Restaurant La Zorra de Sitges, amb nens i mascota

Avui us porto la recomanació d’un restaurant de Sitges. Moltes de vosaltres, ara que ve el bon temps, quan veniu al meu poble em pregunteu per privat llocs on podeu anar a dinar, platges, “xiringuitos”, restaurants per anar amb la família, etc. per això crec que pot ser útil aquest post.

Fa uns mesos vam anar a dinar al restaurant “La Zorra” de Sitges, i en vaig sortir tan encantada que vaig pensar que es mereixa que us en parlés.

Quan vas amb tota la família valores sobretot l’amplitud de l’espai (per deixar cotxet, per exemple), que tinguin trona i canviador (o sinó quelcom similar que permeti canviar el bolquer d’un bebè), el bon tracte, l’amabilitat i evidentment, el menjar! I aquest ho té tot! És un lloc perfecte per celebrar un dinar amb família o amics. Està situat al Passeig Marítim i té una terrassa espectacular.

L’especialitat de La Zorra són els arrossos, però no els típics arrossos sinó que aposten per la creació de nous arrossos, amb productes senzills i de proximitat. Tot el que vam menjar va ser boníssim!

Va ser un dinar improvitzat, i anàvem amb la Bimba, la qual cosa no va suposar cap problema, ja que molt amablement ens van convidar a entrar amb ella i triar una taula interior (la terrassa estava plena, era diumenge). Li van donar aigua i tot! Molt atents, la veritat. Amb els peques també van ser super agradables i molt carinyosos.

Un altre aspecte que m’agrada moltíssim d’aquest restaurant és la decoració, molt cuidada, de línies simples, on predomina la fusta, el vímet i els tèxtils de colors naturals, clars i ratlles. Tot  molt mediterrani…

La cuina està oberta, delimitada per estanteries d’estil industrial, el que permet veure la feina dels cuiners, l’entrada i sortida de plats…

Podeu seguir la seva pàgina de Facebook i veure més fotos i altres saraos que monten, concerts i cosetes així.

Espero que us hagi agradat, fins la propera!


Hoy os traigo la recomendación de un restaurante de Sitges. Muchas de vosotros, ahora que viene el buen tiempo, cuando venís a mi pueblo me preguntéis por privado lugares donde puede ir a comer, playas, “chiringuitos”, restaurantes para ir con la familia, etc. por eso creo que puede ser útil este post.

Hace unos meses fuimos a comer en el restaurante “La Zorra” de Sitges, y salí tan encantada que pensé que se merecía que os hablara de él.

Cuando vas con toda la familia valoras sobretodo la amplitud del espacio (para dejar el cochecito, por ejemplo), que tengan trona y cambiador, el buen trato, la amabilidad y evidentemente, la comida! Y este lo tiene todo! Es un lugar perfecto para celebrar una comida con familia o amigos, está situado en el Paseo Marítimo y tiene una terraza espectacular.

La especialidad de La Zorra son los arroces, pero no los típicos arroces sino que apuestan por la creación de nuevos arroces, con productos sencillos y de proximidad. Todo lo que comimos fue buenísimo!

Fue una comida improvisado, e íbamos con Bimba, lo que no supuso ningún problema, ya que muy amablemente nos invitaron a entrar con ella y elegir una mesa interior (la terraza estaba llena, era domingo). Le dieron agua y todo! Muy atentos, la verdad. Con los peques también fueron super agradables y muy cariñosos.

Otro aspecto que me gusta muchísimo de este restaurante es la decoración, muy cuidada, de líneas simples, donde predomina la madera, el mimbre y los textiles de colores naturales, claros y rayas. Todo muy mediterráneo …

La cocina está abierta, delimitada por estanterías de estilo industrial, lo que permite ver el trabajo de los cocineros, la entrada y salida de platos …

Podéis seguir su página de Facebook y ver más fotos y otros saraos que montan, conciertos y cositas así.

Espero que os haya gustado, hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?