Mini gelats de plàtan amb iogurt i xocolata | Mini helados de plátano con yogur y chocolate

Vaig trobar aquesta recepta al Pinterest, fa unes setmanes, i em vaig imaginar que a en Roger li encantaria, per això estava apuntat a la “llista de coses per fer“.

La recepta original és del blog In Sock Monkey slippers, allà la fan amb diferents tipus de fruites, però nosaltres ens l’hem adaptat a la nostra manera i només hem agafat plàtans (en tenia molts a casa i ja estaven força madurs). Aquesta vegada he comptat amb l’ajuda de la Cinta, la meva neboda petita, i en Roger! (i del Ferran fent les fotos).

Els peques disfruten ajudant-nos a la cuina, i de pas aprenen a provar, a tocar, i sobretot a menjar coses saludables divertint-se.

INGREDIENTS

1/2 tassa de iogurt grec
1 cullerada de mel
2 o 3 plàtans (o qualsevol altra fruita congelable: maduixes, kiwis…)
Palets de gelat
Boletes xips de xocolata (o el recobriment que es vulgui)

foto 3

IMG_0432

IMG_0434

Encontré esta receta en Pinterest, hace unas semanas y me imaginé que a Roger le encantaría, así que lo apunté en la “lista de cosas por hacer” (en mi cabeza, hehehe!).

La receta original es del blog In Sock Monkey slippers, allí la hacen con diferentes tipos de frutas, pero nosotros la hemos adaptado y hemos cogido plátanos (tenía muchos en casa y ya estaban bastante maduros). Esta vez he contado con la ayuda de Cinta, mi sobrina, y Roger! (y de Ferran haciendo las fotos, claro).

Los peques disfrutan ayudándonos en la cocina, y de paso aprenden a probar, a tocar y sobretodo a comer cosas saludables divirtiéndose.

INGREDIENTES

1/2 taza de yogur griego
1 cucharada de miel
2 o 3 plátanos (o cualquier otra fruta congelable: fresas, kiwis …)
Palitos de helado
Bolitas chips de chocolate (o el recubrimiento que se quiera)


PAS A PAS

1. En un bol, barregem el iogurt grec amb la mel. Remou bé i el posem al congelador durant 5 minuts (no deixeu que es congeli assegureu-vos de treure-ho després de 5 minuts)

1. En un bol, mezclamos el yogur griego con la miel. Remueve bien y lo ponemos en el congelador durante 5 minutos (no deje que se congele asegúrese de sacarlo después de 5 minutos)

IMG_0438

2. Tallem els plàtans a trossos i després els punxem amb els palets de gelat.

2. Cortamos los plátanos a trozos y luego los pinchamos con los palitos de helado.

IMG_0436

IMG_0441

3. Amb l’ajuda d’una cullera, cobrim els trossos de plàtan amb la barreja de iogurt i mel que hem tret del congelador.

3. Con la ayuda de una cuchara, cubrimos los trozos de plátano con la mezcla de yogur y miel que hemos sacado del congelador

IMG_0442 IMG_0443

4. Recobrim els plàtans untats de iogurt amb la cobertura que escolliu, en el nostre cas, boletes xips de xocolata!

4. Cubrimos los plátanos untados de yogur con la cobertura que hemos escogido, en nuestro caso bolitas de chocolate

foto 1

IMG_0444 IMG_0445

5. Els col·loquem en una safata coberta amb paper encerat i la posem al congelador durant aproximadament 2 hores, o fins que el iogurt estigui congelat.

5. Los colocamos en una bandeja cubierta con papel de horno y la ponemos en el congelador durante 2 horas aproximadamente, o hasta que el yogur esté congelado.

IMG_0446

6. Només queda treure’ls del congelador i menjar-nos-els! Uuuummmm!!! Boníssims!!!

6. Los sacamos del congelador y… ñaaaaammmmm! Buenísimos!!!

foto 2 foto 3 *Podeu guardar la resta de gelats amb bosses de congelar. Si els guardeu més d’un dia, és millor que quan els treieu espereu 1 minut o dos abans de menjar-se’ls perquè es descongelin una mica.

*Podéis guardar el resto de helados en bolsad de congelar. Si los guardáis más de un día, es mejor que al sacarlos esperéis 1 o dos minutos antes de comerlos para que se descongelen un poco.

foto 1

Ja ho veieu, un berenar saludable i perfecte per als nens, el poden fer ells mateixos!

Ya lo véis, una merienda saludable y perfecta para los peques, y que pueden hacer ellos mismos!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?