La festa de tardor de l’Adrià | Fiesta de cumpleaños otoñal

Aquest cap de setmana hem celebrat el primer aniversari de l’Adrià. Els que em seguiu també a les xarxes ja heu anat veient alguns preparatius, i l’ajudant de primera que he tingut 😉

decoració de tardar

Va ser una celebració molt íntima i tranquil·la, a casa nostra amb la família. Els que em coneixeu ja sabeu com m’agrada decorar qualsevol “evento”, no hi puc fer més, per tant, tot i que ara vaig molt més liada, tenia clar que volia preparar la casa per l’ocasió.

La temàtica no la vaig tenir del tot clara fins fa un parell de setmanes, però com que la tardor és una època que m’agrada moltíssim i volia ambientar la casa, vaig pensar en aprofitar i fer una “festa de la tardor” per celebrar aquest primer any de vida i per celebrar també l’entrada d’aquesta estació i una castanyada adelantada.

Em vaig posar mans a l’obra i vaig dissenyar la imatge gràfica de la festa, i tots els elements: logo, invitació, toppers, cartell de benvinguda, inspirats en els elements vegetals d’aquesta època de l’any

fiesta cumpleaños otoño       festa aniversari tardor

invitación fiesta cumpleaños otoño      fiesta cumpleaños otoño

Fulles, pinyes, troncs, fruita de temporada (pomes, magranes, codony, carabasses), la decoració típica, amb els colors taronja i daurat com a protagonistes. I també quadres en els elements tèxtils: estovalles i banderoles.

decoración fiesta otoñocumpleaños otoñodecoración otoñofiesta cumpleaños otoñofesta aniversari tardo

Vaig decorar diferents ambients, com veieu. Aprofitant que feia uns dies havia imprès fotos de l’instagram de l’Adrià, vaig preparar aquest raconet, on els convidats podien escriure-li un desig en una petita llibreta, a més de veure com ha crescut en aquest primer any! Quina passada!

decoració tardorfiesta cumpleañosdecoración otoño

Aquí poder veure el detall de la zona de joc que tenim al menjador, amb les fotos de cada “cumple-mes”.

fiesta 1 cumpleañosfoto-22-10-16-14-41-02

Per menjar, vaig preparar jo mateixa dos pastissos: un de pastanaga i l’altre de poma, que van triomfar (podeu veure les receptes clicant a sobre). Assortit de formatges, confitura de codony i raïm, panellets i castanyes, croïssantets salats i el pastís d’aniversari (fet per la meva mare) de llimona i xocolata.

mesa cumpleaños otoñofiesta cumpleaños otoñofoto-22-10-16-14-42-44festa aniversari tardorpastel cumpleaños

Celebrem, que la vida comença i tot està per estrenar!

foto-22-10-16-19-00-25

És bonic estar amb la gent que estimes i celebrar que estem junts, celebrar com el temps passa, compartir els bons moments, menjar i beure, i riure, cridar, jugar. FER FESTA!

Vam passar una tarda genial. Espero que us hagi agradat! Fins la propera 🙂


Este fin de semana hemos celebrado el primer aniversario de Adrià. Los que me seguís también en las redes ya habéis ido viendo algunos preparativos, y el ayudante de primera que he tenido;)

Fue una celebración muy íntima y tranquila, en nuestra casa con la familia. Los que me conocéis ya sabéis como me gusta decorar cualquier “evento”, no puedo hacer más, por tanto, aunque ahora voy mucho más liada, tenía claro que quería preparar la casa para la ocasión.

La temática no la tuve clara hasta hace un par de semanas, pero como el otoño es una época que me gusta muchísimo y quería ambientar la casa, pensé en aprovechar y hacer una “fiesta del otoño” para celebrar este primer año de vida y para celebrar también la entrada de esta estación y una castañada adelantada.

Me puse manos a la obra y diseñé la imagen gráfica de la fiesta, y todos los elementos: logo, invitación, toppers, cartel de bienvenida, inspirados en los elementos vegetales de esta época del año.

Hojas, piñas, troncos, fruta de temporada (manzanas, granadas, membrillo, calabazas), la decoración típica, con los colores naranja y dorado como protagonistas. Y también cuadros en los elementos textiles: manteles y banderines.

Decoré diferentes ambientes, como veis. Aprovechando que hacía unos días había imprimido fotos del instagram de Adrià, preparé este rinconcito, donde los invitados podían escribirle un deseo a Adrià en una pequeña libreta, además de ver cómo ha crecido en este primer año! Qué pasada!

Aquí podéis ver el detalle de la zona de juego que tenemos en el comedor, con las fotos de cada “cumple-mes”.

Para comer, preparé yo misma dos pasteles: uno de zanahoria y el otro de manzana, que triunfaron (las dos recetas están en el blog). Surtido de quesos, membrillo y uvas, panellets y castañas, croissants salados y el pastel de cumpleaños (hecho por mi madre) de limón y chocolate.

Celebramos, que la vida empieza y todo está por estrenar!

Es hermoso estar con la gente que quieres y celebrar que estamos juntos, celebrar como el tiempo pasa, compartir los buenos momentos, comer y beber, y reír, gritar, jugar. FESTEJAR!

Pasamos una tarde genial. Espero que os haya gustado! Hasta la próxima 🙂

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

3 pensaments a “La festa de tardor de l’Adrià | Fiesta de cumpleaños otoñal

    1. small and nice Autor de l'entrada

      Hola Laura, moltes gràcies! Sí, els he fet jo, disseny i impressió, però no sóc professional, de fet tot és molt “d’estar per casa”. M’alegro que t’agradin.

      Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?