Viatgem al Regne de la Fantasia amb Gerònimo Stilton | Viaje al Reino de la Fantasía con Gerónimo Stilton

Geronimo Stilton ens convida a viure una història de fantasia, i ens permet endinsar-nos en la màgia de les seves aventures.

Diumenge vam anar a veure el Musical de Gerònimo Stilton al Teatre Condal i aquest ratolí bo i afable ens va captivar! Les seves peripècies pel Regne de la Fantasia van fer-nos vibrar i emocionar.

El ratolí ha de complir una missió difícil i els espectadors l’acompanyem en el perill, fent-nos emocionar, riure molt i fins i tot plorar una mica.

 

Pel camí coneixem els personatges com Flordiana, convertida en una reina malvada i antipàtica, el gripau Scribacchinus, les bruixes del cabell verd, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres!

Els més petits queden com hipnotitzats i s’omplen d’energia i curiositat, així que aprofiteu i aneu-hi, perquè val la pena.

La posada en escena és força espectacular, amb projeccions visuals, i la banda sonora (de 21 cançons) és interpretada per 7 actors i cantants, entre ells, la Beth Rodergas, que està fantàstica en el seu paper de dolenta.

L’espectacle dura quasi 2 hores, però els nens van aguantar la mar de bé (menys l’Adrià que el Ferran s’anava aixecant per passejar-lo, i fins i tot li vam donar una mica de dinar).

A través d’aquest enllaç podreu comprar entrades amb descompte (usuari: smallandnice i contrasenya: teatre), triant l’opció “empreses”.

Animeu-vos i aneu-hi que val la pena!


Geronimo Stilton nos invita a vivir una historia de fantasía, y nos permite adentrarnos en la magia de sus aventuras.

El pasado domingo fuimos a ver el Musical de Geronimo Stilton en el Teatro Condal y este ratón bueno y afable nos cautivó! Sus peripecias por el Reino de la Fantasía nos hicieron vibrar y emocionar.

El ratón debe cumplir una misión difícil y los espectadores lo acompañamos en el peligro, haciéndonos emocionar, reír mucho y hasta llorar un poco.

Por el camino conocemos los personajes como Flordiana, convertida en una reina malvada y antipática, el sapo Scribacchinus, las brujas del cabello verde, el encantador Boletus, la valiente Alys y muchos otros!

Los más pequeños quedan como hipnotizados y llenan de energía y curiosidad, así que aproveche y vaya a él, porque vale la pena. Puede comprar entradas con descuento aquí:

La puesta en escena es bastante espectacular, con proyecciones visuales, y la banda sonora (de 21 canciones) es interpretada por 7 actores y cantantes, entre ellos, Beth Rodergas, que está fantástica en su papel de mala malísima.

A través de este enlace podéis comprar entradas con descuento: https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=CON55&Idioma=CA (usuario: smallandnice y contraseña: teatre), eligiendo la opción “empresas”.

Animaros que vale la pena!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?