El Petit Monstre, passeu i jugueu! | El Petit Monstre, pasad y jugar!

 

Avui us vull parlar de la botiga de joguines i puericultura “El Petit Monstre”, però no només de la botiga en sí, sinó del projecte i de la persona que l’ha fet possible. Passeu?

 

 

Quan vaig descobrir aquesta botiga de joguines per Instagram (podeu veure el seu perfil aquí) em va agradar moltíssim, perquè tenen productes artesanals, de proximitat, que respecten el medi ambient i afavoreixen el reciclatge. Hi ha tot el que es necessita per fer un bon regal, per donar la benvinguda a un bebé i proporcionar-li les seves primeres joguines. Joguines dirigides al desenvolupament psicomotriu i clàssics de fusta.

El Petit Monstre treballa amb primeres marques, i té joguines aliniades amb les pedagogies Montessori, Waldorf, Pikler i Reggio Emilia. Si doneu un tomb per la seva web, veureu que les joguines estan classificades també segons les diverses tipologies de joc, cosa que em va agradar bastant. Però hi ha més!

El Petit Monstre també és una botiga física, situada a l’Hospitalet de Llobregat. Això permet als seus clients poder gaudir del tracte proper, de l’assessorament individualitzat i de les xerrades i tallers que s’hi organitzen.

Acostumats com estem a mirar fotografies a Instagram, comprar per internet, o parlar per email o whatsapp, a vegades podem arribar a pensar que el món virtual ha substituït el món físic en alguns aspectes, però de cap manera! Sóc de les que creu que hi ha coses que és millor veure-les i tocar-les, que una conversa per email no podrà mai competir amb una conversa cara a cara, que t’expliquin i et dediquin un somriure… oi? Per això us vull explicar qui és la persona que hi ha al darrere.

El Petit Monstre és molt més que una botiga de joguines online, és el projecte de l’Anna, una dona feta a sí mateixa, decidida i amb les idees molt clares.

 

L’Anna és l’ànima de la botiga. És jove, però porta uns deu anys dedicant-se al món de les joguines. Abans de muntar El Petit Monstre havia treballat en un botiga de joguines convencional, però amb el temps va anar descobrint una altra filosofia de joc i d’educació, i es va endinsar en el món del joc lliure i respectuós, entenent que una educació emocional, dels sentits i en valors és molt important per a que els nostres fills i filles es converteixin en adults honestos, sans, segurs i feliços.

Mentre parlava amb ella de com va començar la seva pròpia empresa, vaig veure als seus ulls la il·lusió que sentia per tot el que està fent, com n’està d’enamorada de la seva feina i com l’apassiona el món de la puericultura. Però sobretot, el que em va transmetre és amor pels nens i nenes. M’explicava que els nens “la segueixen”, que tenen feeling amb ella, i jo tinc claríssim el per què: perquè els deixa ser nens, els dóna temps i espai per ser ells mateixos.

 

L’Anna no és mare, ni mestra, però té una sensibilitat especial que fa que El Petit Monstre sigui un espai únic per compartir joc, per crear, fer tallers i xerrades, trobar consell especialitzat i sobretot, un tracte agradable, una mirada sincera i un consell que us farà comprar la joguina més bonica i la més adequada pels petits monstres de casa vostra!

Des d’aquí us animo a acostar-vos-hi, i si us cau molt lluny, entreu a la seva web i segur que us encantarà. Encara que decidiu comprar online, podeu contactar amb ella per a qualsevol dubte (per Facebook, Instagram, o per correu a hola@elpetitmonstre.com).

Espero que us hagi agradat 🙂

Et desitjo molta sort Anna!


Hoy os quiero hablar de la tienda de juguetes y puericultura “El Pequeño Monstruo”, pero no sólo de la tienda en sí, sino del proyecto y de la persona que lo ha hecho posible. Pasar?

Cuando descubrí esta tienda de juguetes para Instagram (podéis ver su perfil aquí) me gustó muchísimo, porque tienen productos artesanales, de proximidad, que respetan el medio ambiente y favorecen el reciclaje. Hay todo lo que se necesita para hacer un buen regalo, para dar la bienvenida a un bebé y proporcionarle sus primeros juguetes. Juguetes dirigidas al desarrollo psicomotriz y clásicos de madera.

El Pequeño Monstruo trabaja con primeras marcas, y tiene juguetes alineadas con las pedagogías Montessori, Waldorf, Pikler y Reggio Emilia. Si da una vuelta por su web, verá que los juguetes están clasificadas también según las diversas tipologías de juego, lo que me gustó bastante. Pero hay más!

El Pequeño Monstruo también es una tienda física, ubicada en Hospitalet de Llobregat. Esto permite a sus clientes disfrutar del trato cercano, del asesoramiento individualizado y de las charlas y talleres que se organizan.

Acostumbrados como estamos a mirar fotografías en Instagram, comprar por internet, o hablar por email o whatsapp, a veces podemos llegar a pensar que el mundo virtual ha sustituido el mundo físico en algunos aspectos, pero de ninguna manera! Soy de las que cree que hay cosas que es mejor verlas y tocarlas, que una conversación por email nunca podrá competir con una conversación cara a cara, que te cuenten y te dediquen una sonrisa … ¿verdad? Por eso os quiero explicar quién es la persona que hay detrás.

El Pequeño Monstruo es mucho más que una tienda de juguetes online, es el proyecto de Anna, una mujer hecha a sí misma, decidida y con las ideas muy claras.

Ana es el alma de la tienda. Es joven, pero lleva unos diez años dedicándose al mundo de los juguetes. Antes de montar El Pequeño Monstruo había trabajado en un juguetería convencional, pero con el tiempo fue descubriendo otra filosofía de juego, y se adentró en el mundo del juego libre y respetuoso.

Mientras hablaba con ella de cómo comenzó su propia empresa, vi en sus ojos la ilusión que sentía por todo lo que está haciendo, como está de enamorada de su trabajo y cómo le apasiona el mundo de la puericultura. Pero sobre todo, lo que me transmitió es amor por los niños y niñas. Me explicaba que los niños “la siguen”, que tienen feeling con ella, y yo tengo clarísimo el por qué: porque los deja ser niños, les da tiempo y espacio para ser ellos mismos.

Ana no es madre, ni maestra, pero tiene una sensibilidad especial que hace que El Pequeño Monstruo sea un espacio único para compartir juego, para crear, hacer talleres y charlas, encontrar consejo especializado y sobre todo, un trato agradable, una mirada sincera y un consejo que le hará comprar el juguete más bonita y la más adecuada para los pequeños monstruos de su casa!

Espero que os haya gustado. Desde aquí le deseo mucha suerte!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?