Vacances en furgo (I): Cantàbria | Vacaciones en furgo por Cantabria

Hola de nou! Després d’un descans força llarg al blog, encento temporada de tardor per explicar-vos una mica com van anar les nostres vacances amb la furgo.

Les que em seguiu per Instagram, vau poder anar veient el viatge a través del hashtag #smallnicetrip17 o del perfil @thewoodvanfamily, però també em venia de gust fer-vos un post més detallat amb els llocs concrets que vam visitar, i la ruta que vam seguir.

Cal dir que el nostre era un surf trip en tota regla, és a dir, visitàvem platges on hi hagués bones onades per surfejar, buscavem llocs poc concurreguts per dormir i evitavem campings. Vam visitar alguns pobles, però no era la nostra prioritat.

Aquí teniu el mapa de la ruta per Cantàbria. Després us aniré explicant, per ordre cronològic, les coses més interessant i boniques de cada lloc on vam dormir amb la furgo.

Playa de Galizano

La nostra primera parada, la nostra primera posta de sol… quina passada de lloc! Dormint a dalt del penya-segat, a primera línia de mar, en plena natura. L’aventura acabava de començar!

Per baixar a la platja seguíem un petit caminet, entre vegetació. Lavabos i dutxes ok. Vam estar-hi els 3 o 4 primers dies. Totalment recomanable per estar-hi amb la furgo.

Playa de Langre

Langre és un spot de surf força important a Cantàbria. Per accedir a la platja cal baixar unes 100 escales. Això i el fet de que no hi havia dutxes ni lavabos va fer que només dormissim allà una nit. Es pot pernoctar amb la furgo, però al parking de la platja ens van fer pagar.

Somo

A Somo no vam dormir, vam fer parada per fer algunes compres. No ens venia de gust dormir al parking d’asfalt de la platja, en ple centre urbà. Així que vam tornar a dormir a Galizano.

Santander

Vam visitar la Península de la Magdalena (on vam poder veure foques, lleons marins i pingüins), el passeig Marítim i la platja del Sardinero.

Vam dormir al parking de la platja, sense cap problema. L’endemà vam haver de passar pel taller mecànic, ja que fallava la peça d’arrencada del motor. Tot i l’ensurt, només van ser unes horetes d’espera i van poder arreglar-ho. Seguim viatge!!

Suances -Playa de los Locos

Un altre spot molt recomanable! Va coincidir el cap de setmana que s’hi celebrava un campionat de bodyboard així que allà ens vam quedar. La platja una passada, preciosa! Dutxes i wc públic molt correctes. Vam dormir tranquils però sense fer massa “desplegament”.

   

Playa de Oyambre

Al Parc Nacional d’Oyambre vam fer paradeta per dinar davant la seva platja. Allà vam poder relaxar-nos, estirats sobre la gespa, ens va ploure una mica i fins i tot vam veure dofins, quina passada!

Playa de Merón (San Vicente de la Barquera)

Sense cap dubte el lloc és més perfecte per estar-se amb la furgo: accés directe a la platja, dutxes i lavabo a tocar, dormir gratis, parking amb gespa, veïns amables, i fins i tot cada dia a les 10h del matí passava “el panadero” per poder comprar pa i esmorzar. Ideal!

Aquí fins i tot una nit vam fer un “foc de camp” i els nens van disfrutar moltíssim.

Després de 4 dies a aquest paradís, ja vam conducir direcció a Astúries. Fins aquí la ruta per Cantabria. Espero que us hagi agradar aquesta primera part.

La resta de les nostres vacances en furgo us l’explicaré en el proper post!


Hola de nuevo! Después de un descanso bastante largo en el blog, empiezo temporada de otoño para explicaros un poco como fueron nuestras vacaciones con la furgo.

Las que me siga por Instagram, pudisteis ir viendo el viaje a través del hashtag # smallnicetrip17 o del perfil @thewoodvanfamily, pero también me apetecía haceros un post más detallado con los sitios concretos que visitamos, y la ruta que seguimos.

Hay que decir que el nuestro era un surf trip en toda regla, es decir, visitábamos playas donde hubiera buenas olas para surfear, buscábamos lugares poco concurridos para dormir y evitábamos campings. Visitamos algunos pueblos, pero no era nuestra prioridad.

Aquí tenéis el mapa de la ruta por Cantabria. Después os iré contando, por orden cronológico, las cosas más interesante y bonitas de cada lugar donde dormir con la furgo.

 

Playa de Galizano

Nuestra primera parada, nuestra primera puesta de sol … qué pasada de lugar! Durmiendo arriba del acantilado, en primera línea de mar, en plena naturaleza. La aventura acababa de empezar!

Para bajar a la playa seguíamos un pequeño sendero, entre vegetación. Aseos y duchas ok. Estuvimos los 3 o 4 primeros días. Totalmente recomendable para estar con la furgo.

 

Playa de Langre

Langre es un spot de surf fuerza importante en Cantabria. Para acceder a la playa hay que bajar unas 100 escaleras. Esto y el hecho de que no había duchas ni aseos hizo que sólo dormissim allí una noche. Se puede pernoctar con la furgo, pero el parking de la playa nos hicieron pagar.

 

Somo

A Somo no dormimos, hicimos parada para hacer algunas compras. No nos apetecía dormir en el parking de asfalto de la playa, en pleno centro urbano. Así que volvimos a dormir en Galizano.

Santander

Visitamos la Península de la Magdalena (donde pudimos ver focas, leones marinos y pingüinos), el paseo marítimo y la playa del Sardinero.

Dormimos en el parking de la playa, sin ningún problema. Al día siguiente tuvimos que pasar por el taller mecánico, ya que fallaba la pieza de arranque del motor. Pese al susto, sólo fueron unas horas de espera y pudieron arreglarlo. Seguimos viaje !!

 

Suances -Play de los Locos

Otro spot muy recomendable! Coincidió el fin de semana que se celebraba un campeonato de bodyboard así que allí nos quedamos. La playa un pase, preciosa! Duchas y wc público muy correctos. Dormimos tranquilos pero sin hacer demasiado “despliegue”.

 

Playa de Oyambre

En el Parque Nacional de Oyambre hicimos parada para comer ante su playa. Allí pudimos relajarnos, estirados sobre el césped, nos llovió un poco e incluso vimos delfines, qué pasada!

 

Playa de Merón (San Vicente de la Barquera)

Sin lugar a dudas el lugar es más perfecto para estar con la furgo: acceso directo a la playa, duchas y aseo a tocar, dormir gratis, parking con césped, vecinos amables, e incluso cada día a las 10h de la mañana pasaba “el panadero” para poder comprar pan y desayuno. Ideal!

Aquí incluso una noche hicimos un “fuego de campo” y los niños disfrutaron muchísimo.

Después de 4 días a este paraíso, ya vimos conducir dirección a Asturias. Hasta aquí la ruta por Cantabria. Espero que os haya gustó esta primera parte.

El resto de nuestras vacaciones en furgo os la contaré en el próximo post!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?