Un nou projecte: la nostra furgo | Nuestra furgo

Els que em seguiu per Instagram ja sabeu que aquest 2017 tenim un nou projecte entre mans: la nostra pròpia camper!

Tenir la nostra camper significa molt més que viatjar en furgo: és el començament d’una nova filosofia de vida.

La primera vegada que vam viajar en furgo èrem dos, i va ser durant el nostre viatge de nuvis a Austràlia l’any 2009. Vam recòrrer la Gold Coast durant 5 dies… quins records!

 

La segona vegada va ser a l’estiu del 2014 i vam llogar una Mercedes Marco Polo per anar a Galicia. 11 dies. Llavors ja érem tres (amb la Bimba, quatre!) i l’experiència va ser brutal, i molt rebeladora. Us ho vaig explicar per instagram a través del hashtag #smallnicetrip i en aquest post “5 raons per viatjar en furgo amb nens”

Des de llavors que pensem en repetir, i des de llavors que ens rondava pel cap la idea de tenir la nostra pròpia furgo, però ho vèiem difícil, quasi impossible. Vam començar a buscar durant l’estiu passat i la veritat és que no ha estat senzill. En un principi volíem una furgo vintage, ens vam enamorar d’unes quantes, però pensant-ho bé i sent realistes vam creure que no s’adequava a les nostres necessitats anant amb els dos nens: la majoria no estaven homologades per viatjar darrera amb el cinturó, no tenien direcció assistida ni aire acondicionat… i mica en mica ens vam anar tirant enrere. També vam buscar furgos de segona mà ja camperitzades però cap ens acabava de convèncer, ja que ens agrada un estil més aviat rústic, de fusta, i no en vam trobar cap.

Finalment hem optat per comprar una furgoneta de segona mà, de càrrega, buida per dins, i camperitzar-la, personalitzar-la al nostre gust. Serà un procés llarg, potser d’un parell o tres de mesos, però estem super il·lusionats, triant materials, decidint la distribució i SOMIANT tot el que viurem amb ella.

Encara és aviat i no us puc ensenyar res, tot just comencen a treballar-hi, però aniré compartint per instagram el pas a pas de la transformació amb el hashtag #furgosmallandnice.

Us puc adelantar que predominarà la fusta i el color blanc, vull que sigui molt acollidora, molt càlida… aquestes són imatges que m’inspiren

Aquest nou projecte suposta un canvi de mentalitat, suposa créixer com a família.

I és que m’he adonat que la vida és força més senzilla del que pensem, i vull viure-la així, de forma més simple i més pausada, i sobretot, vull que els meus fills estiguin més en contacte amb la natura i amb qui són. Estar junts, desconnectar, relaxar-nos, despreocupar-nos del que no és important per connectar amb la nostra essència. Sona místic, però ho sento així.

Tot està per fer, moltes aventures per viure.

El 2017 marca l’inici de la nostra van life, ens acompanyes?


Los que me seguís por Instagram ya sabéis que este 2017 tenemos un nuevo proyecto entre manos: nuestra propia camper!

Tener nuestra camper significa mucho más que viajar en furgoneta: es el comienzo de una nueva filosofía de vida.

La primera vez que viajamos en furgoneta éramos dos, y fue durante nuestro viaje de novios en Australia en 2009. Recorrimos la Gold Coast durante 5 días … qué recuerdos!

La segunda vez fue en el verano de 2014 y alquilamos una Mercedes Marco Polo para ir a Galicia. 11 días. Entonces ya éramos tres (con Bimba, cuatro!) Y la experiencia fue brutal, y muy rebeladora. Os lo conté por instagram a través del hashtag #smallnicetrip y en este post “5 razones para viajar en furgo con niños”

Desde entonces que pensamos en repetir, y desde entonces que soñamos con la idea de tener nuestra propia furgo, pero lo veíamos difícil, casi imposible. Empezamos a buscar durante el verano pasado y la verdad es que no ha sido sencillo. En un principio queríamos una furgo vintage, nos enamoramos de unas cuantas, pero pensándolo bien y siendo realistas creímos que no se adecuaba a nuestras necesidades yendo con los dos niños: la mayoría no estaban homologadas para viajar detrás con el cinturón, no tenían dirección asistida ni aire acondicionado … y poco a poco nos fuimos tirando atrás. También buscamos furgos de segunda mano ya camperizadas pero ninguna nos acababa de convencer, ya que nos gusta un estilo más bien rústico, de madera, y no encontramos ninguna.

Finalmente hemos optado por comprar una furgoneta de segunda mano, de carga, vacía por dentro, y camperizarla, personalizarla a nuestro gusto. Será un proceso largo, tal vez de un par o tres de meses, pero estamos super ilusionados, eligiendo materiales, decidiendo la distribución y SOÑANDO todo lo que viviremos en ella.

Aún es pronto y no os puedo enseñar nada, apenas empiezan a trabajar, pero iré compartiendo por instagram el paso a paso de la transformación con el hashtag #furgosmallandnice.

Os puedo adelantar que predominará la madera y el color blanco, quiero que sea muy acogedora, muy cálida … estas son imágenes que me inspiran

Este nuevo proyecto supuesta un cambio de mentalidad, supone crecer como familia.

Y es que me he dado cuenta que la vida es mucho más sencilla de lo que pensamos, y quiero vivirla así, de forma más simple y más pausada, y sobre todo, quiero que mis hijos estén más en contacto con la naturaleza y con quiénes son. Estar juntos, desconectar, relajarnos, despreocuparnos de lo que no es importante para conectar con nuestra esencia. Suena místico, pero lo siento así.

Todo está por hacer, muchas aventuras para vivir. El 2017 marca el inicio de nuestra van life, nos acompañas?

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

3 pensaments a “Un nou projecte: la nostra furgo | Nuestra furgo

  1. small and nice Autor de l'entrada

   Gracias Núria! A ver cómo nos va… de momento estamos muy ilusionados. A los niños les flipa la vida al aire libre así que el éxito está asegurado 😉

   Respon
 1. happylittlethingblog

  Trobo que és una opció genial per viatjar amb nens. Ja xafardejaré el procés de la furgo perque ja he vist que el meu concepte era cutre i anticuat i ara es poden fer coses molt xules sense necessiat que tot sigui ple de melanina i plàstic.
  Una abraçada

  Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?