Catifes artesanals Sukhi | Alfombras artesanales Sukhi

alfombras fieltro sukhi

La tardor és posar-se màniga llarga, col·locar la manta al sofà i prendre un té calent. És treure la catifa i crear un ambient més acollidor.

A la tardor ens ve més de gust quedar-nos a casa i donar-li un toc de caliu, decorant-la. Es pot fer fàcilment jugant amb els tèxtils, sobretot coixins i catifes. Abans de l’estiu vaig renovar els coixins del sofà amb colors frescos (mint, llimona, rosa) i ara estic pensant en una bona catifa per l’hivern.

Buscant inspiració vaig trobar les estores Sukhi (la paraula significa “feliç” en nepalí), i desseguida em van atrapar. A part de perquè són precioses, perquè estan fetes a mà per artesans teixidors, que les fabriquen sense intermediaris (per això els preus són més baixos).

captura-de-pantalla-2016-10-12-a-les-16-35-56

Sukhi és una empresa amb un alt valor ètic i social

A Sukhi defensen que la gent amb talent mereix unes condicions laborals i un sou dignes, per això garanteixen als clients que els artesans que fan les catifes reben un tracte just i un sou digne.

A la seva web veureu que tenen catifes de diferents llocs del món (Índia, Nepal, Turquia, Marroc) però a mi les que particularment m’han agradat més pels nens, són les de Nepal, que són rodones i fetes de boles de feltre.

sobre las alfombras de bolas de fieltro

Es poden personalitzar, i triar el color i la mida que us agradin, i la vostra catifa serà única: mireu aquí.

alfombra bolas sukhi

Darrera de cada catifa hi ha una història pròpia, una persona que la teixeix amb amor.
como-se-hace-una-alfombra-de-bolas

Si compres una catifa de boles de feltre a Sukhi estàs posant el teu granet de sorra per millorar la vida d’una altra persona, no és fantàstic?

La majora de les teixidores són mares de nens petits, com jo i com vosaltres, per tant, una feina flexible i des de casa és l’opció perfecta per poder-los atendre. A més, reben el doble o el triple del sou mig de la zona.

artesanas-y-bolas-de-fieltro

Cada catifa està plena de detalls artesanal que la converteixen en una autèntica obra d’art.

Voleu veure com es fan?

El que m’ha semblat molt bonic és que Sukhi et permet posar-te en contacte amb la persona que ha teixit la teva catifa, ja que cada artesana, quan acaba de confeccionar-ne una, afegeix una etiqueta amb el seu nom, i si vols pots enviar-li un correu electrònic per felicitar-la per l’esforç!

Us animo a donar una volta per la seva web i admirar cada secció. Aprofiteu que ara estan de rebaixes!

captura-de-pantalla-2016-10-12-a-les-16-24-21   captura-de-pantalla-2016-10-12-a-les-16-26-21 captura-de-pantalla-2016-10-12-a-les-16-27-03   captura-de-pantalla-2016-10-12-a-les-16-28-33

Es nota que són alfombres de qualitat, i transmeten escalfor i suavitat, oi? Espero que us agradin.


El otoño es ponerse manga larga, colocar la manta en el sofá y tomar un té caliente. Es quitar la alfombra y crear un ambiente más acogedor.

En otoño nos apetece más quedarnos en casa y darle un toque de calidez, decorándola. Se puede hacer fácilmente jugando con los textiles, sobre todo cojines y alfombras. Antes del verano renové los cojines del sofá, con colores frescos (mint, limón, rosa) y ahora estoy pensando en una buena alfombra para el invierno.

Buscando inspiración encontré las alfombras Sukhi (la palabra significa “feliz” en nepalí), y en seguida me atraparon. Aparte de porque son preciosas, porque están hechas a mano por artesanos tejedores, que las fabrican sin intermediarios (por eso los precios son más bajos).

Sukhi es una empresa con un alto valor ético y social

En Sukhi defienden que la gente con talento merece unas condiciones laborales y un sueldo dignos, por ello garantizan a los clientes que los artesanos que hacen las alfombras reciben un trato justo y un sueldo digno.

En su web veréis que tienen alfombras de diferentes lugares del mundo (India, Nepal, Turquía, Marruecos) pero a mí las que particularmente me han gustado más los niños, son las de Nepal, que son redondas y hechas de bolas de fieltro .

Se pueden personalizar, y elegir el color y el tamaño que os gusten, y su alfombra será única: mirad aquí.

Detrás de cada alfombra hay una historia propia, una persona que la teje con amor.

Si compras una alfombra de bolas de fieltro a Sukha estás poniendo tu granito de arena para mejorar la vida de otra persona, no es fantástico?

La señora de las tejedoras son madres de niños pequeños, como yo y como vosotros, por tanto, un trabajo flexible y desde casa es la opción perfecta para poderlos atender. Además, reciben el doble o el triple del sueldo medio de la zona.

Cada alfombra está llena de detalles artesanal que la convierten en una auténtica obra de arte.

¿Queréis ver cómo se hacen?

VÍDEO

Lo que me ha parecido muy bonito es que Sukhi te permite ponerte en contacto con la persona que ha tejido tu alfombra, ya que cada artesana, cuando acaba de confeccionar una, añade una etiqueta con su nombre, y si quieres puedes enviarle un correo electrónico para felicitarla por el esfuerzo!

Os animo a dar una vuelta por su web y admirar cada sección. Aprovecha que ahora están de rebajas!

Se nota que son alfombras de calidad, y transmiten calor y suavidad, ¿verdad? Espero que os gusten.

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “Catifes artesanals Sukhi | Alfombras artesanales Sukhi

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?