Cap de setmana d’esquí en família | Fin de semana de esquí en familia

esquiar en família a boí taüll

Com ja sabeu si em seguiu per les xarxes, aquest cap de setmana passat hem anat a la neu tots junts, també ha vingut la Bimba! Sempre que podem busquem viatges i allotjaments aptes per anar amb la nostra mascota, ens encanta compartir experiències amb ella. Ens ha fet un temps espectacular, fins i tot hem tingut calor!

cap de setmana a boí taull viatjar amb mascota

Vam escollir Boí-Taüll per ser una destinació familiar, amb allotjament el màxim d’aprop de les pistes: al Pla de l’Ermita, on hi ha molts serveis (supermercat, restaurants, lloguer de material, bars, etc.) i té un espai molt gran a l’aire lliure destinat a jocs per als més petits (que a les tardes s’agraeix!). Concretament vam llogar un apartament de planta baixa per a 4 persones aquí (si esteu interessats en anar-hi i voleu més detalls m’ho demaneu).

Foto 20-2-16 10 28 52  Foto 20-2-16 9 13 59

Foto 20-2-16 12 30 20Foto 20-2-16 11 15 13

Foto 20-2-16 12 36 53

Foto 20-2-16 8 55 47

Foto 20-2-16 18 27 22

Foto 20-2-16 12 31 51 Foto 20-2-16 12 34 58

Foto 20-2-16 10 35 34

Foto 20-2-16 10 35 04

A nosaltres ens encanta esquiar i volem que en Roger també n’aprengui, per això el vam apuntar a classes amb un monitor (Escola d’esquí Boí-Taüll). Així que pugui també n’aprendrà l’Adrià… ja m’imagino el dia que esquiem els 4 junts!! Serà xulíssim!

Foto 20-2-16 17 22 04 escola esquí botí taull Foto 21-2-16 12 19 19

Aquest any però jo he hagut de quedar-me prenent el solet al bar de les pistes amb el peque, o llegint i passejant pel bosquet amb la Bimba, però com que el temps passa ràpid, sé que no me’n adonaré i ja podré tornar a posar-me els esquís 😉

cap de setmana esquí botí taull

Hem estat molt a gust. I és que canviar d’aires, respirar aire pur i fer activitats diferents a les de sempre, va genial per desconectar i passar-ho bé junts. Aquest tipus d’escapades s’haurien de fer sovint!

Foto 20-2-16 14 52 38

En Roger ha disfrutat moltíssim i nosaltres també veient-lo! De moment li agrada, així que potser tornem aviat!!

Us recomano totalment aquest destí si voleu esquiar en família. Fins la propera!


Como ya sabéis si me seguís por las redes, este fin de semana hemos ido a la nieve todos juntos, también ha venido Bimba! Siempre que podemos buscamos viajes y alojamientos aptos para ir con nuestra mascota, nos encanta compartir experiencias con ella. Nos ha hecho un tiempo espectacular, incluso hemos pasado calor!

Escogimos Boí Taüll por ser un destino familiar, con alojamiento lo más cerca posible de las pistas: el Pla de la Ermita, donde hay muchos servicios (supermercado, restaurantes, alquiler de material, bares, etc.) y tiene un espacio muy grande al aire libre destinado a juegos para los más pequeños (que por las tardes se agradece!). Concretamente alquilamos un apartamento en planta baja para 4 personas aquí (si están interesados ​​en ir y obtener más detalles me lo pida).

A nosotros nos encanta esquiar y queremos que Roger también aprenda, por eso lo apuntamos a clases con un monitor (Escuela de esquí Boí-Taüll). Así que pueda también aprenderá Adrià … ya me imagino el día que esquiemos los 4 juntos! Será chulísimo!

Este año pero yo he tenido que quedarme tomando el solecito en el bar de las pistas con el peque, o leyendo y paseando por el bosque con Bimba, pero como el tiempo pasa rápido, sé que no me daré cuenta y ya podré volver a ponerme los esquís 😉

Hemos estado super a gusto. Y es que cambiar de aires, respirar aire puro y hacer actividades diferentes a las de siempre, va genial para desconectar y pasarlo bien juntos. Este tipo de escapadas deberían hacerse más a menudo!

Roger ha disfrutado muchísimo y nosotros también viéndolo! De momento le gusta, así que tal vez volvamos pronto!!

Os recomiendo totalmente este destino si queréis esquiar en familia. Hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?