Fi de les vacances i nova etapa | Fin de las vacaciones y nueva etapa

hossegor 2016

Hola de nou! Torno a actualitzar després d’un mes d’inactivitat al blog. La veritat és que amb els dos peques amb mi 24 hores costa molt posar-s’hi i trobar temes, a part de que també ve de gust desconnectar i disfrutar amb calma de l’estiu…

I és que aquest estiu 2016 el recordaré sempre per haver pogut estar amb ells i també com un punt d’inflexió: el primer estiu amb l’Adrià, amb totes les seves primeres vegades que això comporta. He intentat guardar cada moment a la retina, fent fotos i gaudint dels petits instants que m’oferia el dia a dia, perquè sóc conscient que mai més tornaran. Pel Roger el primer estiu sent germà gran: només ha anat una setmana a esplai, hem estat molt junts i això li ha encantat. Ha crescut, ha madurat, ha aprés a nedar sol, a fer surf, ha millorat l’skate i la bici i continua sent aquell nen responsable, sensible i carinyós que em té enamorada. Hem pogut tenir estones pels dos sols, hem parlat i m’he adonat que conec bé el meu fill gran, sé el què el preocupa, el que el fa content, les seves pors, ens tenim confiança, i per a mi això és molt important. I finalment, hi ha els dos viatges que hem pogut fer tots 4: el juliol a Madeira (a Instagram podeu veure les fotos que vaig anar penjant amb el hashtag #smallnicetrip16) i a finals d’agost a Hossegor, com l’any passat (podeu llegir aquí la crònica del 2015) i que enguany ha estat especialment emocionant, pel significat que té per nosaltres el lloc i tornar-hi sent un més (a Instagram podeu veure les fotos amb el hashtag #smallnice2trip16).

viatge a Madeira amb nens

viaje a Madeira con niños

viaje a Madeira

Foto 6-7-16 19 05 49

Foto 2-9-16 12 39 42

Ara ja s’acaben les vacances, i el més difícil, s’acaba una etapa: jo m’incorporo aviat a la vida professional i l’Adrià comença la llar d’infants. Arriba la separació, i no us negaré que m’angoixa una mica pensar-hi. No he volgut amargar-me abans d’hora ni ho penso fer fins que arribi el dia “D”, però está clar que són quasi 11 mesos estant junts i que serà difícil pels dos.

estiu small and nice

Però no em vull posar dramàtica, així que em quedo amb TOT el que he pogut viure amb el meu bebé els seus primers 11 mesos de vida, donant-li el que necessita, respectant els seus ritmes, estant amb ell i dedicant-me a la seva criança de forma exclusiva. Ha estat molt gratificant (tot i que també esgotador) i no ho canviaria per res del món. Perquè m’han regalat moments preciosos de germans, moments intensos.

Foto 10-7-16 16 06 04

Foto 20-7-16 15 40 00

vacances small and nice

A veure com serà la nostra entrada a la rutina… comencem una nova etapa, un camí que prenem junts i que segur que també ens portarà coses bones. Ai, ai, ja us ho explicaré 😉

I vosaltres? Què destaqueu del vostre estiu?

Foto 31-8-16 13 10 40


Hola de nuevo! Vuelvo a actualizar después de un mes de inactividad en el blog. La verdad es que con los dos peques conmigo 24 horas cuesta mucho ponerse y encontrar temas, aparte de que también apetece desconectar y disfrutar con calma del verano …

Y es que este verano 2016 lo recordaré siempre por haber podido estar con ellos y también como un punto de inflexión: el primer verano con Adrià, con todas las primeras veces que ello conlleva. He intentado guardar cada momento en la retina, haciendo fotos y disfrutando de los pequeños instantes que me ofrecía el día a día, porque soy consciente de que nunca más volverán. Para Roger el primer verano siendo hermano mayor: sólo ha ido una semana al casal, hemos estado muy juntos y esto le ha encantado. Ha crecido, ha madurado, ha aprendido a nadar solo, a hacer surf, ha mejorado el skate y la bici y sigue siendo aquel niño responsable, sensible y cariñoso que me tiene enamorada. Hemos podido tener ratos por los dos solos, hemos hablado y me he dado cuenta de que conozco bien a mi hijo mayor, sé lo que le preocupa, lo que le hace feliz, sus miedos, nos tenemos confianza, y para mí eso es muy importante. Y por último están los dos viajes que hemos podido hacer los 4: en julio a Madeira (en Instagram puede ver las fotos que fui colgando con el hashtag #smallnicetrip16) y a finales de agosto a Hossegor, como el año pasado, y que este año ha sido especialmente emocionante, por el significado que tiene para nosotros el lugar y volver siendo uno más (en Instagram podéis ver las fotos con el hashtag #smallnice2trip16).

Ahora ya se acaban las vacaciones, y lo más difícil, se termina una etapa: yo me incorporo pronto a mi vida profesional y Adrià empieza la guardería. Llega la separación, y no os voy a negar que me angustia un poco pensar en ello. No he querido amargarme antes de tiempo ni lo pienso hacer hasta que llegue el día “D”, pero está claro que son casi 11 meses estando juntos y que será difícil para los dos.

Pero no me quiero poner dramática, así que me quedo con TODO lo que he podido vivir con mi bebé sus primeros 11 meses de vida, dándole lo que necesita, respetando sus ritmos, estando con él y dedicándome a su crianza de forma exclusiva. Ha sido muy gratificante (aunque también agotador) y no lo cambiaría por nada del mundo. Porque me han regalado momentos preciosos de hermanos, momentos intensos.

A ver cómo será nuestra entrada a la rutina … empezamos una nueva etapa, un camino que tomamos juntos y que seguro que también nos llevará cosas buenas. Ay, ay, ya os contaré;)

Y vosotros? Qué destaque de su verano?

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “Fi de les vacances i nova etapa | Fin de las vacaciones y nueva etapa

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?