Embaràs sense estries amb Velastisa (ISDIN) | Embarazo sin estrías con Velastisa

Hola de nou! A 4 setmanes de finalitzar el meu segon embaràs, puc afirmar que, de moment, no tinc ni una estria a la panxa ni als pits! Bravo!!! Us explico el secret?

Abans de l’estiu (i a través de la plataforma Madresfera) la marca ISDIN em va regalar la seva crema antiestries Velastisa, perquè la provés i us expliqués què em semblava. La qüestió és que me l’he posat cada matí, combinada amb oli d’ametlles dolces a la nit (com a l’embaràs de’n Roger) i m’ha anat de primera.

Captura de pantalla 2015-09-24 a les 13.56.40

S’estima que aproximadament el 27% de les adolescents tenen estries i que entre el 60 i el 90% de les dones en desenvolupen durant l’embaràs. Per això val la pena cuidar-se i fer el possible per evitar la seva aparició, oi?  En el cas de les embarassades és súper necessari hidratar molt bé la pell de la zona i a més aportar-li elasticitat, perquè ha d’estirar-se i créixer moltíssim!

Jo tinc algunes estries de l’etapa adolescent, i el meu objectiu era no tenir-ne més, així que vull parlar-vos d’aquesta crema que m’ha funcionat: la crema Velastisa Antiestries Pontenciador d’elasticitat. Entre les seves propietats prevé l’aparació d’estries noves, redueix el risc de desenvolupar-les i impedeix que s’agreugin; ajuda a estimular la regeneració dels teixits a l’activar la síntesi de colàgen i elastina de la pell.

FullSizeRender-2

Jo us la recomano perquè a mi m’ha funcionat, però per a que vosaltres pogueu valorar si us convé o no provar aquesta crema, us indico la puntuació que he donat a aquests factors (de l’1 al 5):

 • Format (5): fàcil d’utilitzar, cómode. L’envàs de 250 ml me l’he emportat de viatge dins el necesser i cap problema! No perd.
 • Perfum (4): bastant neutre i suau, no fa olor forta.
 • Textura (5): fresqueta.
 • Absorció (5): immediata. I això és el que m’ha agradat més, perquè no et quedes “pringada” i et pots vestir immediatament després de posar-te-la. Et sents hidratada durant molta estona
 • Eficàcia (4): en el meu cas, 100% eficaç. Ja us he dit que també m’he posat oli d’ametlles (cada nit) així que potser també hi ha contribuït.

Algú l’ha utilitzat també? Quins resultats us ha donat? Bé, espero que us hagi servit la info d’aquest post, sobretot a les que esteu al principi del vostre embaràs i comenceu a preocupar-vos pel tema. Fins la propera!


Hola de nuevo! A 4 semanas de finalizar mi segundo embarazo, puedo afirmar que, de momento, no tengo ni una estría en la barriga ni en los pechos! Bravo !!!

Antes del verano, y a través de Madresfera, la marca ISDIN me regaló su crema antiestrías Velastisa, para que la probara y os explicara qué me parecía. La cuestión es que me la he puesto cada mañana, combinada con aceite de almendras dulces por la noche (como el embarazo de’n Roger) y me ha ido súper bien.

Se estima que aproximadamente el 27% de las adolescentes tienen estrías y que entre el 60 y el 90% de las mujeres desarrollan durante el embarazo. Por eso vale la pena cuidarse y hacer lo posible para evitar su aparición, ¿verdad? En el caso de las embarazadas es súper necesario hidratar muy bien la piel de la zona y además aportarle elasticidad, porque tiene que estirarse y crecer muchísimo!

Yo tengo algunas estrías de la etapa adolescente, y mi objetivo era no tener más, así que quiero hablaros de esta crema que me ha funcionado: la crema Velastisa Antiestrias Pontenciador de elasticidad. Entre sus propiedades previene la aparación de estrías nuevas, reduce el riesgo de desarrollarlas e impide que se agraven; ayuda a estimular la regeneración de los tejidos al activar la síntesis de colágeno y elastina de la piel.

Yo os la recomiendo porque a mí me ha funcionado, pero para que vosotros podáis valorar si os conviene o no probar esta crema, os indico la puntuación que he dado a estos factores (del 1 al 5):

– Formato (5): fácil de usar, cómodo. El envase de 250 ml me la he llevado de viaje dentro del neceser y ningún problema! No pierde.
– Perfume (4): neutro y suave, no huele fuerte.
– Textura (5): fresquita
– Absorción (5): inmediata. Y eso es lo que me ha gustado más, porque no te quedas “pringada” y te puedes vestir inmediatamente después de ponerte-La. Te sientes hidratada durante mucho rato
– Eficacia (4): en mi caso, 100% eficaz. Ya os he dicho que también me he puesto aceite de almendras (cada noche) así que quizás también ha contribuido.

Alguien lo ha utilizado también? ¿Qué resultado os ha dado? Bueno, espero que os haya servido la info de este post, sobretodo a las que estáis al principio de vuestro embarazo y empezáis a preocuparos por el tema. Hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

4 pensaments a “Embaràs sense estries amb Velastisa (ISDIN) | Embarazo sin estrías con Velastisa

 1. Cisa

  Jo vaig fer servir una altra marca “megaconeguda” entre embarassades i mares, i també la combinava amb oli d’atmelles cada matí i nit. Ja tinc prou estries d’adolescent com per a afrgir-ne més!!!! Em va anar genial i no me’n va sortir cap de nova. Primer embaràs superat! 🙂

  Respon
 2. Alicia

  L’he fet servir ja dos cops 😉
  Quan em vaig quedar en estat de la gran, primer vaig comprar la marca superconeguda, però la olor em feia arcades i fins i tot vómits. I un dia per casualitat vaig veure a la farmàcia aquesta isdin. Hi havia probador, aixi q la vaig olorar i vaig pensar: ole!!!
  Jo no em vaig posar res més, només crema i cap estria!!!

  Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?