Nou taller de portanadons | Nuevo taller de portabebés

El porteig és una manera molt recomanable de portar al bebè, a la qual cada vegada s’apunten més pares i mares. És positiu per al nadó, perquè li aporta seguretat, el tranquil·litza, i contribueix a enfortir el vincle afectiu amb el portador.

Però, com ha de ser una motxilla o sistema ergonòmic per portejar el nostre nadó?

No qualsevol és recomanable, sinó que cal triar aquelles que respectin la posició natural de l’esquena del nadó i de les seves cames, que han de quedar en forma de M, i no penjant.

Cada vegada són més els professionals que recomanen als pares utilitzar portanadons. Per descomptat és una manera pràctica, còmoda i beneficiosa de portar al nadó que personalment recomano a tots els pares i mares. És una experiència meravellosa tant per al bebé com per a qui el proteja. Sóc fan nº 1 del porteig!

Ja fa uns anys vaig parlar de la meva experiència portejant en Roger en aquest post. Amb l’Adrià vaig portejar des del minut zero, amb un fular elàstic, també vaig escriure un post, el podeu llegir aquí. Ara mateix l’Adrià està en una fase en que prefereix caminar, però quan es cansa tinc a punt motxilla o fular per portar-lo a coll, m’encanta!

  

 

Per tots aquests motius, i sobretot per difondre coneixement sobre aquest tema, he organitzat un taller presencial sobre portanadons d’estiu, el dia 20 de juny a les 17:30h a l’Espai Jove de Sitges.

Serà un taller bàsic, que impartirà la Queralt, de “Porta’m, criança en braços i portabebés”, assessora de porteig que vindrà de Gavà, on té la seva botiga.

En aquest taller descobrireu els diferents tipus de portanadons ergonòmics que existeixen i els seus beneficis. Podreu provar-los tots! Coneixereu les seves característiques, consells pràctics i recomanacions segons edat/pes del nadó i estil de vida.

Dirigit a embarassades, pares i mares, avis, tiets… tothom que vulgui portejar de forma correcta i segura!! Us apunteu?

Teniu tota la info aquí: TALLER BÀSIC DE PORTANADONS D’ESTIU.

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?