8è mes d’embaràs | 8º mes de embarazo

Miro endavant, i sóc a 6 setmanes de viure l’experiència més transformadora que segurament viuré mai. Aviat. No tinc pressa, vull assaborir aquest embaràs fins el final… i el final arribarà quan ell m’avisi de que està preparat.

8 meses embarazo

Amb el pas de les setmanes, inevitablement, penses en el teu part. Durant l’embaràs del Roger tenia molta por, i tot i que m’havia informat força i havia anat a les classes de preparació, no m’havia endinsat en la dimensió diguem-ne més espiritual del part. I és que el part pot ser un profund viatge interior, una transició, una experiència que frega el místic, i a mi això em sembla interessant i  important per a que cada dona pugui viure el seu part de la millor manera.

Al final, per molta gent que tinguis al teu voltant, ets tu i el teu dolor, tu davant les teves pors, davant les ganes d’escapar, davant la dificultat de deixar-te portar, de deixar de controlar, d’abandonar-te i confiar.

I quan arribi aquest moment, el viuré. Mentrestant, no tinc por, ni ànsia, ni presses, només ganes d’estar-hi plenament present, amb tots els sentits.

DSC_0806

DSC_0804

Tot avança amb calma. I la calma és la millor arma per afrontar la recta final, oi?

Les fotos que Baby-Boom Sitges m’ha fet aquest 8è mes d’embaràs, crec que transmeten això, CALMA. L’Adrià es mou cada dia amb més força, i la panxa pesa més i més, així que he optat per prendre’m les coses en mode “keep calm“. Estem embarassades una, dues, (tres?) vegades a la vida… no creieu que val la pena centrar-se amb tranquil·litat en aquests últims moments?

Així que, poc a poc, avanço, respiro i continuo. Si avui no arribo, demà serà un altre dia. I tot i que acaben les vacances i tornem a les rutines, penso en que m’espera el moment dolç de tornar a viure amb un bebé. Hi haurà més feina, tornaran les nits sense dormir, el cansament, els bolquers, la lactància, els plors, l’adaptació de tots… però també molts altres moments d’amor màxim, d’olor, de tendresa, carícies, mirades de germans, que tornaran a donar sentit a la nostra felicitat!

DSC_0837   DSC_0822

Fotos de Baby-Boom Sitges

DSC_0827

Aquí estic, de 34 setmanetes i més convençuda que mai de que tot passarà envoltat de calma i amor, també dolor, por i explosió, força, bellesa, emoció. Perquè la vida és això, travessar portes, transformació, aprenentatge: la meravella de crear un ésser i fer-lo néixer al món a través del teu cos. No és fantàstic?


Miro adelante y estoy a 6 semanas de vivir la experiencia más transformadora que seguramente viviré nunca. Pronto. No tengo prisa, quiero saborear este embarazo hasta el final … y el final llegará cuando él me avise de que está preparado.

Con el paso de las semanas, inevitablemente, piensas en tu parto. Durante el embarazo de Roger tenía mucho miedo, y a pesar de que me había informado bastante y ​​había ido a las clases de preparación, no me había adentrado en la dimensión digamos más espiritual del parto. Y es que el parto puede ser un profundo viaje interior, una transición, una experiencia que roza lo místico, y a mí esto me parece interesante e importante para que cada mujer pueda vivir su parto de la mejor manera.

Al final, por mucha gente que tengas a tu alrededor, eres tú y tu dolor, tú ante tus miedos, ante las ganas de escapar, ante la dificultad de dejarte llevar, de dejar de controlar, de abandonarte y confiar.

Y cuando llegue ese momento, lo viviré. Mientras tanto, no tengo miedo, ni ansiedad, ni prisas, sólo ganas de estar plenamente presente, con todos los sentidos.

Todo avanza con calma. Y la calma es la mejor arma para afrontar la recta final, ¿verdad?

Las fotos que Baby-Boom Sitges me ha hecho este 8º mes de embarazo, creo que transmiten esto, CALMA. Adrià se mueve cada día con más fuerza, y la barriga pesa más y más, así que he optado por tomarme las cosas en modo “keep calm”. Estamos embarazadas una, dos, (tres?) veces en la vida … no cree que vale la pena centrarse con tranquilidad en estos últimos momentos?

Así que, poco a poco, avanzo, respiro y sigo. Si hoy no llego, mañana será otro día. Y a pesar de que acaban las vacaciones y volvemos a las rutinas, pienso en qué me espera el momento dulce de volver a vivir con un bebé. Habrá más trabajo, volverán las noches sin dormir, el cansancio, los pañales, la lactancia, el llanto, la adaptación de todos … pero también muchos otros momentos de amor máximo, de olor, de ternura, caricias, miradas de hermanos… que volverán a dar sentido a nuestra felicidad!

Aquí estoy, de 34 semanitas y más convencida que nunca de que todo pasará rodeado de calma y amor, también dolor, miedo y explosión, fuerza, belleza, emoción. Porque la vida es eso, atravesar puertas, transformación, aprendizaje: la maravilla de crear un ser y hacerlo nacer al mundo a través de tu cuerpo. ¿No es fantástico?

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “8è mes d’embaràs | 8º mes de embarazo

  1. Marina

    Jo tambe intento esperar el moment amb calma, serenor… i d’una forma molt més conscient que l’altra vegada… a mi em queda una micona més… estic de 29 setmanes… i m’agradarà saber com és la teva experiència… el meu primer part no va ser com l’havia desitjat ni imaginat… i aquest l’espero amb més ganes i com dic, amb més consciència… ja veurem!
    Les fotos són molt guapes i naturals!

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?