Les nostres vacances a França | Nuestras vacaciones en Francia

Aquestes vacances han sigut especials, perquè han estat les últimes amb en Roger com a fill únic i me les he pres una mica com a “comiat”… L’any que ve ja serem 4 (bé, amb la Bimba 5!) i res tornarà a ser el mateix (sinó millor!).

El destí escollit va ser Hossegor-Seignosse, a les Landes (França), és un poblet amb molt d’encant, famós en el món del surf (on va néixer el surf europeu) i des de fa molts anys que hi anem sovint. Ara jo feia 4 anys que no hi anava, des de que el Roger tenia 4 mesos i m’ha fet especial il·lusió, pels records que ens porta i pel significat que té pel Ferran i per mi. Per a que us feu a la idea, desde que som nòvios que hi anem, allà em va demanar que ens casèssim, vam anar-hi amb la Bimba petitíssima, també hi vam ser durant l’embaràs del Roger, amb en Roger de bebé i ara embarassada de l’Adrià. Esperem continuar anant-hi en família… ens encanta!

Hossegor

IMG_7352

FullSizeRender

IMG_7459

Han sigut unes vacances molt més tranquil·les que les de l’any passat, que vam viatjar amb la furgo per Galícia . Ara necessitava una altra cosa, embarassada de 32 setmanes la cosa canvia molt: volia relax i calma, passejos pel bosc, llegir tranquil·lament, menjar bé, platgeta, recollir petxines i pedretes, dormir molt i còmoda, etc etc. i és el que vaig fer, vida ‘slow’.IMG_7397

IMG_7489IMG_7497 IMG_7475

IMG_7375

IMG_7372FullSizeRender_2 FullSizeRender IMG_7453 FullSizeRender

IMG_7436

IMG_7409

En Roger ha disfrutat moltíssim, li encanta el mar i les onades i esperem que aprengui aviat a surfejar… té un bon mestre, hehehe! A més, vam poder compartir estada amb la família, i això encara el va fer disfrutar més, jugant al bosc, anant en bicicleta, banyant-se i dormint ben acompanyat de les seves cosines!

IMG_7431 IMG_7468Com veieu el paisatge és preciós: oceà i muntanya a tocar, postes de sol, bon clima, silenci… i molt adequat per anar-hi amb nens. Al meu instagram, amb el hashtag #smallnicebreak podeu veure més fotos del viatge. Espero que us agradi i si voleu més info sobre el lloc o l’allotjament m’ho feu saber 😉

FullSizeRender_2

En fi, com sempre, les vacances passen ràpid, però les he saborejat tant que el regust em durarà força temps més 🙂 Fins la propera!

IMG_7446


Estas vacaciones han sido especiales, porque han sido las últimas con Roger como hijo único y me las he tomado un poco como “despedida” … El año que viene ya seremos 4 (bueno, con la Bimba 5!) Y nada volverá a ser el mismo, sino mejor!!! 🙂

El destino escogido fue Hossegor-Seignosse, en las Landas (Francia), es un pueblo con mucho encanto, famoso en el mundo del surf (donde nació el surf europeo) y desde hace muchos años que vamos a menudo. Ahora yo hacía 4 años que no iba, desde que Roger tenía 4 meses y me ha hecho especial ilusión, por los recuerdos que nos trae y por el significado que tiene para Ferran y para mí. Para que os hagáis a la idea, desde que somos novios que vamos, allí me pidió que nos casásemos, fuimos con la Bimba muy pequeñita, también estuvimos durante el embarazo de Roger, con Roger bebé y ahora embarazada de Adrià. Esperamos continuar yendo … nos encanta!

Han sido unas vacaciones mucho más tranquilas que las del año pasado, que viajamos con la furgo por Galicia. Ahora necesitaba otra cosa, embarazada de 32 semanas la cosa cambia mucho: quería relax y calma, paseos por el bosque, leer tranquilamente, comer bien, playita, recoger conchas y piedrecitas, dormir mucho y cómoda, etc etc. y es lo que hice, vida ‘slow’.

Roger ha disfrutado muchísimo, le encanta el mar y las olas y esperamos que aprenda pronto a surfear … tiene un buen maestro, jejeje! Además, pudimos compartir estancia con la familia, y esto todavía  le hizo disfrutar más, jugando en el bosque, bañándose en la playa, iendo en bici y durmiendo muy bien acompañado de sus primas!

Como veis el paisaje es precioso: océano y montaña cerca, puestas de sol, buen clima, silencio… y muy adecuado para ir con niños. En mi instagram, con el hashtag #smallnicebreak podréis ver algunas fotos más del viaje. Espero que os guste y si queréis tener más información sobre el lugar o el alojamiento me lo decís!

 

 

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

5 pensaments a “Les nostres vacances a França | Nuestras vacaciones en Francia

 1. Meritxell

  Es veu un lloc maquíssim i molt relaxat, perfecte per anar-hi en família, sí! L’allotjament es veu molt acollidor, en pots donar més detalls? Merci!

  Respon
  1. small and nice Autor de l'entrada

   Hola Meritxell! Quin tipus de detalls necessites? Era una caseta adossada, apropíssim de la platja. S’entrava pel pati (amb dutxa exterior) i disposava de dos plantes: la de baix amb cuina i menjador, i la de dalt amb lavabo i 2 habitacions. Com a màxim 8 persones. Situat a Seignosse. I molt bé de preu! El vam llogar a la web Homelidays 🙂

   Respon
 2. Raquel Deco&Kids

  Hola Vinyet! quin relat més bonic, un poble molt maco i a més amb una història darrere per volsaltres… m’ho apunto, cada any anem a França a conèixer racons, pot ser l’any que ve ens animem a visitar les Landes! Un petó i cuida’t molt!!

  Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?