Joguines de qualitat per Toctoys | Juguetes de calidad por Toctoys

Totctoys és un distribuidor de marques de joguines i articles de puericultura a Espanya, Andorra i Portugal. Fa dues setmanes em van convidar, junt amb altres mamis bloggers,  a la seva convenció a l’Hotel Subur Marítim. Alla vam visitar el showroom, i vaig poder conéixer de primera mà marques de joguines super interessants i innovadores.

convención bloggers Toc Toys sitges

Showroom toctoys sitgesUs escric aquesta petita ressenya per compartir-ho amb vosaltres i per recomanar-vos les que em van agradar més.

PLAN TOYS: joc sostenible

Són les primeres del meu ranking Joguines sostenibles 100%. PlanToys no només és ben coneguda per ser la primera companyia a nivell mundial en fabricar joguines de fusta amb cautxú sense conservants, sinó que és una de les companyies líders en crear nous processos i materials per minimitzar les deixalles al mínim. Captura de pantalla 2016-03-14 a les 9.58.19 Captura de pantalla 2016-03-14 a les 9.58.52 Captura de pantalla 2016-03-14 a les 9.59.09joguines plan toys    joguines plan toys

Durant més de 30 anys, PlanToys ha estat desenvolupant els seus productes i activitats, amb el ferm compromís de contribuir de forma positiva al món: destaca per tenir les millors pràctiques de fabricació, i molta innovació i creativitat en el procés i disseny de les joguines. Ja es veu oi? Són una monada! El joc de les emocions em va captivar 🙂

Plantoys s’ha guanyat el reconeixement global, i ha diversificat la seva filosofia amb qualitat estètica natural a través de joguines de fusta. Aquí teniu un vídeo corporatiu de presentació de la marca.

KROOOM: joguines de cartró ecològiques

És una marca preocupada per oferir una vistosa línia de joguines ecològiques d’alta qualitat i resistència.

La seva fòrmula està patentada, perquè dóna una estabilitat excepcional a les seves joguines de cartró. Són lleugeres i es poden muntar sense utilitzar cap eina. El resultat? Un producte super xulo i atractiu i amb alta resistència a la humitat.

La composició de les joguines de Krooom és d’almenys un 60% de paper i cartró reciclats i el producte final és 100% reciclable. A més, tots els materials utilitzats en la fabricació de joguines Krooom, són provats i certificats per agències independents.

En definitiva, una opció perfecta per conscienciar els més petits i començar a educar-los en un entorn respectuós amb el medi ambient. Mireu la caseta de nines i la cuineta, quina passada! I el garatge també xulíssim.

joguines de cartró krooom cuineta de cartró Krooom

juguetes Krooom

QUUT: joguines de platja diferents

Quut és una marca belga nascuda d’una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el disseny i la creació de productes innovadors i atractius. Els seus productes i joguines per a la platja han estat valorats i guardonats gràcies a la seva qualitat, disseny i originalitat.

El seu objectiu és crear joguines amb dissenys intel·ligents, que ofereixin diversió i sobretot que siguin duradors, ja que el joc al costat de la sorra i l’aigua és una experiència i un record per a tota la vida!

quit beach toys joguines de platja Quut joguines de platja Quut joguines de platja Quut joguines de platja Quut

Aqui teniu la demostració que ens van fer a la platja:

GREEN TOYS: 100% plàstic reciclat

Green Toys és una marca americana que es dedica exclusivament desenvolupar i fabricar joguines fetes amb materials reciclats (plàstic provinent d’ampolles de llet) i components que no alteren el medi ambient: elements ecològics creats en processos respectuosos amb el medi i no contaminants. Així ofereixen al mercat productes didàctics igual d’útils i cridaners que els convencionals però que de triar-los per sobre els altres estareu col·laborant amb el planeta, reduint l’emissió de gasos a l’atmosfera.

joguines green toys Captura de pantalla 2016-03-14 a les 10.16.23

Green Toys busca atreure l’atenció conscient dels pares, i amb joguines cridaneres i atractives cridar també l’atenció dels nens, per a que vulguin tenir-los, aprenent amb el seu ús que aquest tipus d’elements són millors que els altres. D’aquesta manera les futures generacions tindran una base de consciència sòlida sobre la conservació del medi ambient, fent ús de productes reciclats.

L’Adrià té aquest sonall i li encanta!

Captura de pantalla 2016-03-14 a les 10.16.41

SCRATCH EUROPE: joguines de fusta vistoses

Scratch Europe és una empresa belga formada per un equip de pares joves i especialistes en joguines que saben de primera mà què busquen els nens i els seus pares en les joguines. Aquesta investigació es tradueix en els dissenys de productes meravellosos que sempre van de la mà de la seguretat.

Scratch Europe ofereix joguines que ajuden a potenciar el desenvolupament motriu dels petits. Van des de joguines per a moviments motrius més globals (com arrossegaments, balancins, atrevides bicicletes de fusta sense pedals, colorits tricicles i caminadors per als primers passos), fins a jocs més manuals com pistes de boles, sonalls, xilòfons, entre d’altres. Tots ells fets de fusta i amb un disseny fresc i únic per potenciar al màxim la imaginació i el desenvolupament dels petits.

joguines scratch europe

joguines Scratch Europe

Hi havien altres marques, però aquestes van ser les que més em van agradar. Si voleu conéixer-les totes aneu a la pàgina de Toctoys-Marcas. Si voleu saber on comprar-les, fent una cerca a google trobareu ràpidament les pàgines de botigues online, i si voleu veure-les i tocar-les, consulteu els vostres punts de venda més propers aquí.

Espero que us hagi agradat la selecció 🙂 Fins la propera!!!


Toctoys es un distribuidor de marcas de juguetes y artículos de puericultura en España, Andorra y Portugal. Hace dos semanas me invitaron, junto con otras mamis bloggers, en su convención en el Hotel Subur Marítim. Alla visitamos el showroom, y pude conocer de primera mano marcas de juguetes super interesantes e innovadoras.

Os escribo esta pequeña reseña para compartirlo con vosotros y para recomendarle las que me gustaron más.

PLAN TOYS: juego sostenible

Son los que me gustaron más! Juguetes sostenibles 100%. PlanToys no sólo es bien conocida por ser la primera compañía a nivel mundial en fabricar juguetes de madera con caucho sin conservantes, sino que es una de las compañías líderes en crear nuevos procesos y materiales para minimizar los desechos al mínimo.
Durante más de 30 años, PlanToys ha estado desarrollando sus productos y actividades, con el firme compromiso de contribuir de forma positiva en el mundo: destaca por tener las mejores prácticas de fabricación, y mucha innovación y creatividad en el proceso y diseño de los juguetes . Ya se ve ¿verdad? Son una monada! El juego de las emociones me cautivó 🙂
Plantoys ha ganado el reconocimiento global, y ha diversificado su filosofía con calidad estética natural a través de juguetes de madera. Aquí tenéis un vídeo corporativo de presentación de la marca.

KROOOM: juguetes de cartón ecológicos
Es una marca preocupada por ofrecer una vistosa línea de juguetes ecológicos de alta calidad y resistencia.
Su fórmula está patentada, porque da una estabilidad excepcional a sus juguetes de cartón. Son ligeras y se pueden montar sin utilizar ninguna herramienta. El resultado? Un producto super chulo y atractivo y con alta resistencia a la humedad.
La composición de los juguetes de Krooom es de al menos un 60% de papel y cartón reciclados y el producto final es 100% reciclable. Además, todos los materiales utilizados en la fabricación de juguetes Krooom, son probados y certificados por agencias independientes.
En definitiva, una opción perfecta para concienciar a los más pequeños y empezar a educarlos en un entorno respetuoso con el medio ambiente. Vea la casita de muñecas y la cocinita, qué pasada! Y el garaje también chulísimo.

QUUT: juguetes de playa diferentes
Quut es una marca belga nacida de una empresa con más de 20 años de experiencia en el diseño y la creación de productos innovadores y atractivos. Sus productos y juguetes para la playa han sido valorados y premiados gracias a su calidad, diseño y originalidad.
Su objetivo es crear juguetes con diseños inteligentes, que ofrezcan diversión y sobre todo que sean duraderos, ya que el juego junto a la arena y el agua es una experiencia y un recuerdo para toda la vida!

GREEN TOYS: 100% plástico reciclado
Green Toys es una marca americana que se dedica exclusivamente desarrollar y fabricar juguetes hechos con materiales reciclados (plástico proveniente de botellas de leche) y componentes que no alteran el medio ambiente: elementos ecológicos creados en procesos respetuosos con el medio y no contaminantes. Así ofrecen al mercado productos didácticos igual de útiles y llamativos que los convencionales pero que de elegirlos por sobre los demás estará colaborando con el planeta, reduciendo la emisión de gases a la atmósfera.
Green Toys busca atraer la atención consciente de los padres, y con juguetes llamativas y atractivas llamar también la atención de los niños, para que quieran tenerlos, aprendiendo con su uso que este tipo de elementos son mejores que los demás. De esta manera las futuras generaciones tendrán una base de conciencia sólida sobre la conservación del medio ambiente, haciendo uso de productos reciclados.
Adrià tiene este sonajero y le encanta!

SCRATCH EUROPE: juguetes de madera vistosas
Scratch Europe es una empresa belga formada por un equipo de padres jóvenes y especialistas en juguetes que saben de primera mano que buscan los niños y sus padres en los juguetes. Esta investigación se traduce en los diseños de productos maravillosos que siempre van de la mano de la seguridad.
Scratch Europe ofrece juguetes que ayudan a potenciar el desarrollo motriz de los pequeños. Van desde juguetes para movimientos motrices más globales (como arrastres, balancines, atrevidas bicicletas de madera sin pedales, coloridos triciclos y andadores para los primeros pasos), hasta juegos más manuales como pistas de bolas, sonajeros, xilófonos, entre otros. Todos ellos hechos de madera y con un diseño fresco y único para potenciar al máximo la imaginación y el desarrollo de los pequeños.

Habían otras marcas, pero estas fueron las que más me gustaron. Si queréis conocerlas todas podéis ir a la página de Toctoys-Marcas. Si queréis saber dónde comprarlas, haciendo una búsqueda en google encontraréis rápidamente las páginas de tiendas online, y si o gustaría verlas y tocarlas, consultas sus puntos de venta más cercanos en su web

Espero que os haya gustado la selección 🙂 Hasta la próxima !!!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?