Festa de la Castanyada i Halloween|Fiesta de la Castañada y Halloween

Hem inaugurat el novembre celebrant la Castanyada, menjant panellets, castanyes i moniatos, i introduint una mica el Halloween. Per què no? M’agrada seguir les tradicions catalanes, però tampoc li trobo cap mal al Halloween. Hem fet un mix molt divertit: la festa de la “Castaween”! Mireu la invitació que vam rebre… la cosa ja prometia!

castaween invitació

Un bon plan, oi? Doncs sí, ens vam apuntar i vaig començar a pensar en la decoració. I és que com totes les festes que celebrem a SMALL&NICE, la decoració és un aspecte molt important.

castaween decoracióAquesta vegada he confiat en els productes de Partyculars, a qui he de donar les gràcies per la seva amabilitat i gentilesa a l’hora de vestir la nostra Castaween. Ha sigut un gran plaer descobrir-los 🙂

2014-11-02 10.47.31 2014-11-02 10.48.41 2014-11-02 10.49.14

2014-11-02 10.50.09

2014-11-02 10.52.24Ha estat un gran cap de setmana, sobretot perquè hem compartit moltes estones, petits i grans, i ens hem divertit moltíssim: hem dormit poc i hem rigut molt. Hem ballat, ens hem disfressat i  hem cantat. Hem vist un espectacle de màgia, pel·lícules, hem fet tallers i manualitats pels petits i… ens ha visitat la Castanyera i el follet de la tardor en persona!!! Hahaha!

2014-11-02 10.53.08

2014-11-01 19.56.44

2014-11-02 10.54.242014-11-02 10.54.57      2014-11-02 10.55.30

Les festes amb nens es viuen més intensament, amb il·lusió i molta imaginació.

castaween spiderman

castaween-màgia Gràcies a tots els amics que ens han acompanyat i sobretot als grans amfitrions Noe i Noel 🙂

Visca la Castaween i que per molts anys la puguem celebrar!


Hemos inaugurado noviembre celebrando la Castañada, comiendo panellets, castañas y boniatos, e introduciendo un poco de Halloween. ¿Por qué no? Me gusta seguir las tradiciones catalanas, pero tampoco le encuentro ningún mal al Halloween. Hemos hecho un mix muy divertido: la fiesta de la “Castaween”! Mirad la invitación que recibimos … la cosa ya prometía!

Un buen plan, ¿verdad? Pues sí, nos apuntamos y empecé a pensar en la decoración. Y es que como todas las fiestas que celebramos en SMALL & NICE, la decoración es un aspecto muy importante.

Esta vez he confiado en los productos de Partyculars, a quien tengo que dar las gracias por su amabilidad y gentileza a la hora de vestir nuestra Castaween. Ha sido un gran placer descubrirlos 🙂

Un gran fin de semana, sobretodo porque hemos compartido muchos ratos, pequeños y mayores, y nos hemos divertido muchísimo: hemos dormido poco y hemos reído mucho. Hemos bailado, nos hemos disfrazado y hemos cantado. Hemos visto un espectáculo de magia, películas, hemos hecho talleres y manualidades para los pequeños y … nos ha visitado la Castañera y el duende del otoño en persona!!! Jajaja!

Las fiestas con niños se viven más intensamente, con ilusión y mucha imaginación.

Gracias a todos los amigos que nos han acompañado y sobre todo a los grandes anfitriones Noe y Noel 🙂 ¡Viva la Castaween y que por muchos años la podamos celebrar!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “Festa de la Castanyada i Halloween|Fiesta de la Castañada y Halloween

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?