I… 2 anys!!! | And… 2 years old!!!

Uauuuu!!! Ja han passat 2 anys d’aquell 25 de febrer de 2011, a les 9:10h del matí… quina emoció vaig sentir al tenir el meu fill als braços i alletar-lo per primer cop! És la màgia de ser mare: 9 mesos d’espera, sentint com creix i es mou dins teu per, en un moment, veure-li la carona i sentir-li el plor. Una experiència difícil d’explicar amb paraules.

roger quiròfan

roger quiròfan 2

25022011379

09032011445

En Roger ja ha deixat de ser un bebé, i no us penseu que no em resisteixo a acceptar-ho… costa, costa molt! Perquè creix tan i tan depressa que a vegades em sembla que no m’he fixat prou en tots els detalls i no puc recordar-me de tots els moments… En fi, és allò que sempre es diu, que passa massa ràpid, oi? Vosaltres també l’heu vist crèixer mes a mes, a través d’aquest blog.

IMG_2511

Roger 070

Just fa un any, en el seu primer aniversari, vaig escriure aquest post reflexionant sobre el meu primer any com a mare: la vida et canvia, sí, i ho fa de tal manera que mai tornes a ser la mateixa d’abans. Cada dia, cada mes, cada any que passa són més vivències, més experiències i sobretot nous descobriments: en Roger ha après a caminar, ha après a parlar, a fer petons, a somriure, a demanar, a jugar, a compartir, a tenir amics, a reconèixe’ns, a cantar… Aprèn i aprendrà a fer-se gran, i jo al seu costat aprendré a ser millor mare cada dia: aprendré a entendre’l, a acceptar-lo com és, a tenir més paciència, a calmar-li el dolor i a espantar-li les pors amb abraçades i petons.

En 2 anys  he aprés a prioritzar, a renunciar, a ser menys egoïsta. També he aprés a cuinar, a rentar roba amb moltes i moltes taques (i aconseguir treure-les!), a canviar bolquers en llocs inversemblants i moments insospitats. He aprés a inventar-me contes, a fer titelles, a conèixer la Dora, el Pocoyó, en Tipsy, la Lala i en Po. A despertar-me de nit  una, dos, tres i quatre vegades, a detectar la febre simplement amb el tacte dels meus llavis, a reconèixer una tos lletja, una olor sospitosa o una mirada de cansament…  he après que quan em crida insistentment només vol que deixi l’ordinador i m’assegui a terra, al seu costat, per jugar junts.  Ell m’ha ensenyat que la dedicació i l’amor ho curen i ho poden tot.

I és que no deixo d’admirar-lo per lo dolç i lo carinyós que arriba a ser! Aquí el veieu amb la seva corona, feta a mà per la meva amiga Txell  (gràcies guapíssima!!!) i el seu primer regal, el dels avis, una cadira pintada a mà per Cute Martina, amb motius de la nostra Festa Major, que el torna boig!

     Photo 24-02-13 18 29 07 Photo 24-02-13 18 23 29 Photo 24-02-13 18 32 34

Aquest cap de setmana ho celebrarem amb una festa com déu mana, ja us ho explicaré!

Felicitats petit príncep!

Photo 24-02-13 20 51 00

Photo 24-02-13 20 52 53

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “I… 2 anys!!! | And… 2 years old!!!

  1. Retroenllaç: El racó de joc d’en Roger | El rincón de juego de Roger |

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?