Literatura infantil: novetats de Cruïlla per aquest estiu | Novedades cuentos infantiles Ed. Cruïlla

 

Avui us vull parlar de 3 de les novetats que l’Editorial Cruïlla ha tret per aquest estiu, i animar-vos a participar al sorteig d’un exemplar de cada al meu perfil d’Instagram @smallandnice.

Hola de nou! Ja esteu de vacances? Per aquí encara no… així que intentem sobreviure com bonament podem: esplais, platgeta, escapades amb la furgo, fins que arribi el moment!

Les tardes s’allarguen, hi ha molta llum, els nens van a dormir més tard, i tenim més temps per llegir contes! Fa un temps vaig escriure un post sobre “Per què m’agrada explicar contes al meu fil” , el vau llegir? Us he de confessar, per això, que desde que hi ha l’Adrià normalment és el pare dels nens qui llegeix al Roger, mentre jo adormo al bebé (que encara no està massa atent a cap conte i es dedica a boicotejar el del germà gran).

En fi, que les vacances tenen això, més relax, més tranquil·litat, més temps de qualitat per dedicar als peques… i evidentment, també per explicar contes!

Som-hi.

El misteri de les botes del Gat sense Botes- Eva Mor 

A partir de 6 anys

El Gat amb Botes és molt despistat i molt sovint no sap on les deixa, les botes. I, després, li costa trobar-les. Però aquest cop han desaparegut de debò. No són enlloc. Per això va a demanar ajuda a la Rateta Presumida, que té una botiga d’objectes perduts i, a més, organitza classes per ensenyar els seus clients a ser més endreçats.

 

Contes per descobrir intel·ligències – Begoña Ibarrola

A partir de 4 anys

Howard Gardner, premi Príncep d’Astúries de Ciències Socials el 2011 per la seva teoria de les intel·ligències múltiples, defineix nou intel·ligències: lingüística, logicomatemàtica, espacial, corporalcinestèsica, intrapersonal, interpersonal,existencial, naturalista i musical. En aquest llibre trobareu informació sobre cada intel·ligència, contes que hi estan relacionats i propostes d’activitats orientades a afavorir-ne el desenvolupament.

L’estiu passat ja us vaig parlar d’un altre llibre de la Begoña Ibarrola, de la mateixa col·lecció i que segueix la mateixa estructura, “Contes per educar infants feliços”, centrat en l’educació emocional, podeu llegir la mesa ressenya aquí.

 

Kiku i kika, sorpresa sorpresa! – Ismail Yasmeen

A partir de 3 anys

Un llibre de solapes molt divertit. En Kiku i la Kika saben que és un dia molt especial i tots dos estan enfeinats preparant una festa sorpresa, cadascun pel seu compte. Però, per a qui és la festa? Quin embolic!

*****************

Intentaré fer algun vídeo al meu canal de Youtube per parlar-vos més en calma de cada un, i ensenyar-vos més detalls. Us espero a Instagram per participar al sorteig!

_______________________________

Hoy os voy a hablar de 3 de las novedades que la Editorial Cruïlla ha sacado para este verano, y animaros a participar en el sorteo de un ejemplar de cada a mi perfil de Instagram @smallandnice.

Hola de nuevo! Ya está de vacaciones? Por aquí todavía no … así que intentamos sobrevivir como buenamente podemos: centros recreativos, playita, escapadas con la furgo, hasta que llegue el momento!

Las tardes se alargan, hay mucha luz, los niños van a dormir más tarde, y tenemos más tiempo para leer cuentos! Hace un tiempo escribí un post sobre “¿Por qué me gusta contar cuentos a mi hilo”, lo leísteis? Debo confesaros, que desde que está Adrià normalmente es el padre de los niños quien lee a Roger, mientras yo duermo al bebé (que todavía no está demasiado atento a ningún cuento y se dedica a boicotear el de su hermano mayor).

En fin, que las vacaciones tienen eso, más relax, más tranquilidad, más tiempo de calidad para dedicar a los peques … y evidentemente, también para contar cuentos!

Vamos allá.

 

El misterio de las botas del Gato sin botas- Eva Mor

A partir de 6 años

El Gato con Botas es muy despistado y muy a menudo no sabe dónde las deja, las botas. Y, después, le cuesta encontrarlas. Pero esta vez han desaparecido de verdad. No son ninguna parte. Por eso va a pedir ayuda a la Ratita Presumida, que tiene una tienda de objetos perdidos y, además, organiza clases para enseñar a sus clientes a ser más ordenados.

Cuentos para descubrir inteligencias – Begoña Ibarrola

A partir de 4 años

Howard Gardner, Premio Príncipe de Asturias de Ciencias Sociales en 2011 por su teoría de las inteligencias múltiples, define nuevo inteligencias: lingüística, lógico-matemática, espacial, corporalcinestèsica, intrapersonal, interpersonal, existencial, naturalista y musical. En este libro encontrará información sobre cada inteligencia, cuentos que están relacionados y propuestas de actividades orientadas a favorecer su desarrollo.

El verano pasado ya os hablé de otro libro de la Begoña Ibarrola, de la misma colección y que sigue la misma estructura, “Cuentos para educar niños felices”, centrado en la educación emocional, puede leer la mesa reseña aquí.

Kiku y kika, sorpresa sorpresa! – Ismail Yasmeen

A partir de 3 años

Un libro de solapas muy divertido. Kiku y Kika saben que es un día muy especial y ambos están ocupados preparando una fiesta sorpresa, cada uno por su cuenta. Pero, para quién es la fiesta? Qué lío!

*****************

Intentaré hacer algún vídeo en mi canal de Youtube para hablaros más tranquilo de cada uno, y enseñaros más detalles. Os espero en Instagram para participar en el sorteo!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?