SORTEIG i PROMOCIÓ d’entrades “Geronimo Stilton El Musical” | SORTEO y PROMOCIÓN entradas

«La màgia s’ha de mantenir sempre,entre els més petits i els no tan petits».

geronimo stilton

‘Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes!

Aquesta vegada, Flordiana li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot això és estrany i molt misteriós.

Una aventura de bigotis en la qual ens trobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts altres!

Una nova aventura musical plena de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides, d’imaginació i moltíssima fantasia!

jeronimo-stilton

Geronimo mostra als nens valors com l’amistat, la humilitat, el treball en equip, la solidaritat… vol reivindicar també el dret a somiar!

Us agradaria anar-lo a veure al Teatre Condal de Barcelona? Doncs llegiu amb atenció:

– SORTEIG: 2 packs de 2 entrades per la funció del dia 11 de desembre a les 12h

Per participar, a més de ser seguidors de la pàgina de Facebook, heu de subscriure-us al blog (deixant el correu electrònic a la casella que veureu a la columna de la dreta) i deixar un comentari en aquest post, amb el vostre nom i cognom. Teniu temps fins el divendres 9 de desembre a les 12:00h. El sistema utilitzat per saber els guanyadors serà aleatori, a través del web Sortea2.

– PROMOCIÓ DESCOMPTE
Funcions del 07/12 al 11/12 + 16/12 a les 19h i 17/12 a les 12h

Per gaudir d’aquesta promoció no hi ha cap condició, simplement, ser lectors del blog, però ja que hi sou, estaria bé que us fessiu subscriptors, o compartiu el post a les xarxes, no? Com vulgueu, feu el que feu, si cliqueu aquí i introduiu usuari i contrasenya, podreu comprar les entrades amb un bon descompte:

Usuari : smallandnice
Contrasenya: teatre

*Trieu l’opció d’entrada “empreses” tan per adults com per menors

MOLTA SORT!


SORTEO: 2 packs de 2 entradas para la función del día 11 de diciembre a las 12h en el Teatro Condal de Barcelona

Para participar, además de ser seguidores de la página de Facebook, tenéis que suscribiros al blog (dejando el correo electrónico en la casilla que hay en la columna de la derecha) y dejar un comentario en este post, poniendo vuestro nombre y apellidos. Tenéis tiempo hasta el viernes 9 de diciembre a las 12: 00h. El sistema utilizado para saber los ganadores será aleatorio, a través de la web Sortea2.

PROMOCIÓN DESCUENTO (precio 22 €)
Funciones del 07/12 al 11/12 + 16/12 a las 19h y 17/12 a las 12h

Para disfrutar de esta promoción no hay ninguna condición, simplemente, ser lectores del blog, pero ya que estáis, estaría muy bien que os hicierais suscriptores, o compartieseis el post en las redes, no? Como queráis, hagáis lo que hagáis, si pincháis en este enlace e ponéis usuario y contraseña, podréis comprar las entradas con un buen descuento:

Usuario: smallandnice
Contraseña: teatre

*Escoged la opción de entrada “empresas” tanto para adultos como menores.

SUERTE!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

13 pensaments a “SORTEIG i PROMOCIÓ d’entrades “Geronimo Stilton El Musical” | SORTEO y PROMOCIÓN entradas

 1. ktalana

  Ohhh just avui hem anat a veure el musical del petit príncep i ha quedat encantada! A veure si hi ha sort! I gràcies pem sorteig!!!
  Cristina Llorens

  Respon
 2. Anna

  Ohh seria genial que ens toqués! En Jan és un gran lector dels llibres de’n Jerónimo Stilton😊A veure si hi ha sort!😆

  Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?