Fer l’amor | Hacer el amor

 

sant valentí

Fer l’amor és quan et despertes aviat amb l’Adrià i deixes que jo dormi un parell d’hores més, encara que també tinguis son i vagis cansat.

Fer l’amor és quan em desperto a la nit i veig que dorms a la punteta del llit i que et mous amb cura per no molestar-nos o aixafar el petit.

Fer l’amor és quan em prepares l’esmorzar i deixes el cafè amb llet sobre la cafetera per a que no se’m refredi.

Fer l’amor és escriure un whatsap cada matí preguntant-me com estic i com va el dia, enviant-me ànims i petons.

Fer l’amor és també anar a comprar, cuinar el meu plat preferit, explicar contes o quan et quedes adormit al llit del Roger. Fer l’amor és quan porteges l’Adrià, perquè jo em queixo de mal d’esquena i vull descansar.

Fer l’amor és un gest dolç, una abraçada en el moment just, estrényer la mà i mirar-nos sense parlar, per dir-me que sí, que m’estimes malgrat sembli que ara no tinguem temps per això.

Fer l’amor és saber esperar, empatitzar, compartir. I ho fas, cada dia, i el nostre amor es transforma, però creix, i aprenem a situar-lo en aquesta nova família que, tu i jo, fent l’amor, hem creat.

Feliç Sant Valentí amor meu!


Hacer el amor es cuando te levantas pronto con Adrià y dejas que yo duerma un par de horas más, aunque también tengas sueño y estés cansado.

Hacer el amor es cuando me despierto por la noche y veo que duermes en la puntita de la cama y que te mueves con cuidado para no molestarnos o aplastar al peque.

Hacer el amor es cuando me preparas el desayuno y dejas el café con leche encima la cafetera para que no se me enfríe.

Hacer el amor es escribir un whatsap cada mañana preguntándome cómo estoy y como va el día. Mandándome ánimos y besos.

Hacer el amor es también comprar, cocinar mi plato preferido, contar cuentos o cuando te quedas dormido en la cama de Roger. Hacer el amor es cuando porteas a Adrià, porque yo me quejo de dolor de espalda y quiero descansar.

Hacer el amor es un gesto dulce, un abrazo en el momento justo, apretarme la mano y mirarnos sin hablar, para decirme que sí, que me quieres aunque parezca que ahora no tengamos tiempo para esto.

Hacer el amor es saber esperar, empalizar  compartir. Y lo haces, cada día, y nuestro amor se transforma, pero crece, y aprendemos a situarlo en esta nueva familia, que tú y yo, haciendo el amor, hemos creado.

Feliz San Valentín mi amor!

 

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

9 pensaments a “Fer l’amor | Hacer el amor

  1. Adriana

    Es preciós.. ho se… però si voleu un consell desde el cor.. no oblideu de fer l’amor vosaltres dos sols. Molta sort. 😉

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?