La party del Roger

Ahir vam celebrar la festa del 2n aniversari del Roger. Va estar genial! Us explico.

En un principi, i com que se’m tirava el temps a sobre, vaig pensar que faria alguna coseta però sense massa complicació… però com que no me’n se estar, al final vam acabar liant-nos la manta al cap i, bastant a última hora, preparant una festa amb tots els ets i uts!

El llistó de la “mustache party” del 1r aniversari va quedar força alt, i em sabia greu enguany no celebrar-ho com l’ocasió ho mereix, i amb tot luxe de detalls, com a mi m’agrada. A més, ara en Roger n’és més consicent de tot i volia que ho disfrutés molt.
party roger

I tot va sorgir d’aquí, d’un moment d’aquells que et ve la inspiració. Em va agradar el disseny en 3 colors: blanc, blau marí i groc. Però clar, no tenia temps material per fer el que voldria, algo xulo, una decoració d’aquelles “de revista”, sabeu? Somiar és gratis… però com que sóc tossuda i quan se’m posa “algo” entre cella i cella no paro fins que ho faig, vaig dir-me “o t’hi poses JA o no arribes”. Evidentment, havia de ser realista i sola no podia fer-ho. Així que em calia ajuda! Pensant pensant… ostres! com no hi havia caigut abans! Tinc una cunyada, la Montse, que és estupenda i, a més, és una entusiasta de la decoració de festes. Fins i tot té un blog (que una vegada ja us en vaig parlar aquí, El Globo Rojo), per tant, era la persona ideal per a explicar-li la meva idea i donar-li via lliure per a que es posés mans a l’obra! I va acceptar! GENIAL!!! Ara només havia de buscar el lloc ideal, convidar la gent, encarregar menjar, pastís, etc.

L’espai per a la celebració va ser al Green Apple. És un lloc que, tot i que sabia que existia perquè està just darrera de casa, el vaig descobrir a la festa infantil de disfresses d’aquest Carnaval, i vaig pensar que era molt adient per als nens, perquè pots disposar de les joguines i és molt ampli, per a petits i grans. Us el recomano!

De menjar? Taula de salat, taula de dolç, tauleta de xuxes pels nens i un pastís que va ser un gran encert i va agradar a tothom, boníssim!!

La decoració doncs es va compondre del següent: guirnalda amb el nom de Roger, guirnalda de triangles, guirnalda de rodones (de groc, blau marí, blanc i ratlles), pon-pons de paper blaus marins i grocs, barquets de paper també grocs i blaus, menage a conjunt i amb el “logo” de la festa, cartell a l’entrada, TOT fet a mà!!! I per rematar, flors naturals de mimosa en pots reciclats (d’aquells que guardes en un calaix i vas acumulant “per si algun dia” em serveixen) i decorats també amb cinta de roba dels 3 colors escollits. En conjunt va quedar tot moníssim!!! Va superar les meves expectatives inicials! Gràcies Montse i Uri per la currada, ara esteu fitxats per cada any eh?

IMG_4520

Aquí podeu veure la preparació dels rams de mimosa amb els pots decorats

IMG_4522

El cartell de fora i la pissara de l’entrada donaven la benvinguda a tothom!

IMG_4539

IMG_4524

Guirnaldes

IMG_4525

IMG_4527

IMG_4528

IMG_4529

IMG_4530

IMG_4531

Xuxes a la zona de joc

IMG_4534

IMG_4535

IMG_4536

Detall dels gots

img_4537

IMG_4538

IMG_0002_2

IMG_0006_2

IMG_0013_2

IMG_0014_2

 IMG_0022_2

foto

Tot esforç és poc per a veure el teu fill content i feliç! Gràcies a tots els que vau venir i a tothom que em va ajudar!!!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

6 pensaments a “La party del Roger

 1. ohlalamavieenrose

  Quina passada de festa !! M’encanten els potets amb mimosa, les banderoles i totts els detallets bonics que hi vas posar però et confesso que el pastís m’ha enamorat !! sóc addicta a la xocolata, si l’has fet tu em pots passar la recepta si no és molt demanar ? aviat serà el meu aniversari ; )
  Ara, el més bonic de tot, el reiet de la festa !!
  1 petó

  Respon
  1. vinyetdf

   No l’he fet jo no… pa de pessic i xocolata, senzill però realment boníssim! t’he passat l’enllaç de la pastisseria en un altre comentari! Gràcies pels “piropos” 🙂

   Respon
 2. trandafiras

  Wow! M’encantaaaa!! Fa dies que t’ho volia dir, però ja t’imaginaràs que vaig una mica de cul amb el timing de contestar tot el que vull. En qualsevol cas, felicitats al Roger pel seus 2 anyets i felicitats als papis per la super festa que li vau preparar. Ets una font d’inspiració per a mí i per les festes que li prepararem al petit Ares.

  Respon
 3. Retroenllaç: 3r aniversari Roger: la festa! |

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?