temática, para ofrecer zonas de juego de los pequeños de casa y dejara espacio también para los adultos.

La diversión estuvo asegurada!

En cuanto a la mesa principal, la voy decorar con figuras de coches, un avión, un camión, además de toda la comida: bocadillos, tortilla y algo de dulce, y el pastel!

(Servilletas y vasos de la shop online La Fiesta de Olivia)

Para el pastel volví a confiar con el trabajo de Cristina Tarragó, La Pastissera. Fue todo un acierto, porque todo el mundo exclamó que estaba buenísimo: bizcocho de chocolate negro con cobertura de chocolate blanco teñido de gris, para simular una carretera, igual que el 2 del logo de la fiesta.

El protagonista lució la preciosa corona que nos hizo para la ocasión Le petit 6 by Neus. Una obra de arte, ¿verdad? Muchas gracias 🙂

Adrià se lo pasó pipa, rió, saltó, bailó y jugó con los nuevos regalos y sopló muy fuerte las velas!!!

Os dejo con la foto familiar. Espero que os haya gustado 🙂 Hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “La festa de vehicles de l’Adrià | Fiesta cumpleaños transportes

  1. Retroenllaç: celebra una fiesta imprimible de transportes vehiculos

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?