Sessió de fotos familiar amb la Paula Pellicer | Sesión de fotos familiar con Paula Pellicer

image

Aquests dies de pont han estat un pél extranys… perquè en Roger està de viatge amb els avis (torna avui!), #elparedelsnens ha estat fora cada dia, del matí a la nit, per temes de feina, i jo m’he quedat a casa amb el babyAdrià. Ell i jo solets, força tranquils (que no us diré que no s’està bé), però per altra banda, he trobat molt a faltar el soroll, el moviment i la vida que hi ha casa quan hi som tots. Més feina, sí, però quan la casa està buida sembla tan gran que enyores el bullici que hi ha amb tota la família.

I quan miro les fotos de la sessió amb la Paula Pellicer encara m’emociono més. Les vam fer ja fa un mes, però just ara me les miro amb calma, i m’encanten! La Paula ha sabut captar l’enamorament que tinc ara mateix amb la meva família… de 5!

image

fotos Paula Pellicer

Sí, en algunes fotos sortim tots 5, perquè la Bimba també va poder venir! Sempre em sap greu deixar-la sola a casa si sé que estarem moltes hores fora, i just el mateix dia de fer les fotos, abans de sortir cap a Sant Cugat, li vaig enviar un whatsap a la Paula, “pot venir la Bimba?”, “I tant!” em va contestar desseguida, i apa, tots al cotxe d’excursió cap allà.

{ ADRIÀ & FERRAN } ALBUM-91-2

La Paula és tota amor i simpatia, d’aquelles persones tendres, que les abraçaries i només les acabes de conéixer, sabeu? Suposo que al saber d’ella que havia parit a casa la seva segona filla, amb les mateixes llevadores que jo, doncs ens feia empatitzar l’una amb l’altra, i a mi em feia sentir aprop seu, com confiada, no sé.

En fi, que havíem reservat una sessió de fotos pel petit Adrià que va acabar sent una sessió familiar “en toda regla”, no trobàvem el moment d’acabar.

{ ADRIÀ & FERRAN } ALBUM-5-2

Casa seva té un jardí enorme, i va ser un escenari preciós per les fotos d’exterior. Allí la Bimba va fer de les seves i en Roger també va jugar força a pilota mentre fèiem les fotos d’estudi amb l’Adrià.

Sembla mentida com, sovint, fins que no trobem a faltar alguna cosa no la valorem. I la família és una d’aquestes… no us passa? Tots ens discutim, ens enfadem, hi ha moments que agafaríem la porta i marxaríem per estar sols… però després ens n’adonem de que no podem viure sense ells!

En fi, que no puc sentir-me més sastisfeta amb aquest reportatge, perquè no sé si tindré més fills o no, però ara mateix la família al complet em sembla rodona, hehehe, i per descomptat, és un record per tota la vida! Gràcies per tot Paula.

{ ADRIÀ & FERRAN } ALBUM-101

En publicaré algunes més al meu Instagram 😉 Em seguiu?


Estos días de puente han sido un poco extraños … porque Roger está de viaje con los abuelos (vuelve hoy!), #elparedelsnens ha estado fuera cada día, de la mañana a la noche, por temas de trabajo, y yo me he quedado en casa con babyAdrià. Él y yo solitos, bastante tranquilos (que no os diré que no se está bien), pero por otro lado, he echado mucho de menos el ruido, el movimiento y la vida que hay casa cuando estamos todos. Más trabajo, sí, pero cuando la casa está vacía parece tan grande que añoras el ajetreo que hay con toda la familia.

Y cuando miro las fotos de la sesión con Paula Pellicer todavía me emociono más. Las hicimos ya hace un mes, pero justo ahora me las miro con calma, y me encantan! Paula ha sabido capturar el enamoramiento que tengo ahora mismo con mi familia … de 5!

Sí, en algunas fotos salimos todos 5, porque Bimba también pudo venir! Siempre me sabe mal dejarla sola si sé que estaremos muchas horas fuera de casa, y justo el mismo día de hacer las fotos, antes de salir hacia San Cugat, le envié un whatsap a Paula, “puede venir Bimba?”,” Por supuesto! ” me contestó enseguida, y hala, todos en el coche de excursión hacia allí.

Paula es toda amor y simpatía, de aquellas personas tiernas, que las abrazarías y las acabas de conocer, sabéis? Supongo que al saber de ella que había parido en casa su segunda hija, con las mismas comadronas que yo, pues nos hacía empatizar la una con la otra, y a mí me hacía sentir bien, cercana, confiada, no sé.

En fin, que habíamos reservado una sesión de fotos para el pequeño Adrià que terminó siendo una sesión familiar “en toda regla”, no encontrábamos el momento de terminar.

Su casa tiene un jardín enorme, y fue un escenario precioso para las fotos de exterior. Allí Bimba hizo de las suyas y Roger también jugó a pelota mientras hacíamos las fotos de estudio con Adrià.

Parece mentira como, a menudo, hasta que no echamos de menos algo no lo valoramos. Y la familia es una de estas cosas… no os pasa? Todos nos discutimos, nos enfadamos, hay momentos en que cogeríamos la puerta y nos iríamos para estar solos … pero luego nos damos cuenta de que no podemos vivir sin ellos!

En fin, que no puedo sentirme más sastisfecha con este reportaje, porque no sé si voy a tener más hijos o no, pero ahora mismo la familia al completo me parece redonda, jejeje, y por supuesto, es un recuerdo para toda la vida! !!! Gracias Paula

Publicaré algunas más en mi Instagram;) Me seguís?

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?