La nostra furgo, pas a pas (I) | La camperización de nuestra furgo paso a paso (I)

Ja han començat a treballar en la nostra furgo, i mica en mica va prenent forma. Em fa molta il·lusió anar-vos-ho ensenyant, tal i com moltes em vau demanar. Avui us porto la primera entrega de la feina que s’està fent.

 

Comença el procès de camperització. No sabem quant durarà, però esperem fer el viatge innaugural  per Semana Santa!

 

Seients davanters

La furgo que vam comprar és una Fiat Ducato i el primer que calia fer era treure els tres seients del davant per tornar-ne a posar-ne només dos (i deixar un espai més ampli al mig per passar cap enrere).

Finestra i claraboies

Una altra de les coses que també s’havien de fer abans de res era obrir la finestra lateral i les dues claraboies.

 

Panell solar

Com veieu hem col·locat un panell al sostre per aprofitar l’energia solar

 Aïllament i instal·lació elèctrica

L’aïllament de les parets i el sostre de la furgo és una qüestió molt important de cara a mantenir una bona temperatura a l’interior de la furgo.

La instal·lació elèctrica ja està quasi acabada, i ara s’estan col·locant els dipòsits d’aigua.

Bé, què us sembla? Fins aquí aquest primer capítol dels treballs de la nostra furgo. Recordeu que a Instagram anem compartint les novetats amb el hashtag #furgosmallandnice.

Us mantinc informats 😉 Fins la propera!


 

Ya han comenzado a trabajar en nuestra furgo, y poco a poco va tomando forma. Me hace mucha ilusión irse lo enseña, tal y como muchas me pedisteis. Hoy os traigo la primera entrega del trabajo que se está haciendo!

Comienza el proceso de camperización. No sabemos cuánto durará, pero esperamos hacer el viaje innaugural para Semana Santa!

Asientos delanteros

La furgo que compramos es una Fiat Ducato y lo primero que había que hacer era sacar los tres asientos delanteros para volver a poner solo dos (y dejar un espacio más amplio en medio para pasar hacia atrás).

Ventana y claraboyas

Otra de las cosas que también se tenían que hacer ante todo era abrir la ventana lateral y las dos claraboyas.

Panel solar

Como veis hemos colocado un panel en el techo para aprovechar la energía solar

 Aislamiento e instalación eléctrica

El aislamiento de las paredes y el techo de la furgo es una cuestión muy importante de cara a mantener una buena temperatura en el interior de la furgo.

La instalación eléctrica ya está casi terminada, y ahora se están colocando los depósitos de agua.

Bueno, ¿qué os parece? Hasta aquí este primer capítulo de los trabajos de nuestra furgo. Recuerde que en Instagram vamos compartiendo las novedades con el hashtag #furgosmallandnice.

Os mantengo informados;) Hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “La nostra furgo, pas a pas (I) | La camperización de nuestra furgo paso a paso (I)

    1. small and nice Autor de l'entrada

      Hola Judit! Sí, ja ho tenim tot decidit, i l’interior també. De moment ens ho estan fent, perquè és una part molt tècnica que requereix coneixements d’un professional qualificat. Més cap al final nosaltres hi posarem el toc més personal 😉

      Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?