Recepta de pupcakes: magdalenes per a gossos | Receta de cupcakes para perros

Foto 3-3-16 18 58 30

Fa uns dies va ser l’aniversari de la Bimba. Els que teniu mascota ja sabeu com s’arriben a estimar i fins a quin punt són un membre més de la família.

Amb l’arribada de l’Adrià tots anem més de bòlit, la logística es complica i tinc la sensació que no podem estar tant per ella. Per tot això, i perquè és la gossa més bona del món, em feia il·lusió fer-li algun premi/regal/celebració.

Foto 3-3-16 18 57 58 recepta pupcakes

Vaig investigar per internet i vaig descobrir que existeixen els “pupcakes”, unes magdalenes o cupcakes especials per a gossos i desseguida ens vam animar a fer-les. Us deixo la recepta que hem fet nosaltres:

Ingredients (per a 6 cupcakes)

 • Per a la massa
  140 gr de farina
  8 gr cullerada de llevat químic
  2 g 1/4 cullerada de bicarbonat soda
  65 gr de iogurt natural
  20 gr d’oli de gira-sol
  20 gr de mel
  1 ou gran
  30 gr de poma ratllada
  15 gr de pastanaga ratllada
  50 gr de formatge cheddar ratllat
 • Per al frosting (jo no n’he fet)
  225 gr de formatge crema
  20 gr de mantega de cacauet
  20 gr de mel

Preparació

Preescalfem el forn a 175 º i preparem una safata per cupcakes (jo no tinc motlle de magdalenes i ho he fet amn un motlle gran). En un bol gran (on realitzarem la barreja final), barregem la farina, el llevat i el bicarbonat. En un altre bol, barregem el iogurt, la mel, l’oli i l’ou. Quan estiguin ben barrejats afegim la pastanaga, la poma i el formatge. Finalment, ho afegim a la farina i remenem fins que estigui tot ben barrejat.

Distribuïm la barreja al motlle o motlles per cupcakes i ho posem al forn uns 20 minuts fins que en inserir un escuradents aquest surti net. Traiem del forn i els deixem reposar uns 5 minuts dins el motlle. Després els traiem i els deixem refredar completament.

Per al frosting, batre amb l’accessori de varetes el formatge uns dos minuts. Després afegir la mel i la mantega de cacahuet i batre durant dos minuts més. Decorar els pupcakes com preferim.

receta cupcakes per a gossos

A la Bimba li ha encantat! Li anem donant a trossets, com a premis, perquè al ser un menjar diferent al que està acostumada li pot sentar malament.

Foto 3-3-16 19 00 12 Foto 3-3-16 19 00 48


Hace unos días fue el cumpleaños de Bimba. Los que tenéis mascota ya sabéis como se llegan a amar y hasta qué punto son un miembro más de la familia.

Con la llegada de Adrià todos vamos más de cabeza, la logística se complica y tengo la sensación de que no podemos estar tanto por ella. Por todo ello, y porque es la perra más buena del mundo, me hacía ilusión hacerle algún premio / regalo / celebración.

Investigué por internet y descubrí que existen los “pupcakes”, unas magdalenas o cupcakes especiales para perros. Os dejo la receta que hemos hecho nosotros:

Ingredientes (para 6 cupcakes)

Para la masa
140 gr de harina
8 gr cucharada de levadura química
2 g 1/4 cucharada de bicarbonato soda
65 gr de yogur natural
20 gr de aceite de girasol
20 gr de miel
1 huevo grande
30 gr de manzana rallada
15 gr de zanahoria rallada
50 gr de queso cheddar rallado
Para el frosting (yo no he hecho)
225 gr de queso crema
20 gr de mantequilla de cacahuete
20 gr de miel

Preparación

Precalentamos el horno a 175º y preparamos una bandeja para cupcakes (yo no tengo molde de magdalenas y lo he hecho amn un molde grande). En un bol grande (donde realizaremos la mezcla final), mezclamos la harina, la levadura y el bicarbonato. En otro bol, mezclamos el yogur, la miel, el aceite y el huevo. Cuando estén bien mezclados añadimos la zanahoria, la manzana y el queso. Finalmente, lo añadimos a la harina y removemos hasta que esté todo bien mezclado.

Distribuimos la mezcla en el molde o moldes para cupcakes y lo ponemos en el horno unos 20 minutos hasta que al insertar un palillo éste salga limpio. Sacamos del horno y los dejamos reposar unos 5 minutos en el molde. Después los sacamos y los dejamos enfriar completamente.

Para el frosting, batir con el accesorio de varillas el queso unos dos minutos. Tras añadir la miel y la mantequilla de cacahuete y batir durante dos minutos más. Decorar los pupcakes como preferimos.

 
COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?