Vacances en furgo (II): Astúries | Vacaciones en furgo: Asturias

Avui us porto la segona part de les nostres vacances en furgo per Astúries (la primera part a Cantàbria us la vaig explicar en aquest post).

Fa quatre anys vam estar a la zona de Villaviciosa, aprop de Gijón, (podeu llegir el post aquí) i ens va agradar moltíssim.

Aquí podeu veure les paredes de la nostra ruta amb la furgo:

Andrín

La primera parada va ser el petit pole d’Andrín, preciós i amb molt d’encant, típicament asturià. Les seves platges són mundialment conegudes pels bodyboards experimentats, per tenir onades de gran qualitat. Així que no hi podíem faltar!

Playa Ballota

Tot i que és un lloc ideal per aparcar la furgo i pernoctar, nosaltres només vam fer-hi una breu parada, perquè al final vam decidir anar a la platja d’Andrín, al costat mateix, ja que la previsió d’onades era més bona.

Playa de Andrín

A la platja d’Andrín vam estar-hi 2 nits, vam dormir al parking de la platja sense cap mena de problema.

El Ferran va disfrutar moltíssim surfejant, i nosaltres gaudint de la llibertat i la calma, de la bellesa del paisatge, del solet que va sortir el segon dia, de les piscines naturals que s’hi formaven quan baixava la marea i del nou amic de la furgo del costat 🙂

La veritat és que això semblava ben bé el paradís, no us sembla?

San Juan de la Arena

 

A San Juan de la Arena hi vam anar perquè ens havíem inscrit a l’Autocaravan van Festival, una trobada de furgos on s’organitzaven moltíssimes activitats. Era la primera edició i, tot i que el temps va fer que s’haguessin de suspendre alguns actes, va estar força bé: foodtrucks, zona infantil, market, concerts, tallers, activitats esportives, xerrades, etc.

 

 

Jo vaig participar a classes de ioga i hipopressius i vaig escoltar la xerrada de la Furgoteta.

Les nostres primeres vacances en furgo ens han deixat un gran record, i sobretot un gran aprenentatge de vida i de convivència familiar per tots. Fins la propera!

 

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?