6 mesos i no vull que creixi | 6 meses y no quiero que crezca


6 mesos babyAdriàNo vull que creixi. Ara mateix dorm sobre meu. Diuen que l’hauria de deixar al seu llitet, i què? A mi em ve de gust tenir-lo més estona amb mi, m’encanta! I me’l miro i remiro, i sento com respira i sento que no vull que passi el temps.

Sí, diuen que els segons creixen més ràpid i sense fixar-nos-hi tant, però jo intento parar i mirar-me’l molt, sentir-lo molt aprop, perquè no sé si tornaré a viure això de tenir un bebé als braços, i em fa pena, pena de que ploro quan hi penso.

Els mesos passen però vull intentar frenar una mica, almenys no prèmer l’accelerador, i vull estar molt en contacte amb ell. I m’és igual si s’acostuma als braços, si està “emmarat” o aquestes tonteries que a les mares ens diuen i ens preocupen tant. A mi ja no.

Sé que creixeràs Adrià, i deixaràs de voler tant els meus braços. I jo ara necessito, com tu, el teu cos petit sobre meu, necessito que em necessitis, necessito que ens mirem i que el món es pari quan em somrius. Necessito ser el teu tot, tenir-te així, tan aprop com ara, el màxim temps que pugui.

Bona nit petit!


No quiero que crezca. Ahora mismo duerme encima mío. Dicen que lo tendría que dejar en su cuna y qué? A mí me apetece tenerlo más rato conmigo, me encanta! Y me lo miro y remiro, y siento como respira y siento que no quiero que pase el tiempo.

Sí, dicen que los segundos crecen más rápido y sin fijarnos tanto, pero yo intento parar y mirármelo mucho, sentirlo muy cerca, porque no sé si volveré a vivir esto de tener un bebé en los brazos, y me da pena, pena de que lloro cuando lo pienso.

Los meses pasan pero quiero intentar frenar un poco, al menos no pisar el acelerador, y quiero estar mucho en contacto con él. Y me da igual si se acostumbra a los brazos, si está “enmadrado” o estas tonterías que nos dicen las madres y que nos preocupan tanto. A mí ya no.

Sé que crecerás Adrià, y dejarás de querer tanto mis brazos. Y yo ahora necesito, como tú, tu cuerpecito encima mío, necesito que me necesites, necesito que nos miremos  y que el mundo se pare cuando me sonríes. Necesito ser tu todo, tenerte así, tan cerca como ahora el máximo tiempo que pueda.

Buenas noches pequeño!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

9 pensaments a “6 mesos i no vull que creixi | 6 meses y no quiero que crezca

 1. Pato Melvin

  Hermoso y tan cierto! A disfrutar cada momento, que pasa volando, aunque estemos agotadas, sin energía, sin paciencia y sin dormir….disfrutar!
  Lindo día para tod@s!

  Respon
 2. Ester

  Ai si! Quanta raó que tens! Jo en tinc tres i els he intentat gaudir cada segon! El petit ja en té 4!! Quin homenet! Però cada nit continua venint al nostre llit a cercar la caloreta de la mama! M’encanta! I també em sap greu que ja no sigui un bebé, i no vull que creixi, però em consola pensar que cada edat té les seves coses boniques i em sento orgullosa cada cop que veig les coses noves que aprenen i l’orgullosos que ells es senten de fer-se grans!
  Jo segur que no en tindré més… tu encara en pots tenir-ne un altre Vinyet!! Pensa-hi! Tres és un nombre molt bonic!!

  Respon
 3. alextilalila

  Preciós tot el què expliques com ho expliques. He plorat llegin-te! Gràcies!! Tinc un fill de 2 anys i mig, sovint se’m fa extrany com ha deixat de ser un bebé davant meu i no me n’he adonat. Els primers anys són durs però tenen un no ser què molt especial (pot ser perquè dura tan i tan poquet…). M’ha agradat llegir alguns dels teus post, especilment aquest, un petó! Sandra @alextilalila

  Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?