Els murals infantils de Mar Bonada | Los murales infantiles de Mar Bonada

Avui us vull presentar la Mar Bonada, il·lustradora i dissenyadora, i el projecte que ha volgut compartir amb mi.

Mar Bonada

La Mar em va escriure un email, d’una forma molt senzilla i propera, i quan vaig veure la seva web i tota la seva feina, em va captivar del tot. A més, vaig descobrir que tenim una amiga en comú… el món és un mocador!!

Mar Bonada illustration

il·lustradora Mar Bonada

Captura de pantalla 2016-06-14 a les 9.41.36

A part d’il·lustrar contes infantils, llibres i de la feina de dissenyadora tèxtil (podeu consultar aquí), s’ha llençat a pintar murals. A ella el disseny d’interiors sempre li ha agradat,  i d’aquesta manera ha pogut unir aquestes dues passions: decorar amb el seu món il·lustrat.

Captura de pantalla 2016-06-14 a les 9.37.16   Captura de pantalla 2016-06-14 a les 9.40.30murals Mar Bonada

Mar Bonada   Mar Bonada

Com veieu, els seus murals infantils tenen una mica de màgia, perquè et transporten a mons imaginaris, oi? Penso que té un estil molt marcat i molt personal, que crea mons bonics i molt creatius, a més, si us interessa i contacteu amb ella, fins i tot us pot fer un mural personalitzat!

Captura de pantalla 2016-06-14 a les 9.39.13

Sempre m’agrada donar a conéixer els projectes de gent amb talent i amb ganes de fer coses noves, i la Mar és una d’aquestes persones… a més, les seves il·lustracions em transmeten  coses, sensacions, per això he volgut compartir-ho amb vosaltres. Us animo a seguir-la al seu Instagram @marbonada.art

Mar Bonada

Espero que us hagi agradat! Fins la propera 🙂


Hoy os quiero presentar Mar Bonada, ilustradora y diseñadora, y el proyecto que ha querido compartir conmigo.

La Mar me escribió un email, de una forma muy sencilla y cercana, y cuando vi su web y todo su trabajo, me cautivó por completo.

Aparte de ilustrar cuentos infantiles, libros y del trabajo de diseñadora textil (puede consultar en su web: http://marbonada.blogspot.com.es), se ha lanzado a pintar murales. A ella el diseño de interiores siempre le ha gustado, y de esta manera ha podido unir estas dos pasiones: decorar con su mundo ilustrado.

Como veis, sus murales infantiles tienen un poco de magia, porque te transportan a mundos imaginarios, ¿verdad? Pienso que tiene un estilo muy marcado y muy personal, que crea mundos bonitos y muy creativos, además, si os interesa y contactáis con ella, incluso os puede hacer un mural personalizado!

Siempre me gusta dar a conocer los proyectos de gente con talento y con ganas de hacer cosas nuevas, y Mar es una de esas personas … además, sus ilustraciones me transmiten cosas, sensaciones, por eso he querido compartirlo con vosotros. Os animo a seguirla en su Instagram @marbonada.art

Espero que os haya gustado! Hasta la próxima 🙂

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?