CUCUA, el poder de la imaginació | El poder de la imaginación

Els dracs bons existeixen, només has de tancar els ulls i imaginar-te un món llunyà, el bosc, on els núvols són de cotó fluix i les muntanyes de color groc, els arbres somriuen, els nens sempre juguen i els dracs són els seus millors amics.

L’Helena viu a Barcelona, però és de La Vajol, el poble més alt de la comarca de l’Empordà. De petita, amb els seus dos germans grans, es passava el dia al bosc. Moltes vegades havia d’espavilar-se sola, perquè no podia seguir el ritme de les aventures dels seus germans grans. Per entretenir-se, imaginava altres mons i jugava amb els seus animals preferits: els dracs.

Llavors succeïa la màgia, i era molt feliç.

L’Helena s’ha fet gran, però conserva el seu amor pels dracs, que ha unit a la passió per la costura creativa i les manualitats, i fruit d’aquesta unió neix CUCUA.

“Amb la cua de drac la meva intenció és que els nens potenciïn tota la seva creativitat, que juguin a ser qui vulguin ser i que deixin volar la seva imaginació”

Aquest és un projecte molt personal, engegat amb il·lusió i amb ganes de fer feliços a molts nens i nenes. Nosaltres vam rebre les nostres cues de drac just abans del dia de Sant Jordi, dins d’una bossa de roba preciosa i acompanyades d’una carta personalitzada firmada pel drac Cucua!

      

Trobo que són una delícia, vosaltres no? Entreu a la seva web i veureu tots els models i les seves característiques.

Gràcies Cucua, et desitgem tots els èxits!


Los dragones buenos existen, sólo tienes que cerrar los ojos e imaginarte un mundo lejano, el bosque, donde las nubes son de algodón y las montañas de color amarillo, los árboles sonríen, los niños siempre juegan y los dragones son sus mejores amigos.

Helena vive en Barcelona, ​​pero es de La Vajol, el pueblo más alto de la comarca del Empordà. De pequeña, con sus dos hermanos mayores, se pasaba el día en el bosque. Muchas veces tenía que espabilarse sola, porque no podía seguir el ritmo de las aventuras de sus hermanos mayores. Para entretenerse, imaginaba otros mundos y jugaba con sus animales preferidos: los dragones.

Entonces sucedía la magia, y era muy feliz.

Helena se ha hecho mayor, pero conserva su amor por los dragones, que ha unido a la pasión por la costura creativa y las manualidades, y fruto de esta unión nace Cucua

“Con la cola de dragón mi intención es que los niños potencien toda su creatividad, que jueguen a ser que quieran ser y que dejen volar su imaginación”

Este es un proyecto muy personal, puesto en marcha con ilusión y con ganas de hacer felices a muchos niños y niñas. Nosotros recibimos nuestras colas de dragón justo antes del día de Sant Jordi, dentro de una bolsa de tela preciosa y acompañadas de una carta personalizada firmada por el dragón Cucua!

Encuentro que son una delicia, vosotros no? Entre en su web y verá todos los modelos.

Gracias cucú, te deseamos todos los éxitos!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?