DIY: Postals de Nadal | Postales de Navidad

postals de nadal fetes a mà

Cada any donem postals a la família per felicitar el Nadal, amb una dedicatòria dins ben íntima. Intento evitar comprar-les, perquè crec en el valor de les coses fetes a mà, amb amor, i el més personalitzades possible.

Aquest any les hem acabat just a temps! Tot i que amb el baby Adrià m’ha costat una mica trobar el moment per inspirar-me i crear, al final ho he aconseguit! He reutilitzat materials nadalencs que tenia d’altres anys: cintes de roba, washitape, cartulines, estrelles, boletes, etc. i he fet una barreja d’estils, des de nòrdic a crafty o més natural (la de fulles de bresc).

handmade christmas cards

I què escriurem? Un missatge per mirar cap endins, i trobar l’esperit del nostre Nadal.

postales de navidad DIY

DIY christmas cards

I vosaltres? També feliciteu les festes amb postals de Nadal? Les feu vosaltres? Podeu agafar idees de les meves… inspireu-vos que encara us queden unes horetes 😉

DIY postals de nadal

BONES FESTES A TOTHOM

Gaudiu molt amb els que estimeu 🙂

bon nadal


Cada año damos postales a la familia para felicitar la Navidad, con una dedicatoria íntima. Intento evitar comprarlas, porque creo en el valor de las cosas hechas a mano, con amor, y lo más personalizadas posible.

Este año las hemos terminado justo a tiempo! Aunque con baby Adrià me ha costado un poco encontrar el momento para inspirarme y crear, al final lo he conseguido! He reutilizado materiales navideños que tenía de otros años: cintas de tela, washitape, cartulinas, estrellas, bolitas, etc. y he hecho una mezcla de estilos, desde nórdico a Crafty o más natural (la de hojas).

¿Y vosotros? También felicitáis la Navidad con postales ? Las hacéis vosotros? Podéis tomar ideas de las mías … inspiraros que todavía os quedan unas horitas;)

FELICES FIESTAS A TODOS!  Disfruta-las mucho con los que más queréis 🙂

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

3 pensaments a “DIY: Postals de Nadal | Postales de Navidad

  1. Susi

    Xulíssimes!! M’encanten! A veure si m’animo a fer-ne alguna…abans sempre enviava, però cada cop em costa més…em poso a escriure i m’envaeix una nostàlgia…😢

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?