La “Winter Vall dels Menuts”, cap de setmana a la Vall de Núria amb Mammaproof

El proper 25 i 26 de març se celebra la Winter Vall dels Menuts a la Vall de Núria, la 1a edició de la festa d’hivern per a famílies. Us apunteu?

Aquest any encara no hem anat a la neu, i en tenim moltes ganes! La Winter Vall dels Menuts és una magnífica ocasió per a gaudir d’un cap de setmana blanc i divertit per a tots quatre. Perquè els petits que encara no coneixen la neu la poden descobrir jugant i gaudint de les activitats, i els que saben esquiar, poden combinar les baixades de pista amb la resta d’activitats. I tot en un ambient molt familiar! 

Us explico una mica més. La Winter Vall dels Menuts està organitzada per Vall de Núria i Mammaproof Ciudades Family Welcome, i seran dos dies d’activitats per a tota la família:

Davant del Cau de la Marmota:

11:00-13:00. Tir amb arc al camp de tir
11:00-13:00. Ninots de neu, iglús i pintura sobre neu
12:00 – Xocolatada popular
15:00-16:00. masterclass Zumba
16:00-17:00. Taller de maquillatge

En l’entorn de l’estació:

15:00-17:00. Sortides amb raquetes (nens de 7 a 16 anys)
Accés al Parc Lúdic (30 minuts)
Joc “Busca la” marmota “” per l’estació (petits i grans)

Nosaltres no ens ho perdrem, i us ho explicarem en directe. Podreu seguir l’activitat al meu Instagram amb els hashtags #valldenuriamammaproof #wintervallmenuts #nieveparatodos

El preu Pack Winter Vall dels Menuts infantil (0 a 16 anys) és de 15€ al dia, incloent bitllet anada i tornada tren cremallera i les activitats del programa de l’esdeveniment. Podeu comprar les entrades aquí.

Ens veiem a les pistes?


El próximo 25 y 26 de marzo se celebra la Winter Vall dels Menuts en  Vall de Nuria, la 1ª edición de la fiesta de invierno para familias. Os apuntéis?

Este año aún no hemos ido a la nieve, y tenemos muchas ganas! La Winter Vall dels Menuts  es una magnífica ocasión para disfrutar de un fin de semana blanco y divertido para los cuatro. Porque los pequeños que aún no conocen la nieve la pueden descubrir jugando y disfrutando de las actividades, y los que saben esquiar, pueden combinar las bajadas de pista con el resto de actividades. Y todo en un ambiente muy familiar!

Os cuento un poco más. La Winter Vall dels Menuts  está organizada por Vall de Núria y Mammaproof Ciudades Family Welcome, y serán dos días de actividades para toda la familia:

Ante el Cau de la Marmota:

11: 00-13: 00. Tiro con arco en el campo de tiro
11: 00-13: 00. Muñecos de nieve, iglús y pintura sobre nieve
12:00 – Chocolatada popular
15: 00-16: 00. masterclass Zumba
16: 00-17: 00. Taller de maquillaje

En el entorno de la estación:

15: 00-17: 00. Salidas con raquetas (niños de 7 a 16 años)
Acceso al Parque Lúdico (30 minutos)
Juego “Busca la” marmota “” por la estación (pequeños y grandes)

Nosotros no nos lo perderemos, y os lo explicaremos en directo. Podréis seguir la actividad en mi Instagram con los hashtags #valldenuriamammaproof #wintervallmenuts #nieveparatodos

El precio Pack Winter Valle de los Despojos infantil (0 a 16 años) es de 15 € al día, incluyendo billete ida y vuelta en tren cremallera y las actividades del programa del evento. Puede comprar las entradas aquí.

Nos vemos en las pistas?

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?