La “mustache party” del Roger

El dissabte passat vam celebrar la festa del primer aniversari del Roger! tot i que ell no estava al 100%, perquè acabava de passar una grip intestinal, ens ho vam passar molt i molt bé! Un berenar amb xocolata desfeta, magdalenes i brioixos, sucs i el pastís d’aniversari ruixat amb cava!

La idea inicial era fer-ho a casa, però quan em vaig posar a comptar la gent amb qui volia compartir aquest dia vaig veure que a casa m’atabalaria molt i que bàsicament no hi havia espai físic suficient.

Bé, volia fer una festeta, però com? doncs potser amb algun “què” graciós, diferent i original. Vaig començar a pensar en els preparatius més o menys fa un mes i la meva creativitat, cal dir que força limitada, em va donar la idea de muntar un tipus “mustache party”. Vaig crear un logo ben senzillet i simple, a partir d’aquesta idea  i vaig triar els colors (blanc, negre i blau turquesa):

Aquest va ser el primer pas. A partir d’aquí tot va anar venint-me al cap com rodat, i vaig enviar la invitació perquè la gent es reservés el dia:

 

Decidit el dia i el lloc (finalment vam fer-ho a l’Ateneu de Sitges) tocava doncs començar a rumiar i buscar idees i materials per decorar l’espai: em vaig currar una guirnalda amb les lletres de “moltes felicitats”, amb cartulina blanca i passades amb una cinta, una làmpada de paper blava, globus blancs i negres, plats i vasos blau turquesa, tovallons de ratlles blanques i negres, i per les penjar a les parets, tires de fotos del Roger, mes per mes, per il·lustrar com ha anat creixent al llarg d’aquest primer any (una matada però va quedar força mono).

La majoria de material el vaig trobar al web  My little day.

     

     

I com a record per regalar als convidats? doncs un ioió de fusta natural presentat dins d’una bosseta de paper a ratlles i tancat amb l’adhesiu del logo! voilà! La majoria es va entusiasmar a fer-lo anar, però vaig constatar que hem perdut força la pràctica… almenys ens vam entretenir i riure una bona estona!

20120227-131758.jpg   

Ah, i el pastís era boníssim, comprat a www.pastisset.cat (gràcies Irene!!)

      

 A l’entrar a la festa podies fer-te una foto de record triant els mustaches que vulguessis…

20120227-132148.jpg

Aquí us deixo algunes imatges divertides! Va ser un dia molt xulo! Gràcies als que vau venir!!!

   

        i …

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

13 pensaments a “La “mustache party” del Roger

 1. Carme Escoriza

  I d’això en dius creativitat limitada? moltes felicitats per la party!! ara tens el llistó molt alt, ja pots començar a preparar la propera!!!

  Mmuaccc

  Respon
 2. Petit Joel

  El primer aniversari és molt especial i jo crec que per això la creativitat ja es dispara, ha quedat molt xulo!! El logo m’encanta i els detallets encara més, felicitats a en Roger i a la mare per currar-s’ho tant!
  PD: En Joel té la mateixa samarreta, quin bon gust tenen, oi? 😉

  Respon
  1. vinyetdf

   Si, oi? 😉 Gràcies!!! jo segueixo el teu blog i tu t’ho vas currar força més que jo eh? La festa de’n Joel va ser súper xula!!! Jo m’he de posar amb la pastisseria, galetes, cupcakes, etc.

   Respon
 3. Retroenllaç: La party del Roger | small & nice

 4. Retroenllaç: 3r aniversari Roger: la festa! |

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?