TALLERS I ACTIVITATS FAMILIARS


– TALLERS D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Taller experiencial: “Cuina familiar fàcil i saludable, per a pares i mares imperfectes” (amb Berta Saura Nutrició)

OBJECTIU DEL TALLER: establir criteris bàsics i oferir eines i solucions per a que cada família pugui crear menús saludables adaptats als seus gustos i necessitats nutricionals de tots els membres de la família, en especial dels nostres fills i filles (per edat o etapa de vida)

Molts pares i mares:

  • Volem una alimentació saludable pels nostres fills , però el que ens ofereix la indústria són productes carregats de sucres, greixos i farines super refinades.
  • Volem una alimentació pràctica, ràpida de fer pel ritme de vida que portem, però ens conformem amb aliments precuinats en comptes de potenciar la nostra creativitat a partir d’aliments de qualitat.
  • Volem que els nostres fills creixin sans i busquem l’equilibri nutricional en la seva dieta però moltes vegades desconeixem quins són els nutrients que ens aporten les vitamines, els minerals, aminoàcids, proteïnes, hidrats…..que es necessiten.

En moltes ocasions :

  • El fet d’anar a comprar i de cuinar es viu com una càrrega “i…què faré avui per dinar?”
  • Mirem preu de l’aliment que comprem sense fixar-nos en els ingredients i en la qualitat del producte per poder valorar si és el que realment volem comprar.
  • No sabem interpretar les etiquetes nutricionals
  • Estem saturats d’informació, ens arriben alarmes, i no sabem realment què és cert i real i què són mites o falses creences

En aquest taller et donarem una guia/pauta per instaurar bons hàbits alimentaris i trobar una forma senzilla i saludable d’alimentar-vos tota la família .

Data: 22 d’abril de 2017 – Lloc: La Casetta Sitges


– TALLERS DE MANUALITATS CREATIVES

Taller “Creativitat en família”

(Properament)


– TALLERS DE CRIANÇA

Taller de portanadons

(Properament)