4t mes d’embaràs | 4º mes de embarazo

La primavera, vermella, potent, lluminosa, m’acull en el segon trimestre d’aquest segon embaràs. La primavera en un camp de roselles, la primavera en el meu cicle de vida.


En el post on us donava la notícia del segon embaràs (podeu llegir-lo aquí) ja us explicava que aquesta vegada ho estic vivint de manera més conscient. Em sento així, més serena i relaxada, segura de mi mateixa i de les meves decisions, més informada i respectuosa cap a la salut del meu bebè i evidentment de la meva.

Crec que és el camí: acceptar-te, treure la teva personalitat, treure pors, centrar-te en lo positiu i creure en el teu instint. Escoltar-te, i després, deixar que flueixi la vida.

És una etapa per gaudir-la, i vull fer-ho perquè potser no tornaré a viure-la, per tant, m’hi submergeixo plenament, i busco temps. Temps per sentir, escoltar-me i connectar amb aquest bebé, prendre’m les coses amb calma per fer-ho tot més fàcil i agradable.

Vinyet Duran-8577

I una de les coses que he volgut fer aquesta vegada ha estat fotografiar aquesta evolució (del primer embaràs no tinc ni una fotografia decent!). I ara que veig el resultat, crec que no podia haver escollit millor persona per fer-ho que Baby-Boom Sitges. El Ramiro ha sabut capturar amb la seva càmera el què jo volia transmetre, i el que espero que les fotografies us transmetin a vosaltres: calma, serenitat, confiança…

A partir d’ara, amb les seves fotografies, anireu veient com, a través del cicle de la natura, va passant el temps i va creixent aquesta nova vida que porto dins.

Vinyet Duran-8561

Vinyet Duran-8587

Vinyet Duran-8578

Vinyet Duran-8555

De moment, sembla que tot avança bé: em trobo genial, el Roger està il·lusionat i puc dedicar una miqueta de temps a la preparació i la reflexió personals. No puc demanar més. Així que creuo els dits i em disposo a esperar…

Vinyet Duran-8593


La primavera, roja, potente, luminosa, me acoge en el segundo trimestre de este segundo embarazo. La primavera en un campo de amapolas, la primavera en mi ciclo de vida.

En el post donde os daba la noticia del segundo embarazo ya os contaba que esta vez lo estoy viviendo de manera más consciente. Me siento así, más serena y relajada, segura de mí misma y de mis decisiones, más informada y respetuosa hacia la salud de mi bebé y evidentemente de la mía.

Creo que es el camino: aceptarte, sacar tu personalidad, sacar miedos, centrarte en lo positivo y creer en tu instinto. Escucharte, y después, dejar que fluya la vida.

Es una etapa para disfrutarla, y quiero hacerlo porque quizás no volveré a vivirla, por lo tanto, me sumerjo plenamente, y busco tiempo. Tiempo para escucharme y conectar con este bebé, tomarme las cosas con calma para hacerlo todo más fácil y agradable.

Y una de las cosas que he querido hacer esta vez ha sido fotografiar esta evolución (del primer embarazo no tengo ni una foto decente!). Y ahora que veo el resultado, creo que no podía haber escogido mejor persona para hacerlo que Baby-Boom Sitges. Ramiro ha sabido capturar con su cámara lo que yo quería transmitir, y lo que espero que las fotografías os transmitan a vosotros: calma, serenidad, confianza …

A partir de ahora, con sus fotografías, iréis viendo cómo, a través del ciclo de la naturaleza, va pasando el tiempo y va creciendo esta nueva vida que llevo dentro.

De momento, parece que todo avanza bien: me encuentro genial, Roger está ilusionado y puedo dedicar un poquito de tiempo a la preparación y la reflexión personales. No puedo pedir más. Así que cruzo los dedos y me dispongo a esperar…

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “4t mes d’embaràs | 4º mes de embarazo

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?