DIY: difressa de peix per portejar el bebè | Disfraz de pez para portear al bebé

S’acosta Carnaval i per les que teniu nadons molt petits, avui us porto un tutorial per a fer una disfressa de porteig, així no heu de vestir als peques, que poden estar molt incòmodes.

La temàtica que hem escollit enguany amb la colla d’amics és “el fons del mar”, en Roger anirà de tauró i l’Adrià de peixet de colors. Simplement es tracta de fer una funda per la motxilla. Jo no sé cosir, així que es tracta d’un “recorta y pega” ben fàcil.

QUÈ NECESSITEU?

  • Feltre
  • Goma eva de diferents colors
  • Silicona o cola forta
  • Tisores
  • Rotulador per marcar

PAS A PAS

  1. Agafem el feltre i retallem la forma de peix a la mida de la motxilla que portarem. El cap del peix l’he tallat en una peça a part, perquè és una extensió de la motxilla que es pot pujar o baixar.

disfraz porteo

2. Retallem les escates de colors de goma eva, tantes com necessitem per omplir el cos del peix.  També la forma de la cua i les aletes per a que quedin més rígides.

disfressa bebé peix

3. Retallem dues rodones de goma eva blanques i dues més petites de negres per fer els ulls, i les enganxem al cap del peix.Foto 27-1-16 11 20 27

4. Comencem a enganxar les tires d’escates al cos del peix, seguint la combinació de colors que us agradi. Podeu fer-ho amb silicona o amb una cola ben forta.

disfraz pez bebé DIY

disfraz pez DIY

Ja tenim la funda llesta!

disfraz porteo bebé

5. Col·loquem el bebé a la motxilla o fular i la cobrim amb la disfressa. Podem enganxar la funda amb agulles imperdibles o amb velcros.

mochila porteo marsupi     disfressa DIY bebé Foto 28-1-16 10 09 01

Espero que us hagi agradat! És molt ràpida i senzilla de fer. I vosaltres? Com disfressareu als vostres bebés?


Se acerca Carnaval y por las que tiene bebés muy pequeños, hoy os llevo un tutorial para hacer un disfraz de porteo, así no tiene que vestir a peques, que pueden ser muy incómodos.

La temática que hemos escogido este año con el grupo de amigos es “el fondo del mar”, Roger irá de tiburón y Adrià de pececillo de colores. Simplemente se trata de hacer una funda para la mochila. Yo no sé coser así que sólo es “corta y pega”.

QUÉ NECESITAS?

Fieltro
Goma eva de diferentes colores
Silicona o pegamento fuerte
Tijeras
Rotulador para marcar

PASO A PASO

Cogemos el fieltro y recortamos la forma de pescado al tamaño de la mochila que llevaremos. La cabeza del pez lo he cortado en una pieza aparte, porque es una extensión de la mochila que se puede subir o bajar.

2. Recortamos las escamas de colores de goma eva, tantas como necesitamos para llenar el cuerpo del pez. También la forma de la cola y las aletas para que queden más rígidas.

3. Recortamos dos redondas de goma eva blancas y dos más pequeñas de negros para hacer los ojos, y las pegamos en la cabeza del pez.

4. Empezamos a pegar las tiras de escamas en el cuerpo del pez, siguiendo la combinación de colores que os guste. Puede hacerlo con silicona o con un pegamento muy fuerte.

Ya tenemos la funda lista!

5. Colocamos el bebé en la mochila o fular y la cubrimos con el disfraz. Podemos pegar la funda con agujas imperdibles o con velcros.

Espero que os haya gustado! Es muy rápida y sencilla de hacer. Y vosotros? Como disfrazaréis a sus bebés?

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “DIY: difressa de peix per portejar el bebè | Disfraz de pez para portear al bebé

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?