Tallers i activitats en família | Talleres y actividades familiares

Ja fa forces anys que escric aquest blog, des de l’octubre de 2011! Una de les meves motivacions era, i encara és, compartir inquietuds i experiències sobre la meva maternitat, sentiments que em remouen, situacions que em toquen. Llavors el fenomen “mamis bloggers” no havia esclatat i quasi ningú tenia instagram. Mica en mica, vaig anar endinsant-me en el món DIY , a través de les activitats i manualitats que feia amb el Roger, després vam començar a cuinar junts i també us ho anava ensenyant. Tot ha anat sorgint sempre de forma espontània i natural, sense planificar.

Han anat passant el anys i he anat creant una bonica comunitat de gent que em seguiu, em llegiu, em pregunteu i m’animeu a continuar escrivint. I us ho agraeixo, perquè no és fàcil a vegades. A vegades no sé de què parlar i m’estresso perquè fa temps que no escric cap post. A vegades reflexiono i penso que a ningú li deu interessar el que escric, que no val la pena. D’altres vegades estic massa cansada i decideixo anar-me’n a dormir aviat enlloc de fer l’esforç de passar pel blog, o actualitzar les xarxes. A vegades em desmotivo veient que hi ha tants blogs parlant del mateix, tantes fotografies a instagram seguint la mateixa tendència, i no crec que jo pugui aportar res massa nou. I també, a vegades, crec que s’està perdent l’essència en aquest món 2.0, i que seria millor, aparcar el mòbil, deixar-ho còrrer i viure el dia a dia sense més pretensions.

Però no sé què se’m mou després per dintre, quina inquietud és aquesta que fa que vulgui seguir aquí. Tinc ànima escriptora, o ganes de dir la meva i de divulgar temes que crec que us poden interessar, o que és necessari compartir per a que tothom els conegui. La maternitat m’ha revel·lat moltes coses sobre mi mateixa, i m’ha donat molta força per intentar fer, i per dir, el que realment penso i crec.

I ara ha arribat el moment en que em ve de gust traspassar la pantalla i compartir amb vosaltres més que escrits al blog, vull compartir amb vosaltres experiències, reals i enriquidores. Per això m’he llençat a organitzar el primer “Taller small and nice” (que espero que no sigui l’últim), el proper dissabte 22 d’abril, de cuina familiar, junt amb la Berta Saura, nutricionista (us podeu apuntar enviant-me un email a smallniceblog@gmail.com).

Els meus tallers tinc la intenció de que siguin familiars, i tan pràctics com teòrics, en la mesura que es pugui. Us confesso que tinc algunes idees però no tinc massa cosa planificada. Jo sóc de les que quan tinc una idea m’agrada fer-la començar a caminar aviat, experimentar-la, provar, i si no surt bé doncs no passa res, a provar una altra cosa. I si va bé, doncs continuar-la.

Em ve molt de gust fer-ho, em neix, m’il·lusiona, em mou, i quan una cosa et mou cal aprofitar i fer-la, i sobretot gaudir-la al màxim, no creieu? Doncs ara us vull demanar la vostra opinió i que em digueu què us sembla, quins temes us agradaria que tractessin els futurs tallers/activitats/xerrades: jo en tinc pensat un de porteig i un altre de manualitats creatives, què us sembla? Us agrada? Alguna altra idea? I reposteria o ioga en família, per exemple? Música? Espero les vostres peticions 😉

Ens veiem el 22? Fins la propera!


Hace ya bastantes años que escribo este blog, desde octubre de 2011! Una de mis motivaciones era, y todavía es, compartir inquietudes y experiencias sobre mi maternidad, sentimientos que me remueven, situaciones que me tocan. Entonces el fenómeno “mamis bloggers” no había estallado y casi nadie tenía instagram. Poco a poco, fui adentrándome en el mundo DIY, a través de las actividades y manualidades que hacía con el Roger, después comenzamos a cocinar juntos y también os lo iba enseñando. Todo ha ido surgiendo siempre de forma espontánea y natural, sin planificar.

Han ido pasando los años y he ido creando una bonita comunidad de gente que me seguís, me leéis, me preguntáis y me animáis a continuar escribiendo. Y os lo agradezco, porque no es fácil a veces. A veces no sé de qué hablar y me estreso porque hace tiempo que no escribo ningún post. A veces reflexiono y pienso que a nadie le debe interesar lo que escribo, que no vale la pena. Otras veces estoy demasiado cansada y decido irme a dormir pronto en lugar de hacer el esfuerzo de pasar por el blog, o actualizar las redes. A veces me desmotivo viendo que hay tantos blogs hablando de lo mismo, tantas fotografías en instagram siguiendo la misma tendencia, y no creo que yo pueda aportar nada demasiado nuevo. Y también, a veces, creo que se está perdiendo la esencia en este mundo 2.0, y que sería mejor, aparcar el móvil, dejarlo correr y vivir el día a día sin más pretensiones.

Pero no sé qué se me mueve luego por dentro, qué inquietud es esta que hace que quiera seguir aquí. Tengo alma escritora, o ganas de decir la mía y de divulgar temas que creo que os pueden interesar, o que es necesario compartir para que todo el mundo los conozca. La maternidad me ha revelado muchas cosas sobre mí misma, y ​​me ha dado mucha fuerza para intentar hacer, y para decir, lo que realmente pienso y creo.

Y ahora ha llegado el momento en que me apetece traspasar la pantalla y compartir con vosotros más que escritos en el blog, quiero compartir con vosotros experiencias, reales y enriquecedoras. Por eso me he lanzado a organizar el primer “Taller small and nice” (que espero que no sea el último), el próximo sábado 22 de abril, de cocina familiar, junto con Berta Saura, nutricionista (te puedes apuntar enviando un email a smallniceblog@gmail.com).

Mis talleres tengo la intención de que sean familiares, y tan prácticos como teóricos, en la medida de lo posible. Os confieso que tengo algunas ideas pero no tengo mucha cosa planificada. Yo soy de las que cuando tengo una idea me gusta hacerla empezar a andar pronto, experimentarla, probar, y si no sale bien pues no pasa nada, a probar otra cosa. Y si va bien, pues continuarla.

Me apetece mucho hacerlo, me nace, me ilusiona, me mueve, y cuando algo te mueve hay que aprovechar y hacerla, y sobre todo disfrutarla al máximo, no creéis? Pues ahora os quiero pedir vuestra opinión y que me digáis qué os parece, qué temas os gustaría que se trataran en los futuros talleres / actividades / charlas: yo tengo pensado uno de porteo y otro de manualidades creativas, ¿qué os parece? Os gusta? Alguna otra idea? Y repostería o yoga en familia, por ejemplo? Música? Espero vuestras peticiones;)

Nos vemos el 22? Hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “Tallers i activitats en família | Talleres y actividades familiares

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?