Val la pena connectar amb tu | Vale la pena conectar contigo

Val la pena trobar-se, sentir-se, amb les coses bones i les dolentes, per poder acceptar-se i ser qui ets.

Fa dies que llegeixo post de final d’any, de nous propòsits, balanços del 2016, que sembla que s’acabi el món. I jo aquí, una mica empanada, sense temps per reflexionar gaire, però amb ganes de seure i de pensar. Sí, perquè si no t’ho proposes de tant en tant, mai tens un moment per pensar en tu, per parar i connectar amb tu mateixa, amb les teves emocions, amb les teves pors, els teus somnis, en definitiva, amb les teves emocions més amagades. Així que cal “obligar-se” crec, perquè va molt bé per la nostra vida interior.

Sí, últimament penso que cal cuidar la nostra part interior. I és que crec que estem massa preocupats per coses banals, per les aparences, per intentar sempre agradar als altres i sentir-nos acceptats, reconeguts, fer el que se suposa que hem de fer, perquè tothom ho fa… Tot això perquè en el fons volem que ens estimin, que ens acceptin, que ens alabin. Ens protegim. I per protegir-nos ens cal fingir, maquillar, millorar, canviar, criticar, senyalar, comparar.

Penso que val la pena que tothom ens vegi com som i ens estimin com som. Agradar-nos i valorar-nos a nosaltres mateixos primer. Però per fer-ho ens hem de conéixer, reconéixer què sentim, com ens sentim. Es fa necessari parar, seure, conectar, i pensar-hi.

Ens fa por mirar i buscar dins nostre? Segurament. Vivim com autòmates sense posar atenció en nosaltres mateixos, en què necessitem de veritat per estar bé. En definitiva, vivim desconnectats, intentant camuflar les nostres emocions, sense escoltar-les de veritat. No és millor acceptar-les i deixar-les fluir? Sí, i utilitzar aquestes emocions per a que siguin el detonant per passar a l’acció, per canviar el que volem canviar, per fer allò que volem fer.

En fi, el meu 2016 ha sigut revelador en aquest sentit: si ser mare per primer cop és una experiència transformadora,  aquesta segona maternitat m’ha fet madurar i redescobrir-me encara més. Perquè he après a viure amb menys coses, estimar més (als altres i a mi mateixa), centrar-me en allò que m’aporta felicitat, reconèixer què vull i què no m’interessa, què m’agrada, què vull aconseguir. En definitiva, posar llum a la meva vida.

La vida no és de color de rosa, simplement és com és.   I està bé.

Sembla una tonteria, però per a mi no ho és. Jo no li demano res al 2017, seguiré pel camí de l’autoconeixement, de reconnectar amb mí mateixa, mostrar-me tal com sóc per a que tot flueixi millor i poder ser capaç de FER el que vull fer.

Gràcies per llegir-me aquest 2016. Espero que continuis per aquí un temps més 😉


Hace días que leo post de fin de año, de nuevos propósitos, balances de 2016, que parece que se acabe el mundo. Y yo aquí, un poco empanada, sin tiempo para reflexionar demasiado, pero con ganas de sentarme y pensar. Sí, porque si no te lo propones de vez en cuando, nunca encuentras un momento para pensar en ti, nunca tienes tiempo para conectar contigo misma, con tus emociones, con tus miedos, tus sueños, en definitiva, con las tus emociones más escondidas. Así que hay que “obligarse” creo, porque va muy bien para nuestra vida interior.

Sí, últimamente pienso que hay que cuidar nuestra parte interior, porque estamos demasiado preocupados por cosas banales, por las apariencias, por intentar siempre agradar a los demás, sentirnos aceptados, reconocidos, hacer lo que se supone que tenemos que hacer, porque todo el mundo lo hace … y es que en el fondo queremos que nos quieran, que nos acepten, que nos alaben. Nos protegemos. Y para protegernos necesitamos fingir, maquillar, mejorar, cambiar, criticar, señalar, comparar.

Pienso que vale la pena que todo el mundo nos vea como somos y nos quieran como somos. Gustarnos y valorarnos a nosotros mismos primero. Pero antes hay que conocerse, reconocer qué sentimos, cómo nos sentimos. Se hace necesario parar, sentarse, conectar, y pensar en ello.

Nos da miedo mirar y buscar dentro de nosotros mismos? Seguramente. Vivimos como autómatas sin ponernos atención, qué necesitamos de verdad para estar bien. En definitiva, vivimos desconectados, intentando camuflar nuestras emociones, sin escucharlas de verdad. No es mejor aceptarlas y dejarlas fluir? Sí, y utilizar estas emociones para que sean el detonante para pasar a la acción, para cambiar lo que queremos cambiar, para hacer lo que queremos hacer.

En fin, mi 2016 ha sido revelador en este sentido: si ser madre por primera vez es una experiencia transformadora, esta segunda maternidad me ha hecho madurar y redescubrirme aún más. Porque he aprendido a vivir con menos cosas, amar más (a los demás y a mí misma), centrarme en lo que me aporta felicidad, reconocer qué quiero y qué no me interesa, qué me gusta, qué deseo conseguir. En definitiva, poner luz en mi vida.

La vida no es de color de rosa, simplemente es como es. Y está bien.

Parece una tontería, pero para mí no lo es. No le pido nada al 2017, yo seguiré por el camino del autoconocimiento, reconectar conmigo misma, mostrarme tal como soy para que todo fluya mejor y poder ser capaz de HACER lo que quiero hacer.

Gracias por leerme este 2016. Espero que sigas por aquí un tiempo más;)

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?