Voleu passar un dia de nassos? | Fiesta solidaria Pallapupas

pallapupas voluntaris

Riure omple de vida, i això ho saben bé els actors i col·laboradors de Pallapupas

Coneixeu Pallapupas? És una entitat sense ànim de lucre, formada per actors i actrius professionals, treballa per omplir de vida les persones que més ho necessiten a través de l’humor i les arts escèniques, millorant la seva salut física i emocional.

pallapupas ong

Els propers dies 1 i 2 d’octubre Pallapupas ens convoca a tots a la seva gran festa solidària “Un dia de nassos” per recaptar fons perquè els nens hospitalitzats visquin millor la seva malaltia amb humor i somriures. La d’aquest any és ja la 7a edició!

pallapupas-dia-de-nassos-tibidabo-2015-s4c-david-sunol

Les famílies podeu col·laborar amb l’ONG Pallapupas comprant entrades a meitat de preu per espais com el Tibidabo, el Zoo de Barcelona, Catalunya en Miniatura o el Camp Nou Experience.

Les novetats d’aquest any és que s’incorporen nous espais com la Granja d’Aventura Park de Vacarisses i l’Open Camp, i que els petits comerços de proximitat s’han afegit a la festa venent nassos de pallasso a favor de Pallapupas.

El diumenge 2 d’octubre tindrà lloc el punt àlgid de la festa: els Pallapupas faran una rua en el Bus Turístic per la ciutat de Barcelona amb parades al Tibidabo, el Zoo i l’Open Camp. Les famílies que participeu a UN DIA DE NASSOS podreu pujar al vehicle i conèixer la tasca de l’entitat a través d’una sèrie de vídeos testimonials i saludar personalment als Pallapupas.

El cartell d’aquista edició és obra de la il·lustradora Marta Altès.

undiadenassos_pallapupas_cartell

Apunteu-vos les dates a l’agenda!                                                                  És o no un bon plan pel cap de setmana?

pallapupas-logo-riure-omple-de-vida-redu

* Les entrades d’UN DIA DE NASSOS es venen exclusivament de forma anticipada a www.pallapupas.org. La recaptació es destina íntegrament a la tasca que l’ONG desenvolupa dintre dels hospitals amb infants, gent gran i adults en 11 centres des de fa 16 anys; i fora amb persones diagnosticades amb algun trastorn mental.
* Totes les fotos d’aquest post són propietat de Pallapupas.

Las risas llenan de vida, y esto lo saben bien los actores y colaboradores de Pallapupas

¿Conocéis Pallapupas? Es una entidad sin ánimo de lucro, formada por actores y actrices profesionales, trabaja para llenar de vida las personas que más lo necesitan a través del humor y las artes escénicas, mejorando su salud física y emocional.

Los próximos días 1 y 2 de octubre Pallapupas nos convoca a todos a su gran fiesta solidaria “Un día de nassos”  para recaudar fondos para que los niños hospitalizados vivan mejor su enfermedad con humor y sonrisas. La de este año es ya la 7ª edición!

Las familias pueden colaborar con la ONG Pallapupas comprando entradas a mitad de precio para espacios como el Tibidabo, el Zoo de Barcelona, Cataluña en Miniatura o el Camp Nou Experience.

Las novedades de este año es que se incorporan nuevos espacios como la Granja de Aventura Park de Vacarisses y el Open Campo, y que los pequeños comercios de proximidad se han añadido a la fiesta vendiendo narices de payaso a favor de Pallapupas .

El domingo 2 de octubre tendrá lugar el punto álgido de la fiesta: los Pallapupas harán un desfile en el Bus Turístico por la ciudad de Barcelona con paradas en el Tibidabo, el Zoo y el Open Camp. Las familias que participen en UN DÍA DE NASSOS podrá subir al vehículo y conocer la labor de la entidad a través de una serie de videos testimoniales y saludar personalmente a los Pallapupas.

El cartel de esta edición es obra de la ilustradora Marta Altès.

Apuntaros las fechas en la agenda! ¿Es o no es un buen plan para el fin de semana?

Ven  a  “Un  Dia  de  Nassos”  y  ayuda  a  llenar  de  risa  los  hospitales

– Las entradas se venden exclusivamente de forma anticipada en www.pallapupas.org. La recaudación se destina íntegramente a la tarea que la ONG desarrolla dentro de los hospitales con niños, ancianos y adultos en 11 centros desde hace 16 años; y fuera con personas diagnosticadas con algún trastorno mental.

– Todas las fotos de este post son propiedad de Pallapupas.

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “Voleu passar un dia de nassos? | Fiesta solidaria Pallapupas

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?