Adèu 2015! Mai t’oblidaré | Adiós 2015! Nunca te olvidaré

Últim dia de l’any, i m’escapo un moment per acomiadar el 2015 amb vosaltres. Volia preparar un vídeo resum amb imatges de tot allò que hem fet i que m’ha donat el 2015, però m’ha sigut materialment impossible… així que ho faré simplement amb paraules i algunes fotografies.

Tot el 2015 ha estat marcat pel meu segon embaràs, de febrer a octubre. Ho vaig anunciar a les 12 setmanes en aquest post “La família creix“, i he anat compartint amb vosaltres l’evolució i els canvis que m’oferia cada mes (podeu veure els post de l’embaràs aquí). El que sí he pogut fer avui és recopilar en una única imatge les fotos que em vaig fer cada setmana…

embarazo semana a semana

El meu 2015 només m’ha donat coses bones: hem anat a Londres (vaig escriure una sèrie posts sobre el viatge), hem gaudit de les vacances d’estiu a França… i el més important, hem vist néixer a casa a l’Adrià! Amb tot, m’emporto molts aprenentatges per viure millor.

Foto 30-12-15 22 31 24 Foto 30-12-15 22 39 50 Foto 30-12-15 22 48 25 Foto 30-12-15 22 52 54 Foto 30-12-15 22 58 01

I és que durant el 2015…

 • He après, i continuo aprenent, a prendre’m les coses amb més calma, viure sense tantes presses ni agobios, disfrutant dels petits moments. Ho estic fent ara, que puc dedicar-me a ser mare a temps complet, que el meu món s’ha fet petit i no he de córrer per complir masses horaris ni rutines (algunes són inevitables).
 • He après a gaudir més de casa meva, de no consumir massa, de reutilitzar, crear, i CRIAR. Estar amb qui em necessita,  entendre sentiments i respectar ritmes.
 • He après a prioritzar, a estar aprop de qui vull estar i de qui estimo,  i deixar de banda tot allò que no m’interessa ni m’enriqueix com a persona.

Aquest 2015 ha nascut l’Adrià i, amb ell, hem renascut també nosaltres, una mica, adonant-nos de la senzillesa de les coses, tornant als orígens, a l’essència de l’ésser humà.

Per això vull un 2016 més autèntic, sense artificis, i vull viure’l valorant el que és més essencial per ser feliç: veure créixer els meus dos fills, criar-los amb amor i respecte, tenir salut per gaudir del present i mirar el futur amb il·lusió. Vull iniciar un nou projecte del què ben aviat en sabreu coses, i vull continuar compartint-ho tot amb vosaltres 🙂

I vosaltres quins desitjos teniu pel 2016?

Foto 31-12-15 9 47 36

Bon final d’any! Que comenci el 2016!!!


Último día del año, y me escapo un momento para despedir el 2015 con vosotros. Quería preparar un vídeo resumen con imágenes de todo lo que hemos hecho y que me ha dado este 2015, pero me ha sido materialmente imposible … así que lo haré simplemente con palabras y algunas fotos.

Todo el 2015 ha estado marcado por mi segundo embarazo, de febrero a octubre. Lo anuncié a las 12 semanas en este post “La familia crece”, y he ido compartiendo con vosotros la evolución y los cambios que me ofrecía cada mes (puede ver los post del embarazo aquí). Lo que sí he podido hacer hoy es recopilar en una única imagen las fotos que me hice cada semana.

Y es que durante el 2015 …

 • He aprendido, y sigo aprendiendo, a tomarme las cosas con más calma, vivir sin tantas prisas ni agobios, disfrutando de los pequeños momentos. Lo estoy haciendo ahora, que puedo dedicarme a ser madre a tiempo completo, que mi mundo se ha hecho pequeño y no tengo que correr para cumplir masas horarios ni rutinas (algunas son inevitables).
 • He aprendido a disfrutar más de mi casa, de no consumir demasiado, de reutilizar, crear, y CRIAR. Estar con quien me necesita, entender sentimientos y respetar ritmos.
 • He aprendido a priorizar, a estar cerca de quien quiero estar y de quien quiero, y dejar de lado todo lo que no me interesa ni me enriquece como persona.

Este 2015 ha nacido Adrià y, con él, hemos renacido también nosotros, un poco, dándonos cuenta de la sencillez de las cosas, volviendo a los orígenes, a la esencia del ser humano.

Por eso quiero un 2016 más auténtico, sin artificios, y quiero vivirlo valorando lo que es más esencial para ser feliz: ver crecer a mis dos hijos, criarlos con amor y respeto, tener salud para disfrutar del presente y mirar el futuro con ilusión. Quiero iniciar un nuevo proyecto del que muy pronto sabréis cosas, y quiero seguir compartiéndolo todo con vosotros 🙂

Y vosotros qué deseos tenéis para el 2016?

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

4 pensaments a “Adèu 2015! Mai t’oblidaré | Adiós 2015! Nunca te olvidaré

 1. Albanie Casswell

  Qué maco tot el que has après en aquest darrer any, i preciosa la lliberta dels desitjos.
  Espero que el 2016 hagi arribat amb força a la teva llar i que tu i els teus continueu sent hagi de feliços. La vida val la pena ¿oi que sí?

  Un petonàs, bonica.

  Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?