La meva crònica del Winter Market Sitges | Crónica del Winter Market Sitges

El 2n Winter Market Sitges va ser la viva expressió de la bellesa de tot allò fet a mà, i de les coses fetes amb ànima.

El cap de semana passat vaig poder gaudir de la segona edició d’aquest mercat nadalenc a Sitges, situat en una espectacular carpa transparent davant mateix de l’església i del mar. Els que coneixeu Sitges estareu d’acord amb mi en que part de l’èxit estava assegurat gràcies a aquesta situació privilegiada! L’espai interior estava dissenyat per la sitgetana Mercè Rafecas.

Ja ho sabeu, el “handmade” està de moda, però a mi m’agrada més parlar del “heartmade”, de les coses fetes amb el cor, des de dins i amb amor.

I AMOR és precisament el que hi havia en cada estand del Winter Market Sitges, allà s’hi respirava molta il·lusió i molta inspiració.

A part dels estands de les marques precioses que exposaven, també hi va haver altres activitats com per exemple conta-contes, tallers de manualitats per nens i nenes, concerts i una desfilada de moda handmade. Finalment, el diumenge, una xerrada de la fundadora de la famosa marca Mr. Wonderful. Ah, i es podia menjar i beure allà mateix: foodtrucks + cervesa artesana i vins.

   
 
Cervesa artesana “La Sitgetana”

Roba Cute Martina

Roba Suindiatic i Dressmadre

Jo vaig poder gaudir de tot l’esdeveniment acompanyada d’un grup de bloggers/instagramers, convidades per fer promoció del Winter Market Sitges a les xarxes socials. Algunes ja les coneixia i d’altres les vaig desvirtualitzar en aquesta ocasió.

Davant de la caravana de la marca de roba C*Joli!. D’esquerra a dreta: jo mateixa, l’Esther d’ Estoreta, l’Ares d’ Always be my Princess, la Vicky de Miss little C, la Jhoanna de Jhoanna Rola, les organitzadores Vinyet i Lorena de Sitges.Style, la Maria de LoveChloe i la Sheila de Palabra de Madre

Després de donar una volta pel market i presentar-nos els paradistes, vam anar totes a dinar al Restaurant Picnic. Allà es van afegir l’Isa de de Barcelona Colours, l’Irina de juergamama i l’Angi de Mr. Wonderful. Vam estar molt a gust, i vam dinar super bé. Gràcies PicNic!

   

No em queda res més que donar les gràcies sobretot a la Vinyet Zapater organitzadora del “sarao” i creadora de la marca Vinyet Zapater Jewelry , a la Lorena, la seva mà dreta, que va estar per nosaltres i que és encantadora. I com no, a totes les marques que van ser-hi, que van posar-hi el tot el seu art i van donar el caliu.

N’eren 35 en total, totes gent emprenedora i valenta que es mereixen la meva admiració! Si em permeteu, en destacaré algunes:

Similam: les galetes amb més glamour i estil d’Instagram! No les coneixeu encara?

Suindiatic & Dressmadre: aquest parell són unes artistes de cap a peus! Felicitats noies sou unes cracks 😉

Les joies de la sitgetana Carlota Martínez, elegants i amb un estil insuperable i la Cristina de La Pastissera que és una artista i ens va fer caure a totes en la temptació ;).

 

També de Sitges: CuteMartina BcnMon CreacionsSitges & Stitches , Melmelada de MaduixaArt Natura i Somnis de Sitges.

  

I per acabar, Ada Tikur Fotografia (la sitgetana fotògrafa oficial de l'”evento”)

També m’agradaria compartir amb vosaltres alguns dels meus descobriments, que van ser Petitona,  Le petit 6,  Vint-i-dos, La Cangreja Deco i  Wonder Party Bcn.

Un aplaudiment pel segon Winter Market Sitges, que va ser tot un èxit!

Esperant ja el proper!


El 2º Winter Market Sitges fue la viva expresión de la belleza de todo lo hecho a mano, y de las cosas hechas con alma.

El fin de semana pasado pude disfrutar de la segunda edición de este mercado navideño en Sitges, situado en una espectacular carpa transparente delante de la iglesia y del mar. Los que conocéis Sitges estaréis de acuerdo conmigo en que parte del éxito estaba asegurar gracias a esta situación privilegiada! El espacio interior estaba diseñado para la sitgetana Merced Rafecas.

Ya saben, el “handmade” está de moda, pero a mí me gusta más hablar del “heartmade”, las cosas hechas con el corazón, desde dentro y con amor.

Y AMOR es precisamente lo que había en cada stand del Winter Market Sitges, allí se respiraba mucha ilusión y mucha inspiración.

Aparte de los stands de las marcas preciosas que exponían, también hubo otras actividades como por ejemplo cuenta cuentos, talleres de manualidades para niños y niñas, conciertos y un desfile de moda handmade. Finalmente, el domingo, una charla de la fundadora de la famosa marca Mr. Wonderful. Ah, y se podía comer y beber allí mismo: foodtrucks + cerveza artesanal y vinos.

Yo pude disfrutar de todo el evento acompañada de un grupo de bloggers / instagramers, invitadas para hacer promoción del Winter Market Sitges en las redes sociales. Algunas ya las conocía y otras las voy desvirtualizar en esta ocasión.

Avant de la caravana de C * Joli !. De izquierda a derecha: yo misma, Esther de Esterilla, el Ares de Always be my Princess, Vicky de Miss little C, la Jhoanna de Jhoanna Rola, las organizadoras Vinyet y Lorena de Sitges.Style, la María de LoveChloe y Sheila de Palabra de Madre.

Después de dar una vuelta por el market y presentarnos los paradistas, fuimos todas a comer en el Restaurante Picnic. Allí se añadieron Isa de Barcelona Colours, el Irina de juergamama y el Angi de Mr. Wonderful. Estuvimos muy a gusto, y comimos super bien. Gracias picnic!

No me queda más que dar las gracias sobretodo a Vinyet Zapater organizadora del “sarao” y creadora de la marca Vinyet Zapater Jewelry, a Lorena, su mano derecha, que estuvo por nosotros y que es encantadora. Y como no, a todas las marcas que estuvieron, por poner todo su arte y su calidez.

Eran 35 en total, todas gente emprendedora y valiente que se merecen mi admiración!

Si me permitís, quiero destacar algunas:

Similam: las galletas con más glamour y estilo de Instagram! No las conoce aún?

Suindiatic & Dressmadre: este par son unas artistas de pies a cabeza! Felicidades chicas sois unas cracks;)

Las joyas de la sitgetana Carlota Martínez, elegantes y con un estilo insuperable y Cristina de La Pastelera que es una artista y nos hizo caer a todas en la tentación;).

También de Sitges: CuteMartina Bcn, Mon Creaciones, Sitges & Stitches, Mermelada de Fresa, Arte Naturaleza y Sueños de Sitges.

Y para terminar, Ada Tikur Fotografía (la sitgetana fotógrafa oficial del “evento”)

También me gustaría compartir con vosotros algunos de mis descubrimientos, que fueron Petitona, Le petit 6, Vint-i-dos, La Cangreja Deco y Wonder Party Bcn.

Un aplauso para el segundo Winter Market Sitges, que fue todo un éxito! Esperando el próximo!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “La meva crònica del Winter Market Sitges | Crónica del Winter Market Sitges

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?