6è mes d’embaràs: el nom | 6º mes de embarazo: el nombre

pregnancy beach

Creixo amb ell, i es mou amb mi. En el meu últim post us explicava com n’és de meravellós sentir la vida dins meu, els seus moviments cada vegada més forts i enèrgics. I és que aquest petit em fa feliç, immensament feliç!

Aquest mes de juliol és el sisè, ja cada cop més aprop, intento viure’l sense ànsia ni nervis, amb calma i consciència, preparant-me per entrar a afrontar l’últim trimestre. I quin lloc millor per relaxar-se que al costat del mar?  A la platja em deixo portar, lliure, pels meus pensaments…

Així ho ha captat una altra vegada la càmera de Baby-boom Sitges, que m’acompanya en aquest passeig serè, i amb una llum especial, per anunciar-vos el nom portarà aquest segon bebé:

Vinyet_Duran-03-6957

embarazo playa

Adrià, que significa “aquell que està aprop del mar”, aquell que vindrà a fer-nos reviure l’art d’estimar al màxim, a multiplicar-nos l’amor, a restar hores de son però a sumar petons i somriures. L’Adrià em tornarà a enamorar només en la primera mirada, farà germà gran el Roger i millors pares a nosaltres.

Adrià, petit, com diu en Roger: t’estimo fins al mar i els peixos!“. Que això vol dir, infinit!

pregnancy beach


Crezco con él, y se mueve conmigo. En mi último post os explicaba lo maravilloso que es sentir la vida dentro de mí, sus movimientos cada vez con más fuertes y enérgicos. Y es que este pequeño me hace feliz, inmensamente feliz!

Este mes de julio es el sexto, ya cada vez más cerca, intento vivirlo sin ansia ni nervios, con calma y conciencia, preparándome para entrar a afrontar el último trimestre. Y qué lugar mejor para relajarse que junto al mar, verdad? En la playa me dejo llevar, libre, por mis pensamientos …

Así lo ha captado la cámara de Baby-boom Sitges, que me acompaña en este paseo sereno, con una luz especial, para anunciaros el nombre llevará este segundo bebé:

Adrià, que significa “aquel que está cerca del mar”, aquel que vendrá a hacernos revivir el arte de amar al máximo, a multiplicarnos el amor, a restar horas de sueño pero a sumar besos y sonrisas. Adrià me volverá a enamorar en sólo la primera mirada, hará hermano mayor a Roger y mejores padres a nosotros.

Adrià, pequeño, como dice Roger: “te quiero hasta el mar y los peces “. Que esto significa, infinito!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

4 pensaments a “6è mes d’embaràs: el nom | 6º mes de embarazo: el nombre

  1. Albanie

    Què bonic tot el que escrius i quin to més dolç. Un nom molt maco, espero que la resta de l’embaràs vagi molt i molt bé i que el Roger es faci molt ràpid amic del seu nou germanet.
    Una abraçada.

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?