Roba sostenible per nadons i nens | Ropa sostenible para bebés y niños

moda sostenible nens

Avui us vull parlar de roba sostenible, de moda slow per a nens i bebés. Perquè cada vegada surten més notícies sobre grans cadenes de roba que utilitzen mà d’obra infantil, incompleixen les normes de seguretat en els països de fabricació o tenen condicions de treball que quasi freguen l’esclavitud. I això fa pensar…

Reconec que és impossible no comprar res a aquestes cadenes, jo sóc la primera que ho faig, com tots els mortals. Sobretot roba pel dia a dia, per anar al cole, que és a preus molt assequibles, i que saps que acabarà feta pols de tirar-se per terra… oi? A més que creixen tan ràpid que en prou feines els hi dura una temporada. Però últimament estic fent un canvi de xip, vull intentar canviar els mals hàbits i comprar a petites marques que basin el seu negoci en la sostenibilitat.

A més, estic descobrint moltes botigues de roba per nens que aposten per marques de qualitat, que inclouen valors com la sostenibilitat, i també la proximitat i el comerç just. Una d’aquestes botigues és Biobuu. 

Biobuu és una botiga de roba sostenible per nens i nadons que aposta per marques que es preocupen per l’impacte ambiental i social de la seva activitat i procuren minimitzar-lo: tenen una producció local, utilitzen teixits naturals i orgànics, eviten substàncies tòxiques i tenen en compte els drets laborals dels treballadors en tots els esglaons de la cadena de producció.

Biobuu m’encanta. És online i a més de roba per bebés i nens, ara també n’hi ha per mamis!!

biobuu

roba sostenible biobuu  Captura de pantalla 2015-12-14 a les 11.31.52Captura de pantalla 2015-12-14 a les 11.33.57  Captura de pantalla 2015-12-14 a les 11.33.35 Captura de pantalla 2015-12-14 a les 11.33.07      Captura de pantalla 2015-12-14 a les 11.32.37

Com sempre, darrera de projectes bonics hi ha gent bonica. La Vicky, una mami estupenda de 3 nens, i la seva parella, posen el seu esforç dia a dia per donar a conéixer i fer créixer Biobuu. Persones compromeses, que creuen en la força de les seves idees i sobretot creuen que es pot viure, consumir i vestir d’una manera molt més sostenible. Us recomano que xafardegeu la seva pàgina, veureu que ara tenen una secció especial de NADAL, i una colecció “KIDS&MUMS” molt xula!

biobuu promo

Ja sabeu que només acostumo a escriure sobre llocs, botigues o projectes que m’inspiren, que m’arriben, perquè són d’aquí, d’apropet nostre, i desseguida me’ls sento una mica “meus”. Així que us asseguro que podeu confiar-hi plenament! I els que ho feu teniu premi…

20% de descompte en tots els productes de la secció especial NADAL introduint el codi “SMALLNICE” (un cop validat el carret).

Què us sembla? Teniu temps fins diumenge 20/12.  Jo us ensenyo les nostres peces de Biobuu: un pijama nadalenc pel Roger, de la marca Skylar Lluna, fet a mà amb suau cotó orgànic turc. És cenyit i les costures interiors són totalment planes per aconseguir una comoditat absoluta. El packaging ve amb una bossa de lli reutilitzable.

pijama BIOBUU

roba sostenible nens

I per l’Adrià aquesta samarreta a ratlles tipus dessuadora, amb el print ‘HERO’ en vermell. Es pot fer servir tant de samarreta a l’estiu com de dessuadora a l’hivern (característica clau de la moda slow, l’atemporalitat!). De cotó orgànic 100%, dissenyat al Regne Unit i fabricat a Europa, i de la marca  Organic Zoo. Un tacte exquisit!

Biobuu

moda sostenible bebé

Espero que us hagi agradat i que aprofiteu els descomptes per aquestes festes!


Hoy os quiero hablar de ropa sostenible, de moda slow para niños y bebés. Porque cada vez salen más noticias sobre grandes cadenas de ropa que utilizan mano de obra infantil, incumplen las normas de seguridad en los países de fabricación o tienen condiciones de trabajo que casi rozan la esclavitud. Y esto hace pensar …

Reconozco que es imposible no comprar nada en estas cadenas, yo soy la primera que lo hago, como todos los mortales. Sobretodo ropa para el día a día, para ir al cole, que es a precios muy asequibles, y que sabes que acabará hecha polvo de tirarse por el suelo … ¿verdad? Además que crecen tan rápido que apenas les dura una temporada. Pero últimamente estoy haciendo un cambio de chip, quiero intentar cambiar los malos hábitos y comprar pequeñas marcas que basen su negocio en la sostenibilidad.

Además, estoy descubriendo muchas tiendas de ropa para niños que apuestan por marcas de calidad, que incluyen valores como la sostenibilidad, la proximidad y el comercio justo. Una de estas tiendas es Biobuu.

Biobuu es una tienda de ropa sostenible para niños y bebés que apuesta por marcas que se preocupan por el impacto ambiental y social de su actividad y procuran minimizarlo: tienen una producción local, utilizan tejidos naturales y orgánicos, evitan sustancias tóxicas y tienen en cuenta los derechos laborales de los trabajadores en todos los eslabones de la cadena de producción.

Biobuu me encanta. Es online y además de ropa para bebés y niños, ahora también es para mamis !!

Ya sabéis que sólo suelo escribir sobre sitios, tiendas o proyectos que me inspiran, que me llegan, porque son de aquí, y enseguida los siento un poco “míos”. Así que os aseguro que podéis confiar en ellos plenamente! Y los que lo hagáis tendréis premio …

20% de descuento en todos los productos de la sección especial NAVIDAD introduciendo el código “SMALLNICE” (una vez validado el carrito).

¿Qué os parece? Tenéis tiempo hasta el domingo, 20/12. Yo os enseño nuestras prendas de Biobuu: un pijama navideño para Roger, de la marca Skylar Luna, hecho a mano con suave algodón orgánico turco. Es ceñido y las costuras interiores son totalmente planas para conseguir una comodidad absoluta. El packaging viene con una bolsa de lino reutilizable.

Y para Adrià esta camiseta a rayas tipo sudadera, con el print ‘HERO’ en rojo. Se puede utilizar tanto de camiseta en verano como de sudadera en invierno (característica clave de la moda slow, la atemporalidad!). De algodón orgánico 100%, diseñado en el Reino Unido y fabricado en Europa, y de la marca Organic Zoo. Un tacto exquisito!

Espero que os haya gustado y que aprovechéis los descuentos para estas fiestas!

*Post patrocinat
COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?