El bateig de l’Adrià | El bautizo de Adrià

Hola de nou! Avui volia compartir amb vosaltres una mica com va anar el dia del bateig de l’Adrià. Va ser el 30 d’abril, a Sitges. No tinc masses fotos perquè vaig preferir gaudir de cada moment sense estar massa pendent del telèfon, però alguns familiars sí que en van fer, així que alguna cosa us puc ensenyar.

El bateig d’en Roger va ser una mica diferent: en Roger era més gran, tenia 9 mesos, era novembre i vam fer-ho a la tarda, i després un berenar amb amics i família.  Vaig decorar jo mateixa el local (si mireu l’enllaç veureu què jove estic i també podreu jutjar si en Roger i l’Adrià s’assemblen o no, hehe). Aquesta vegada, com que va ser al migdia, vam convidar a dinar a la família, i després a la tarda, als amics a berenar. Vam poder allargar tot el dia!

La previsió del temps deia que plouria, i jo estava preocupada perquè tenia els “modelets” de tota la família bastant primaverals. Al final, tot i que van caure quatre gotes al matí, quan va ser l’hora del bateig ja havia sortit un sol radiant i va fer un dia magnífic (amb fresqueta, això sí).

outfit bautizo

L’outfit del #babyAdrià el vaig comprar a la botiga Nuvole  i els mitjonets de guineus a Little Lia.

La cerimònia religiosa, a les 12h del migdia,  va ser molt íntima, només amb la família, i amb el mateix mossèn que ens va casar i va batejar també al Roger.

Foto 30-4-16 12 45 16  Foto 30-4-16 12 53 11 (1)

bateig Adrià

IMG_9311

bateig adrià

Al sortir, i després de fer unes quantes fotos, vam anar a agafar els cotxes i cap a dinar! El lloc escollit va ser “La Sínia Restaurant”, sobretot per les bones referències que m’havien donat pel que fa al menjar, perquè té espai exterior perquè juguin els nens, cambiador i trones, i perquè em va encantar l’espai i la seva decoració.

bateig Adrià

restaurant la sínia  restaurant sitges la siniala sinia restaurantla sínia restaurantla sinia restaurant

restaurant la sinia sitges la sinia restaurantla sinia restaurantbateig adrià

Foto 30-4-16 13 43 48

Cap a les 17h van començar a arribar els amics amb els nens i vam poder estar a fora berenant i els peques jugant. Va ser un gran dia!

I com a record pels convidats vam regalar un “guarda-somnis”, per a que els somnis no s’escapan mai i es puguin fer realitat!

guarda somnis

Fins la propera!


Hola de nuevo! Hoy quería compartir con vosotros un poco como fue el día del bautizo de Adrià. Fue el 30 de abril, en Sitges. No tengo demasiadas fotos porque preferí disfrutar de cada momento sin estar demasiado pendiente del teléfono, pero algunos familiares sí que hicieron, así que algo os puedo enseñar.

El bautizo de Roger fue un poco diferente: Roger era mayor, tenía 9 meses, era noviembre y lo hicimos por la tarde, y luego una merienda con amigos y familia. Decoré yo misma el local (si miráis el enlace veréis qué joven me veo y también podrá juzgar si Roger y Adrià se parecen o no, jeje). Esta vez, como que fue al mediodía, invitamos a comer a la familia, y luego por la tarde, a los amigos a merendar. Pudimos alargar todo el día!

La previsión del tiempo decía que llovería, y yo estaba preocupada porque tenía los “modelitos” de toda la familia bastante primaverales. Al final, aunque cayeron cuatro gotas por la mañana, cuando fue la hora del bautizo ya había salido un sol radiante y hizo un día magnífico (con fresquita, eso sí).

La ceremonia religiosa, a las 12h del mediodía, fue muy íntima, sólo con la familia, y con el mismo cura que nos casó y bautizó también a Roger.

Al salir, y después de hacer unas cuantas fotos, fuimos a coger los coches y a comer! El lugar escogido fue “La Sinia Restaurant”, sobretodo porque tiene espacio exterior para que jueguen los niños (también cambiador y tronas), por las buenas referencias que me habían dado en cuanto a la comida y porque me encantó el espacio y su decoración.

Hacia las 17h comenzaron a llegar los amigos con los niños y pudimos estar fuera merendando y los peques jugando. Fue un gran día!

Y como recuerdo para los invitados regalamos un “guarda-sueños”, para que los sueños no se escapan nunca y se puedan hacer realidad!

Hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?