Escapada en família a la Vall de Núria | Escapada familiar a Vall de Nuria

Tot i la gran nevada i el mal temps, vam poder gaudir de la Winter Vall dels Menuts!

El cap de setmana passat vam estar a la Vall de Núria, gràcies a la invitació de Mammaproof.

Vam marxar el divendres a la tarda, i ens vam allotjar a l’Hotel Vall de Núria. Dues horetes en cotxe fins a Ribes de Freser i allà vam agafar el cremallera fins a d’alt. Llàstima que era ja fosc i no vaig poder fotografiar el paisatge mentres pujàvem, era espectacular!

A l’arribar, ràpid cap a l’hotel a posar-nos la roba d’esquí. Amb la quantitat de neu que hi havia no vam poder esperar-nos, i abans de sopar ja vam sortir a tirar-nos boles de neu!

Dissabte al matí estava núvol i nevava però teníem tantes ganes de gaudir de la neu que res ens va aturar! La Winter Vall dels Menuts ens esperava, i el que més vam aprofitar va ser el Parc Lúdic. Aquí teniu unes quantes fotos.

Ens vam llançar amb els donuts  i amb els trineus com si no hi hagués demà! També vam fer el taller de ninots de neu.

  

Més cap al migdia ens vam trobar amb les altres famílies Mammaproof, la de la Gi de Para el Bebé, l’Ana Delia i l’Anaïs de Mammaproof Barcelona. Vam dinar plegats i després de que els nostres respectius fills es coneguessin vam tornar a la neu cap a gaudir de la miqueta de sol que sortia i a jugar.

    

     

Com veieu no vam parar ni un moment. Abans d’anar-hi jo patia per si l’Adrià s’agobiava o s’avorria però tot el contrari! Li va encantar i demanava més i més, si no el portavem amunt i avall rondinava, hahaha! El Roger va decidir que no volia esquiar, així que tots ens vam quedar per la zona d’activitats.

L’estació de Vall de Núria està molt enfocada al turisme familiar, tot està súper preparat per a famílies amb nens petits (hotel, apartaments, restaurants, sales de jocs, activitats) per això us recomano anar-hi, tant a l’hivern com a l’estiu, fan activitats per a petits i grans. Mireu la seva web i trobareu tota la informació, descomptes, promocions, etc.

I per acabar aquí teniu la foto oficial de grup i el vídeo que han fet les noies de Mammaproof Barcelona (podeu llegar la seva crónica aquí ).

Gràcies per tot Mammaproof, va ser genial compartir amb vosaltres aquesta jornada a la Vall de Núria. Fins la propera!


A pesar de la gran nevada y el mal tiempo, pudimos disfrutar de la Winter Vall dels Menuts!

El fin de semana pasado estuvimos en la Vall de Núria, gracias a la invitación de Mammaproof.

Nos fuimos el viernes por la tarde, y nos alojamos en el Hotel Vall de Núria. Dos horitas en coche hasta Ribes de Freser y allí coger el cremallera hasta arriba. Lástima que era ya oscuro y no pude fotografiar el paisaje mientras subíamos, era espectacular!

Al llegar, rápido hacia el hotel a ponernos la ropa de esquí. Con la cantidad de nieve que había no pudimos esperarnos, y antes de cenar ya salimos a tirarnos bolas de nieve!

El sábado por la mañana estaba nublado y nevaba pero teníamos tantas ganas de disfrutar de la nieve que nada nos detuvo! La Winter Valle dels Menuts nos esperaba, y lo que más aprovechamos fue el Parque Lúdico. Nos lanzamos con los donuts y con los trineos como si no hubiera mañana! También hicimos el taller de muñecos de nieve.

Más hacia el mediodía nos encontramos con las otras familias Mammaproof, la de la Gi de Para el Bebé, Ana Delia y Anaïs de Mammaproof Barcelona. Comimos juntos y después de que nuestros respectivos hijos se conocieran volvimos a la nieve para disfrutar del poquito de sol que asomaba y jugar.

Como veis no paramos ni un momento. Antes de ir yo sufría por si Adrià se agobiaba o se aburría pero todo lo contrario! Le encantó y pedía más y más, si no lo llevabamos arriba y abajo refunfuñaba, jajaja!

La estación de Vall de Núria está muy enfocada al turismo familiar, todo está súper preparado para familias con niños pequeños (hotel, apartamentos, restaurantes, salas de juegos, actividades) por eso os recomiendo ir, tanto en invierno como en verano, hacen actividades para pequeños y mayores. Visitad su web y encontréis toda la información, descuentos, promociones, etc.

Y para terminar aquí tenéis la foto oficial de grupo y el vídeo que han hecho las chicas de Mammaproof Barcelona (podéis leer su crónica aquí).

Gracias por todo Mammaproof, fue genial compartir con vosotros esta jornada en Vall de Núria. Hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?